Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

Дебела презрамка

Дебела презрамка


Покажи:
Сортирай по:

Корсаж Belinay 0831

Дамски комфортен корсаж с плътни дантелени презрамки и съчетан с дантела в предната, задната  и долната част. Идеален за вашето ежедневие Състав:  модал 50 %  памук 40 %  ликра 10%Допълнителна информация- професионално химическо чистене температура на пране не повече от 40 градуса, гладене при средна температура забранено е избелването , не се центрофугира  ..

13.80 лв.

Корсаж Belinay 0861

Елегантен дамски памучен корсаж с тънка презрамка  декорирана с нежна  дантела . Изработен от мек памук и ликра даващ мекота и еластичност.  Може да се носи като връхна дреха или като бельоСъстав:  модал 50%   памук 40%  ликра 10%. Корсажа е леко умален. Например М отговаря на S.Допълнителна информация- температура на пране не повече от 40 градуса професионал..

11.90 лв.

Корсаж Tiara Galiano 1213

Изчистен и комфортен дамски корсаж с  широка  презрамка и декориран с мека дантела в предната част.Изработен от пениран памук и ликра,   даващ мекота и еластичност. Идеален за вашето ежедневие .Състав:   пениран памук 90%  ликра 10%  свиваемост  3%Допълнителна информация- само ръчно пране , забранено е химическо чистене не се глади , забра..

9.30 лв.

Корсаж Tiara Galiano 1813

Елегантен корсаж от олекотена вълна с широка презрамка декориран с мека дантела в предната част . Осигурява комфортудобство и топлина на вашето ежедневие.Състав:   вискоза 70% вълна 22%  еластан   8%     свиваемост  3%Допълнителна информация- само ръчно пране , забранено е химическо чистене не се глади , забранено е избелването, не се центрофугира...

14.90 лв.

Корсаж Боретти 6337

  Изчистен и комфортен дамски корсаж с широка презрамка. Изработен от мек памук леко втален и подчертаващ нежно извивките на тялото. Разтегливостта на материята осигурява удоволствие при носенето.Състав - памук 90%  еластан 10 % Допълнителна информация - температура на пране 30 - 40 градуса, забранено е избелването , гладене на средна температура , професионално химическо чисте..

Започва от 7.00 лв.

Корсаж Дафи 37

Практичен и комфортен корсаж с широка презрамка изработен от мек и приятен на допир памук подсилен на бието и ръкавната извивка с кант. Силуета е леко втален и подчертава извивките на тялото. Остава усещане за комфорт сексапил и елегантност на вашето ежедневие. Състав: памук 100%Допълнителна информация- температура на пране 30- 40 градуса забранено е избелването, гладене на средна темпера..

6.70 лв.

Корсаж Дафи 58

Практичен и елегантен корсаж обточен по деколтето и презрамките с нежна и красива дантела. Изработен от мек и приятен на допир памук. Силуета е леко втален и подчертава извивките на тялото. Остава усещане закомфорт сексапил и елегантност на вашето ежедневие. Състав: памук 95%,  еластан 5%Допълнителна информация- температура на пране 30- 40 градуса забранено е избелването, гладен..

9.20 лв.

Корсаж Дафи 60

Елегантен и  практичен корсаж с широка  презрамка. Изработен от приятен на допир памук в богата цветова гама. Линията на модела е леко вталена и подчертава извивките на талията. Остава усещане за лекота и удобство при носенето .Състав: памук 95%,  еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране 30- 40 градуса забранено е избелването, гладене на средна тем..

8.30 лв.

Корсаж Дафи 88

Практичен и елегантен корсаж с широка презрамка, изработен от мек и приятен на допир памук, съчетан с рязана бродерия около деколтето. Силуета е леко втален и подчертава извивките на тялото. Остава усещане за комфорт сексапил и елегантност на вашето ежедневие. Състав: памук 95%,  еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране 30- 40 градуса забранено е избелването, гладене ..

9.70 лв.

Корсаж Марис 7010

Памучен корсаж от леко рипсено трико обточен по краищата и презрамките с нежна и красива дантела. Моделът е леко втален и подчертава нежно извивките на тялото. Разтегливостта на материята осигурява комфорт и удоволствие при носенето Състав: памук 85%    еластан 15% Допълнителна информация- само ръчно пране , забранено е избелването не се глади , забранено е химическо чистен..

12.50 лв.