Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

Тънка презрамка

Тънка презрамка


Покажи:
Сортирай по:

Корсаж Belinay 0749

Изчистен и комфортен дамски корсаж с тънка презрамка декориран в предната част с дантела. Изработен от мек памук и ликра даващ мекота и еластичност. Идеален за вашето ежедневие.Състав : модал 50%,памук 40%,ликра 10%Допълнителна информация-  професионално химическо чистене температура на пране не повече от 40 градуса, гладене на средна температура забранено е избелването, не се центрофугир..

11.90 лв.

Корсаж Donella 117 вискоза

 Елегантен корсаж с тънка презрамка . Мек и приятен на допир в свежа пролетна разцветка. Може да се съчетае със същата бикина и боксер. Удобство и комфорт за вашето ежедневие Състав: вискоза 95%,еластан 5%Допълнителна информация-  температура на пране не повече от 40 градуса гладене на средна температура, забранено е избелването, професионално химическо чистене, не се центр..

8.30 лв.

Корсаж Donella 149 вискоза

  Елегантен корсаж с тънка презрамка,  мек и приятен на допир в свежа пролетна разцветка. Удобство и комфорт за вашето ежедневие Може да се съчетае с бикина ,   боксер или прашка в същата разцветка .Състав:  вискоза 95%,  еластан 5%Допълнителна информация- температура на пране не повече от 40 градуса, гладене на средна температура , забранено е избелване..

8.30 лв.

Корсаж Donella 299 вискоза

  Елегантен корсаж с тънка презрамка,  мек и приятен на допир,  в свежа флорална  разцветка. Удобство и комфорт за вашето ежедневие.  Може да се съчетае с бикина ,   боксер или прашка в същият десенСъстав:  вискоза 95%,  еластан 5%Допълнителна информация- температура на пране не повече от 40 градуса, гладене на средна температура , забранено е ..

8.30 лв.

Корсаж Donella памук

Елегантен корсаж с тънка презрамка изработен от мек памук приятен на допир в различни цветове и десени. Комфорт и удобство за вашето ежедневие Състав: памук 95%,еластан 5%Допълнителна информация- температура на пране не повече от 40 градуса, гладене на средна температура, забранено е избелването професионално химическо чистене, не се центрофугира  ..

8.30 лв.

Корсаж Tiara Galiano 1206

Изчистен и комфортен дамски корсаж с тънка презрамка .Изработен от пениран памук и ликра даващ мекота и еластичност. Идеален за вашето ежедневие Състав:   пениран памук 90%  ликра 10%  свиваемост  3%Допълнителна информация- само ръчно пране , забранено е химическо чистене не се глади , забранено е избелването , не се центрофугира  ..

7.70 лв.

Корсаж Tiara Galiano 1208

    Елегантен и комфортен памучен корсаж,  с вграден сутиен ,с полуподплатени чашки, украсени с нежна дантела в горната част.  Изработен от висококачествен пениран памук и ликра,  даващи допълнителна мекота и еластичност. С регулиращи се презрамки за по- голямо удобство. Идеален за вашето ежедневие. Състав:   пениран памук 90%  ликра 10%  свива..

21.90 лв.

Корсаж Tiara Galiano 1212

  Изчистен и комфортен дамски корсаж с тънка презрамка и декориран с мека дантела в предната част.Изработен от пениран памук и ликра даващ мекота и еластичност. Идеален за вашето ежедневие Състав:   пениран памук 90%  ликра 10%  свиваемост  3%Допълнителна информация- само ръчно пране , забранено е химическо чистене не се глади , забранено е избелването ,..

8.30 лв.

Корсаж Tiara Galiano 1812

 Комфортен вълнен корсаж с тънка презрамка.  Изработен от олекотена вълна, декориран с мека дантела в предната част. Осигуряващ комфорт удобство и топлина на вашето ежедневие. Състав:   вискоза 70%  вълна 22%  еластан   8%     свиваемост  3%Допълнителна информация- само ръчно пране , забранено е химическо чистене н..

13.90 лв.

Корсаж Боретти 6350

   Памучен дамски корсаж с тънка презрамка . Моделът в предната част е с нежна дантелена платка придаваща комфорт и удобство при носене Състав: памук 90%,еластан 10%Допълнителна информация- температура на пране 30- 40 градуса забранено е избелването, гладене на средна температура , професионално химическо чистене , не се центрофугира  ..

8.70 лв.

Корсаж Боретти 6331

Комфортен и изчистен дамски корсаж с тънка презрамка Изработен от мек памук , леко втален  и подчертаващ нежно извивките на тялото. Идеален за вашето ежедневие.Състав: памук 90%  ,еластан 10%Допълнителна информация- температура на пране 30 - 40 градуса забранено е избелването , гладене на средна температура , професионално  химическо чистене , не се центрофугира  ..

Започва от 6.70 лв.

Корсаж Дафи 31

Практичен и комфортен корсаж с тънка  презрамка изработен от мек и приятен на допир памук подсилен на бието и ръкавната извивка с кант  Силуета е леко втален и подчертава извивките на тялото. Остава усещане за комфорт сексапил и елегантност на вашето ежедневие. Състав: памук 100%Допълнителна информация - температура на пране 30- 40 градуса забранено е избелването, гладене н..

6.20 лв.

Корсаж Дафи 76

 Елегантен и  практичен корсаж с тънка презрамка. Изработен от приятен на допир памук, съчетан с дантела в предната част на деколтето  и в страничните части. Линията на модела е леко вталена и подчертава извивките на талията. Остава усещане за лекота и удобство при носенето .Състав: памук 95%,  еластан 5%Допълнителна информация- температура на пране 30- 40 градуса..

9.50 лв.

Корсаж Дафи 77

Елегантен, практичен и секси корсаж с тънка презрамка и оформени чашки .Изработен от мек и приятен на допир памук, декориран с красива и нежна флорална дантела, върху чашките. Силуета е леко втален и подчертава линията на талията. Остава усещане за комфорт и удобство на вашето ежедневие. Състав: памук 95%,  еластан 5%Допълнителна информация- температура на пране 30- 40 градуса забран..

14.90 лв.

Корсаж Дафи 89

  Практичен и елегантен корсаж с тънка  презрамка, изработен от мек и приятен на допир памук, съчетан с интересен орнамент в предната част на деколтето. Силуета е леко втален и подчертава извивките на тялото. Остава усещане за комфорт сексапил и елегантност на вашето ежедневие. Състав: памук 95%,  еластан 5%Допълнителна информация- температура на пране 30- 40 градуса з..

8.00 лв.