Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

Чорапи терлик

Чорапи терлик


Покажи:
Сортирай по:

Дамски терлик Aler бамбук

Дамски терлик с бамбук за вашата спортна визия.Състав:    бамбук 85%,   полиамид 12%   ,еластан 3%Допълнителна информация- температура на пране 30 градуса,забранено е избелването,  не се глади,  не се суши в сушилня.  ..

2.00 лв.

Дамски терлик Design

            Дамски памучен терлик за вашата спортна визия.Предлага се в различни цветове и щампи. Състав: памук 70%,  полиамид 27%,  еластан 3%Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса,забранено е избелването,  не се глади , забранено е химическо чистене  ..

1.50 лв.

Дамски терлик ABC

Дамски цветен терлик за вашата спортна визия.Състав: памук 96%,еластан 4%Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса,забранено е избелването,  не се глади,  забранено е химическо чистене .  ..

1.80 лв.

Дамски терлик Dore

Фини дамски чорапи тип терлик изработени от висококачествени прежди гаранция за удобство и комфорт при ежедневна употреба. Подходящи за пролетно - летният сезон, за вашите разходки и ежедневен спорт. Чорапите са в универсален размер 36 - 40.Състав - памук 65% полиамид 30 еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса,забранено е избелването,  не се глади..

1.80 лв.

Дамски терлик Durdar ламе

Модерен и елегантен фин дамски терлик с нишки от златисто и сребърно ламе. Изработени от висококачествен модал гарантиращ мекота, удобство и комфорт при носенето. Предлагат се в различни цветове за всеки вкус и предпочитания. Подходящ за пролетно - летният сезон, за ежедневните ви разходки и спорт.Състав - модал 80% полиамид 15 еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от ..

2.80 лв.