Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

Боди

Боди

Онлайн магазин за бельо " Марго"  предлага качествени Български, Италиянски и Турски боди бельо. Дамски луксозни, официални бодита с къс и дълъг ръкав, както прашка,  бикина, така и риза. Разполагаме с най-различни по вид и цвят модели, които могат да задоволят всеки вкус и стил. Някой по известни марки са: Тяпти,  Дафи, Перфект, Изи, Тиара Галиано, Lormarq Sielei, Leilieve.

Покажи:
Сортирай по:

Боди Тяпти 0847

   Елегантно дамско боди с дълги ръкави завършващи с нежна дантела.  Интересна дантела в съчетание с тюл , обхващаща деколтето и част от гърба,  в долната част е във вариант с бикина Състав: памук 95%, еластан 5%Допълнителна информация- ръчно пране на не повече от 30 градуса, не се глади,  не се суши в сушилня , забранено е избелването,  забранено е химическ..

28.80 лв.

Боди Тяпти 0848

   Елегантно дамско боди с дълги ръкави завършващи с нежна дантела.  Интересна дантела в съчетание с тюл , обхващаща деколтето и част от гърба,  в долната част е във вариант с прашка  Състав: памук 95%, еластан 5%Допълнителна информация- ръчно пране на не повече от 30 градуса, не се глади,  не се суши в сушилня , забранено е избелването,  забранено е химичес..

28.80 лв.

Боди Tiara Galianо 1360

   Изчистено и комфортно дамско боди във вариант с бикина и тънка презрамка.  Изработено от висококачествен пениран памук и ликра,  даващи допълнителна мекота и еластичност.  Закопчалката е тройка . Идеално за вашето ежедневие и комфорт . Състав: пениран памук 90%, еластан 10%   свиваемост 3% Допълнителна информация- само ръчно пране,  забранено е химич..

8.50 лв.

Боди Perfect 730

 Елегантно дамско тюлено боди с дълъг ръкав,  поло яка и вариант с прашка.  С удобно и комфортно закопчаване  отдолу.  Остава усещане за сексапил и изтънченост  . Състав: полиамид 83%,еластан 17% Допълнителна информация- само ръчно пране на не повече от 30 градуса,  не се глади,  забранено е избелването,  забранено е химическо чистене .  ..

15.20 лв.

Боди Марис 837

За жената която,иска да изглежда винаги желана  и секси е нашето предложение за елегантно боди с широка презрамка.Изработено от мек и приятен на допир памук съчетан с мрежеста платка в горната част и декорирана с дантела.Моделът е във вариант с прашка.     Състав: памук 85%,еластан 15% ..

25.50 лв.

Боди Марис 843

За жената която,иска да изглежда винаги елегантна и секси е нашето предложение за боди Марис 843.Изработено от ефирен и прозрачен тюл съчетан с красива и нежна дантела.С широка презрамка и  кръстосани ленти на гърба.Моделът е във вариант с прашка.Остава усещане за лекота и комфорт на вашето ежедневие.     Състав: полиамид 85%,еластан 15% ..

24.70 лв.

Боди СИЯ 155

 Елегантно памучно боди с тънка презрамка и боксер за вашето  ежедневие през студените зимни дни . Изключително мека и приятна на допир материя. Регулиращи се презрамки за повече удобство Състав: памук   92%   ,еластан 8%Допълнителна информация-  ръчно пране до 30 градуса , забранено е избелването не се глади , забранено е химическо чистене , забранено ..

13.20 лв.

Боди СИЯ 290

 Дамско елегантно памучно боди бразилиана . Изработено от изключително мека и приятна на допир материя . С регулиращи се презрамки за повече удобство . За вашето ежедневие през студените зимни дни Състав: памук   92%,еластан 8%Допълнителна информация-  ръчно пране до 30 градуса , забранено е избелването не се глади , забранено е химическо чистене , забранено сушенето в суш..

14.20 лв.

Боди СИЯ 295 тюл

Дамско елегантно боди изработено от мек и ефирен тюл съчетан с красива дантела в предната и задна част на модела - бразилиана. С регулиращи се презрамки за повече удобство. С това боди ще бъдете винаги желана и секси Състав: полиамид   88%,   еластан 22%Допълнителна информация-  ръчно пране до 30 градуса , забранено е избелванетоне се глади , забран..

13.90 лв.

Боди Изи 407 с вълна

   Елегантно дамско боди от мека и приятна на допир вълна. С тънка презрамка и бикина  декорирано с  фигурална дантела в долната част . Комфорт , удобство и топлина през зимните дни  Състав: вълна  90%,   еластан 10%Допълнителна информация-  температура на пране не повече от 40 градусазабранено е избелването , да се глади при ниска температура..

12.50 лв.

Боди iZi 611

Eлегантно и практично дамско боди с дълъг ръкав, във вариант с прашка. Изработено от мек и приятен на допир памук, декорирано с красива флорална дантела на ръкавите и горната част на деколтето. Остава усещане за комфорт и удобство на вашето ежедневие.Състав - памук 94 % еластан 6%  Допълнителна информация-  температура на пране не повече от 40 градуса забранено е избелването да се г..

15.90 лв.

Боди Tiara Galianо 1350

  Изчистено и комфортно дамско боди прашка с тънка презрамка Изработено от висококачествен пениран памук и  ликра даващи допълнителна мекота и еластичност. Закопчалката е тройка . Идеално за вашето ежедневие . Състав: пениран памук 90%, еластан 10% свиваемост 3% Допълнителна информация- само ръчно пране  , забранено е химическо чистене не се глади , забранено е избелването , не..

8.50 лв.

Боди Tiara Galianо 1355

   Изчистено и комфортно дамско боди с широка презрамка - прашка Изработено от висококачествен пениран памук и ликра даващи допълнителна мекота и еластичност. Закопчалката е тройна .Идеално за вашето ежедневие Състав: пениран памук 90%, еластан 10%    свиваемост 3% Допълнителна информация- само ръчно пране , забранено е избелването , забранено е химическо чи..

9.30 лв.

Боди Марис 8123

 Ефирно дамско тюлено боди с широка  презрамка. Изработено от еластична и приятна на допир фигурална материя. Моделът е във вариант с прашка . С това боди ще бъдете винагижелана и секси  Състав: полиамид 85%,еластан 15%Допълнителна информация-  само ръчно пране , забранено е избелването,не се глади ,  забранено е химическо чистене,   не се суши в с..

19.90 лв.

Боди Марис 807

 Дамско  ефирно  тюлено боди с тънка презрамка . Изработено от изчистен тюл в съчетание с флорална дантела.  Моделът е във вариант с прашка.  С това боди ще бъдете винаги желана и секси . Състав: полиамид 85%,еластан 15%Допълнителна информация-  само ръчно пране,  забранено е избелването ,не се глади , забранено е химическо чистене,  не с..

21.20 лв.