Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

Бриджитка

Бриджитка


Покажи:
Сортирай по:

Сутиен Finesse S 2.101.00 тел.LM 003

      Комфортен и елегантен сутиен с твърда чашка, тип "бриджитка", който перфектно оформя бюста. Изработен от фина гладка материя, с презрамки, които са регулируеми и откачащи се. Сутиенът е с лека подплънка за естествен повдигащ ефект. Конструкцията позволява да се носи без презрамки..

31.00 лв.

Сутиен Finesse S 2.101.00 чер LM 002

Комфортен и елегантен сутиен с твърда чашка, тип "бриджитка", който перфектно оформя бюста. Изработен от фина гладка материя, с презрамки, които са регулируеми и откачащи се. Сутиенът е с лека подплънка за естествен повдигащ ефект. конструкцията позволява да се носи без презрамки.         ..

31.00 лв.

Сутиен SIeLEI 1570

              Перфектният сутиен бриджитка ,със силиконов гръб от новата серия на SIeLEI Fantastic, e с градуирани ляти чашки и вградени леки подплънки в долната част. Изработен от гладка микрофибърнаматерия с лека лъскавина. Изключително подходящ за дрехи с гол гръб и тънки прилепнали материи.Обточен от вътрешната страна със силиконова лента, за да не се св..

0.00 лв.

Сутиен Bella Donna 11030

Елегантна и секси бриджитка с високо столче изработена изцяло от гладък микрофибър. Моделът е със силиконово лента от вътрешната страна на колана а чашката е съвсем тънка. С три степени на закопчаване.Състав: полиамид 80%, ликра 20%Допълнителна информация - ръчно пране на не повече от 30 градуса забранено е избелването ..

24.90 лв.

Сутиен Bella Donna 11032

Елегантна и секси бриджитка с високо столче изработена изцяло от гладък микрофибър. Моделът е със силиконова регулираща се лента на гърба, а чашката е с Soft cup ефект. С три степени на закопчаване.Състав: полиамид 80%, ликра 20%Допълнителна информация-  ръчно пране на не повече от 30 градуса забранено е избелването ..

25.30 лв.

Сутиен Bella Donna 11038

Елегантна и нежна бриджитка в три цвята. Чашките и колана са изработени от фина бродирана дантела. Моделът е с Soft cup ефект и силикон от вътрешната страна на колана. Моделът се предлага с два вида презрамки- текстилни и силиконови. Остава усещане за комфорт и лекота при носенето, прави ви винаги желана и секси.Състав: полиамид 80%, еластан 20%Допълнителна информация - ръчно пране на не повеч..

32.80 лв.

Сутиен Bella Donna 1300

Секси и елегантен сутиен с банел тип бриджитка с високо столче и Push up ефект. Изработен от леко сатенирана материя и декорирана с нежна бродерия в долната част на колана и чашките, с декоративна пандела придаваща още повече елегантност на вашата визия.Със сменяеми презрамки.Състав: полиамид 50% еластан 50%Допълнителна информация- ръчно пране на не повече от 30 градуса забранено е избелването..

30.90 лв.

Сутиен Bella Donna 1400

Стилен и секси сутиен с банел тип бриджитка с високо столче и силно повдигащ ефект. Изработен от леко сатенирана материя и декориран по периферията на чашките с нежна бродирана дантела. С декоративна панделка в средата придаваща една завършеност на вашата визия.Състав: полиамид 50% еластан 50%Допълнителна информация- ръчно пране на не повече от 30 градуса забранено е избелването, не се глади, ..

30.90 лв.

Сутиен Bella Donna 2040

Eлегантен сутиен тип бриджитка с високо столче и обособени чашки с банел. Изработен от мек и приятен на допир микрофибър. Моделът добре прибира и оформя бюста като придава още повече елегантност на вашата визия.Състав: полиамид 57%, полиестер 34%,еластан 9%Допълнителна информация - ръчно пране на не повече от 30 градуса забранено е избелването, не се глади, не се центрофугира. ..

26.50 лв.