Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

Оформящ

Оформящ


Покажи:
Сортирай по:

Чорапогащи SiSi PERFECT SHAPE 15 DEN

           Луксозен матов чорапогащник с ликра,  със стягащ клин , който перфектномоделира коремът,  дупето и бедрата.  Изработен от специална ликра с двойнопокритие,  което подобрява качеството и го прави изключително мек,  еластичени издръжлив.  С плоски шевове .Състав: полиамид 75 %, еластан 25 %Допълнителн..

14.70 лв.

Чорапогащи GOLDEN LADY 30 DEN

           Безшевен и стягащ чорапогащник с висока талия и моделиращефект,  в областта на ханша и корема .Състав: полиамид 84 %, еластан 16 % ..

9.90 лв.

Чорапогащи SiSi INVISIBLE CONTROL TOP 30 DEN

 Луксозен матов чорапогащник с ликра, който перфектно моделира и тонизира корема дупето и бедрата. Състав: полиамид 83%, еластан 17 %Допълнителна информация-  температура на пране не повече от 30 градуса,забранено е избелването , не се суши в сушилня , не се глади , забранено е химическочистене  ..

16.30 лв.

Чорапогащи GOLDEN LADY REPOSE 40 DEN

         Еластичен, прозрачен чорапогащник с масажиращ ефект на краката.Състав: полиамид 88%, еластан 11 % полипропилен 1% ..

7.30 лв.

Чорапогащи GOLDEN LADY CONTROL BODY 40 DEN

            Еластичен чорапогащник със стягащ ефект,коригиращ областта на корема и ханшаСъстав: полиамид 84%, еластан 16% ..

9.80 лв.

Чорапогащи POMPEA RIPOSANTE 40 DEN

            Еластичен чорапогащник, матов, с ограничител, със стягащ ефект, с парчеСъстав: полиамид 85%, еластан 15%Допълнителна информация-  температура на пране не повече от 30 градусазабранено е избелването , не се суши в сушилня , забранено е гладенето , забраненое химическо чистене   ..

7.00 лв.

Чорапогащи SiSi BEAUTY SILHOUETTE 40 DEN

Стягащ чорапогащник с висока талия и моделиращ ефект в областта на корема Състав: полиамид 86 %, еластан 14  %Допълнителна информация-  температура на пране не повече от 30 градуса,забранено е избелването , не се суши в сушилня , не се глади , забранено е химическочистене  ..

14.70 лв.

Чорапогащи SiSi RELAX 40 DEN

              Стягащ чорапогащник в бедрата.Състав: полиамид 88 %, еластан 12  %Допълнителна информация-  температура на пране не повече от 30 градуса,забранено е избелването , не се суши в сушилня , не се глади , забранено е химическочистене  ..

8.90 лв.

Чорапогащи SiSi ACTIVITY 50 DEN

Еластичен чорапогащник стягащ бедрата и ханша.Състав: полиамид 87 %, еластан 13 %Допълнителна информация-  температура на пране не повече от 30 градуса,забранено е избелването , не се суши в сушилня , не се глади , забранено е химическочистене  ..

11.80 лв.

Чорапогащи Belafonte Fuxia20 den

           Еластичен и прозрачен чорапогашник за моделиращ ефект. Изцяло изчистен и много удобен и комфортен за всеки ден.Състав: полиамид 86 %, еластан 14 % Допълнителна информация-  температура на пране не повече от 30 градуса,забранено е избелването , не се суши в сушилня , не се глади , забранено е хи..

5.50 лв.

Чорапогащи Belafonte Georgette 20 den

           Еластичен чорапогашник с ограничител и памучен джоб. Удобен и комфортен за всеки ден. Състав: полиамид 86 %, еластан 14 %Допълнителна информация-  температура на пране не повече от 30 градуса,забранено е избелването , не се суши в сушилня , не се глади , забранено е химическочистене  ..

4.20 лв.

Чорапогащи Belafonte Riposo 40 den

Еластичен чорапогащник със стягащ ефект в бедрата. Удобен и комфортен за всеки ден. Състав: полиамид 86 %, еластан 14 %Допълнителна информация - температура на пране не повече от 30 градуса, забранено е избелването, не се суши в сушилня, не се глади, забранено е химическо чистене. ..

5.90 лв.

Чорапогащи SiSi TOUCH EFFECT 50 DEN

           Еластичен  матов чорапогащник , изчистен и без шевове.  Анатомичен коланс лого SiSi.  Специална технология с материя,  която терморегулира и балансира температурата на тялото .Състав: полиамид 87 %, еластан 13 %Допълнителна информация-  температура на пране не повече от 30 градуса,забранено е и..

10.20 лв.

Чорапогащи POMPEA RIPOSANTE 70 DEN

      Еластичен чорапогащник, матов, с ограничител, със стягащ ефект, с парчеСъстав: полиамид 80%, еластан 20%Допълнителна информация-  температура на пране не повече от 30 градусазабранено е избелването , не се суши в сушилня , не се глади , забранено е химическо чистене  ..

7.90 лв.

Чорапогащи SANPELLEGRINO LIFT UP LIGHT 20 DEN

           Прозрачен чорапогащник с ликра,  с ефект повдигащ задните части и правещ коремът плосък.  С памучен  колан - клин и удобни плоски шевове.Състав: полиамид 83 %, еластан 17 %Допълнителна информация-  температура на пране не повече от 30 градуса,забранено е избелването , не се суши в сушилня , не се глади ,..

18.90 лв.