Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

Боксерки

Боксерки

Онлайн магазин за бельо" МАРГО"  разполага с най-различни по вид и цвят модели боксерки,произведени от фирмите  Марис,  Дафи,  Бижу,  Боретти,  Изи,  Donella, Leilive,  които могат да задоволят всеки вкус и стил.

Покажи:
Сортирай по:

Дамски боксерки Марис 205

  Стилни и елегантни дамски боксери.  Изработени от мек и приятен на допир микрофибър съчетан с флорална дантела.  Подчертават вашата женственост и сексапил .Състав: 85% полиамид, 15% еластан Допълнителна информация-  само ръчно пране забранено е избелването,не се глади,  забранено е химическо чистене,  не се суши в сушилня . ..

6.30 лв.

Дамски боксерки Дафи 117

 Стилни и елегантни, безшевни боксерки, изработени от мек и приятен на допир микрофибър, съчетан с красива и нежна флорална дантелена платка в предната част на талията.  Осигуряват комфорт и удобство на вашето ежедневие.Придават женственост и сексапил. Състав: полиамид 80% еластан 20% Допълнителна информация-  само ръчно пране забранено е избелването, не се глади,..

5.60 лв.

Дамски боксерки Дафи 146

 Стилни и елегантни дамски боксерки , изработени от мек и приятен на допир  висококачествен  памук, съчетан с нежна и красива дантела .  Осигуряват комфорт и удобство на вашето ежедневие. Придават женственост и сексапил. Състав: памук 95%  еластан 5% Допълнителна информация-  само ръчно пране забранено е избелването, не се глади,  заб..

4.60 лв.

Дамски боксерки Дафи 161

 Стилни и елегантни дамски ,безшевни боксерки, изработени от мек и приятен на допир висококачествен, горен памук, в интересни щампи . Осигуряват комфорт и удобство на вашето ежедневие. Придават женственост и сексапил. Състав: памук 95% еластан 5% Допълнителна информация-  само ръчно пране забранено е избелването,не се глади,  забранено е химическо чистене,  н..

4.80 лв.

Дамски боксерки Дафи 195

 Стилни и елегантни дамски ,безшевни боксерки, изработени от мек и приятен на допир памук. съчетан в предната част с красива флорална дантела. Задната част е изчистена. Осигуряват комфорт и удобство на вашето ежедневие. Придават  женственост и сексапил.Състав: памук 95% еластан 5% Допълнителна информация-  само ръчно пране забранено е избелването, не се глади,  за..

4.80 лв.

Дамски боксерки Дафи 196

  Стилни и елегантни дамски ,безшевни боксерки изработени от памук, съчетан с красива и мека флорална дантела, в предната част и отзад по периферията на модела. Осигуряват комфорт и удобство на вашето ежедневие Придават женственост и сексапил. Състав: памук 95% еластан 5% Допълнителна информация-  само ръчно пране забранено е избелването, не се глади,  забранено е хими..

4.80 лв.

Дамски боксерки Дафи 198

  Стилни и елегантни, безшевни боксерки, изработени от мек и приятен на допир памук, съчетан с платка в предната част от красива флорална дантела. Задната част е изчистена. Осигуряват комфорт и удобство на вашето ежедневие.Придават женственост и сексапил. Състав: памук 95% еластан 5% Допълнителна информация-  само ръчно пране забранено е избелването, не се глади,  забр..

4.80 лв.

Дамски боксерки Дафи 209

  Стилни и елегантни дамски боксери.  Изработени от мек и приятен на допир памук,  съчетан с флорална дантела в страничната част . Подчертават вашата женственост и сексапил.Състав: памук 95% еластан 5% Допълнителна информация-  само ръчно пране забранено е избелването, не се глади,  забранено е химическо чистене,  не се суши в сушилня . ..

5.10 лв.

Дамски боксерки Дафи 90

  Удобен и практичен модел безшевни боксерки ,който идеално прилепват на тялото. Изработени от мек и приятен на допир микрофибър , в разнообразна цветова гама . Осигуряват комфорт и удобство на вашето ежедневие.Придават женственост и сексапил. Състав: полиамид 80 %   еластан 20% Допълнителна информация-  само ръчно пране забранено е избелването,не се гла..

4.30 лв.

Дамски боксерки Дафи 92

  Удобен и практичен модел безшевни боксерки ,който идеално прилепват на тялото. Изработени от мек и приятен на допир памук, в разнообразна цветова гама . Осигуряват комфорт и удобство на вашето ежедневие. Придават женственост и сексапил. Състав: памук  95%   еластан 5% Допълнителна информация-  само ръчно пране забранено е избелването, не се г..

4.30 лв.

Дамски боксерки Марис 220

  Стилни и елегантни дамски боксери.  Изработени от мек и приятен на допир микрофибър съчетан с флорална дантела.  Подчертават вашата женственост и сексапил .Състав: 85% полиамид, 15% еластан Допълнителна информация-  само ръчно пране забранено е избелването, не се глади,  забранено е химическо чистене,  не се суши в сушилня . Стильные  и элег..

8.20 лв.

Дамски боксерки Finesse S 1.260.00 чер ОД 002

 Стилни и елегантни дамски боксерки,  изработени в комбинация на фин микрофибър и нежна дантела,  които осигуряват комфорт и стил.  Подчертават вашата женственост и сексапил . Състав: 85% полиамид, 15% еластанДопълнителна информация-  само ръчно пране забранено е избелването, не се глади,  забранено е химическо чистене,  не се суши в суши..

13.00 лв.

Дамски боксерки Leilieve 4896

 Стилни и елегантни дамски боксери, изработени от фин и приятен на допир микрофибър съчетан с пъстри мотиви. Подчертават вашата женственост и сексапил .Състав: 85% полиамид, 10% еластан ,5% памук Допълнителна информация-  само ръчно пране, забранено е избелването,не се глади,  забранено е химическо чистене,  не се суши в сушилня . ..

29.40 лв.

Дамски боксерки Марис 221

  Елегантен дамски боксер,  които нежно докосва тялото. Изработен от мек микрофибър съчетан с нежна дантела в предната и задната част на модела.  Изключително удобен и комфортен боксер подчертаващ вашата женственост и сексапил . Състав: полиамид 85%,еластан 15% Допълнителна информация-  само ръчно пране , забранено е избелването, не се глади,  забранено е химическо чи..

8.20 лв.

Дамски боксерки Марис 327

За жената,която иска да е винаги секси и елегантна е нашето предложение за удобен и комфортен боксер които нежно докосва тялото.Изработен от микрофибър и дантела,с красив набор отзад и малка панделка. Състав: полиамид 85%,еластан 15% Допълнителна информация-  само ръчно пране , забранено е избелването, не се глади,  забранено е химическо чистене,  не се суши в сушилня.  ..

7.30 лв.