Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

Бразилиана

Бразилиана

Онлайн магазин за бельо" МАРГО"  предлага различни по вид и цвят модели бразилиани, произведени от фирмите  Марис,  Дафи,  Бижу,  Боретти,  Изи, Leilive,  Sielei, които могат да задоволят всеки вкус и стил.

Покажи:
Сортирай по:

Бразилиана SIeLEI 1777

Стилна и кокетна дантелена бразилиана SIeLEI 1777 от новата серия Vanity. Изработена от красива и приятна на допир флорална дантела.  Осигуряват усещане за сексапил и изтънченост.Състав: полиамид 88%, eластан 12%Допълнителна информация- само ръчно пране , забранено е избелванетода не се суши в сушилня, не се глади , забранено е химическо чистене  ..

20.90 лв.

Бразилиана Боретти 5215

 Дамска стилна бразилиана изработена от мек и приятен на допир микрофибър съчетан с флорална дантела в страничната част на модела.  Усещане за комфорт удобство и сексапил . Състав: полиамид 80%. еластан 20% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 40 градуса, забранено е избелването,  гладене на средна температура,  професионално  химическо чистене, ..

4.80 лв.

Бразилиана Боретти 5217

  Дамска стилна бразилиана изработена от мек и приятен на допир микрофибър съчетан с флорална дантела в задната част на модела.  Усещане за комфорт удобство и сексапил . Състав: полиамид 80%. еластан 20% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 40 градуса, забранено е избелването,  гладене на средна температура,  професионално  химическо чистене, &nb..

4.30 лв.

Бразилиана Дафи 52

  Елегантен и секси дамски стринг, изработен от приятен на допир памук съчетан с тюл и дантела . За жената която иска да се чувства секси и желана . Състав: памук  95%  еластан 5% Допълнителна информация - температура на пране не повече от 30 градуса, забранено е избелването,  гладене на средна температура,  професионално  химическо чистене,  внима..

5.90 лв.

Бразилиана Марис 2124

 Дамска луксозна кокетна бразилиана  изработена от висококачествен микрофибър и дантела . Изключително удобен модел осигуряващ усещане за елегантност и комфорт  Състав: полиамид 85%. еластан 15% Допълнителна информация-  само ръчно пране , забранено е избелването не се глади , забранено е химическо чистене , не се суши в сушилня  ..

6.90 лв.

Бразилиана Finesse S 1.101.00 чер LM 002

   Изчистена бразилиана,  изработена от фин микрофибър,  без дантела осигуряваща комфорт и практичност. Елегантен и комфортен модел,  с които ще бъдете винаги желана и секси .Състав: полиамид 85%. еластан 15% Допълнителна информация- само ръчно пране , забранено е избелването не се глади , забранено е химическо чистене , не се суши в сушилня  ..

12.00 лв.

Бразилиана Finesse S 1.320.00 бял LM 001

 Кокетна  бразилиана,  изработена от фин микрофибър, в съчетание с красива дантела,  осигуряваща комфорт и удобство на вашето ежедневие. Състав: полиамид 85%. еластан 15% Допълнителна информация- само ръчно пране , забранено е избелването не се глади , забранено е химическо чистене , не се суши в сушилня  ..

16.80 лв.

Бразилиана Марис 331

Кокетна и елегантна дамска бразилиана.  Изработена от висококачествен микрофибър в  предната  и мека и флорална дантела в задната и част. Комфортен модел,  с които ще бъдете винаги желана и секси. Състав: полиамид 85%. еластан 15%Допълнителна информация- само ръчно пране,  забранено е избелването, не се глади , забранено е химическо чистене,  не се суши ..

7.90 лв.

Бразилиана Марис 332

Кокетна и елегантна бразилиана за жената,която иска да се чуства винаги желана и секси.Изработена от мек и приятен на допир микрофибър в предната част, съчетан с красива флорална дантела в страни, продължаваща в задната част на модела.С този модел ще се чуствате винаги удобно и комфортно.Състав: полиамид 85%. еластан 15%Допълнителна информация- само ръчно пране,  забранено е избелването, ..

7.70 лв.

Бразилиана Статера 589

За жената, която иска да се чувства секси и желана е елегантната и романтична бразилиана с марката Статера. Изработена изцяло от прозрачен и ефирен тюл украсен в предната част с  бродерия на цветя. Не се отбелязва под по - прилепнали дрехи. Открийте приказната романтика, която ще ви направи още по - женствена и красива. Моделът е подходящ както за ежедневието, така и за по- специални поводи. ..

6.20 лв.

Бразилиана Марис 211

 Кокетна бразилиана изработена от микрофибър в комбинация с нежна дантела . Елегантен и комфортен модел, с които ще бъдете винаги желана и секси . Състав: полиамид 85%. еластан 15% Допълнителна информация -  само ръчно пране , забранено е избелването не се глади , забранено е химическо чистене , не се центрофугира  ..

7.30 лв.

Бразилиана Марис 2125

Изключително удобен модел луксозна бразилиана. Изработена от висококачествен фигурален микрофибър и дантела . С тази бразилиана ще бъдете винаги желана и секси Състав: полиамид 85%. еластан 15% Допълнителна информация- само ръчно пране  , забранено е избелването не се глади , забранено е химическо чистене , не се суши в сушилня  ..

7.50 лв.

Бразилиана Боретти 4206

Кокетна изчистена бразилиана изработена от фин тюл. Моделът осигурява усещане за сексапил и изтънченост.Състав:  полиамид 80%,  еластан  20%Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градусазабранено е избелването , гладене на средна температура , внимателно сушене  ..

3.40 лв.

Бразилиана Боретти 5206

 Дамска кокетна изчистена бразилиана.  Изработена от висококачествен микрофибър.  Комфортен и удобен модел подходящ за пролетно - летния сезон.  Моделът се предлага във вариант - едноцветен и щампа. Състав: полиамид 80%, еластан 20%Допълнителна информация- температура на пране 30- 40 градуса, забранено е избелването,  гладене на средна температура,  професионално хими..

3.90 лв.

Бразилиана Бижу 0715

 Дамски бикини бразилиана изработени в интересна щампа на сърца. Предната част на този модел се характеризира с това, че е направена от висококачествена памучна материя в комбинация с тюл. Под самия тюл, а и по периферията на задната част дизайнът е съчетан с красива италианска дантела. Конците са памучни като са добре разтегливи, за да могат да служат добре за обиране на разтяганията в облас..

6.30 лв.