Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

Дамско

Голямо разнообразие от дамско бельо на достъпни цени на Български, Италиански и Турски производители.

Покажи:
Сортирай по:

Силиконови чорапи POMPEA VANI 15 DEN

 Еластични, прозрачни силиконови чорапиСъстав: полиамид 90%, еластан 10% ..

9.90 лв.

Бразилиана SIeLEI 1777

Стилна и кокетна дантелена бразилиана SIeLEI 1777 от новата серия Vanity. Изработена от красива и приятна на допир флорална дантела.  Осигуряват усещане за сексапил и изтънченост.Състав: полиамид 88%, eластан 12%Допълнителна информация- само ръчно пране , забранено е избелванетода не се суши в сушилня, не се глади , забранено е химическо чистене  ..

20.90 лв.

Бразилиана Боретти 5215

 Дамска стилна бразилиана изработена от мек и приятен на допир микрофибър съчетан с флорална дантела в страничната част на модела.  Усещане за комфорт удобство и сексапил . Състав: полиамид 80%. еластан 20% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 40 градуса, забранено е избелването,  гладене на средна температура,  професионално  химическо чистене, ..

4.80 лв.

Бразилиана Боретти 5217

  Дамска стилна бразилиана изработена от мек и приятен на допир микрофибър съчетан с флорална дантела в задната част на модела.  Усещане за комфорт удобство и сексапил . Състав: полиамид 80%. еластан 20% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 40 градуса, забранено е избелването,  гладене на средна температура,  професионално  химическо чистене, &nb..

4.30 лв.

Бразилиана Дафи 52

  Елегантен и секси дамски стринг, изработен от приятен на допир памук съчетан с тюл и дантела . За жената която иска да се чувства секси и желана . Състав: памук  95%  еластан 5% Допълнителна информация - температура на пране не повече от 30 градуса, забранено е избелването,  гладене на средна температура,  професионално  химическо чистене,  внима..

5.90 лв.

Бразилиана Марис 2124

 Дамска луксозна кокетна бразилиана  изработена от висококачествен микрофибър и дантела . Изключително удобен модел осигуряващ усещане за елегантност и комфорт  Състав: полиамид 85%. еластан 15% Допълнителна информация-  само ръчно пране , забранено е избелването не се глади , забранено е химическо чистене , не се суши в сушилня  ..

6.90 лв.

Бразилиана Finesse S 1.101.00 чер LM 002

   Изчистена бразилиана,  изработена от фин микрофибър,  без дантела осигуряваща комфорт и практичност. Елегантен и комфортен модел,  с които ще бъдете винаги желана и секси .Състав: полиамид 85%. еластан 15% Допълнителна информация- само ръчно пране , забранено е избелването не се глади , забранено е химическо чистене , не се суши в сушилня  ..

12.00 лв.

Бразилиана Finesse S 1.320.00 бял LM 001

 Кокетна  бразилиана,  изработена от фин микрофибър, в съчетание с красива дантела,  осигуряваща комфорт и удобство на вашето ежедневие. Състав: полиамид 85%. еластан 15% Допълнителна информация- само ръчно пране , забранено е избелването не се глади , забранено е химическо чистене , не се суши в сушилня  ..

16.80 лв.

Бразилиана Марис 331

Кокетна и елегантна дамска бразилиана.  Изработена от висококачествен микрофибър в  предната  и мека и флорална дантела в задната и част. Комфортен модел,  с които ще бъдете винаги желана и секси. Състав: полиамид 85%. еластан 15%Допълнителна информация- само ръчно пране,  забранено е избелването, не се глади , забранено е химическо чистене,  не се суши ..

7.90 лв.

Бразилиана Марис 332

Кокетна и елегантна бразилиана за жената,която иска да се чуства винаги желана и секси.Изработена от мек и приятен на допир микрофибър в предната част, съчетан с красива флорална дантела в страни, продължаваща в задната част на модела.С този модел ще се чуствате винаги удобно и комфортно.Състав: полиамид 85%. еластан 15%Допълнителна информация- само ръчно пране,  забранено е избелването, ..

7.70 лв.

Бразилиана Статера 589

За жената, която иска да се чувства секси и желана е елегантната и романтична бразилиана с марката Статера. Изработена изцяло от прозрачен и ефирен тюл украсен в предната част с  бродерия на цветя. Не се отбелязва под по - прилепнали дрехи. Открийте приказната романтика, която ще ви направи още по - женствена и красива. Моделът е подходящ както за ежедневието, така и за по- специални поводи. ..

6.20 лв.

Дамски боксерки Марис 205

  Стилни и елегантни дамски боксери.  Изработени от мек и приятен на допир микрофибър съчетан с флорална дантела.  Подчертават вашата женственост и сексапил .Състав: 85% полиамид, 15% еластан Допълнителна информация-  само ръчно пране забранено е избелването,не се глади,  забранено е химическо чистене,  не се суши в сушилня . ..

6.30 лв.

Дамски боксерки Дафи 117

 Стилни и елегантни, безшевни боксерки, изработени от мек и приятен на допир микрофибър, съчетан с красива и нежна флорална дантелена платка в предната част на талията.  Осигуряват комфорт и удобство на вашето ежедневие.Придават женственост и сексапил. Състав: полиамид 80% еластан 20% Допълнителна информация-  само ръчно пране забранено е избелването, не се глади,..

5.60 лв.

Дамски боксерки Дафи 146

 Стилни и елегантни дамски боксерки , изработени от мек и приятен на допир  висококачествен  памук, съчетан с нежна и красива дантела .  Осигуряват комфорт и удобство на вашето ежедневие. Придават женственост и сексапил. Състав: памук 95%  еластан 5% Допълнителна информация-  само ръчно пране забранено е избелването, не се глади,  заб..

4.60 лв.

Дамски боксерки Дафи 161

 Стилни и елегантни дамски ,безшевни боксерки, изработени от мек и приятен на допир висококачествен, горен памук, в интересни щампи . Осигуряват комфорт и удобство на вашето ежедневие. Придават женственост и сексапил. Състав: памук 95% еластан 5% Допълнителна информация-  само ръчно пране забранено е избелването,не се глади,  забранено е химическо чистене,  н..

4.80 лв.