Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

Комплекти

Комплекти

Ние предлагаме комплекти с корсажи както с тънки така и с широки презрамки, разнообразие от модели с бикини и бокерки в различни цветове и нюанси,от памук или вълна произведени от италиански и български производители Марис,  Дафи, Pompea.

Покажи:
Сортирай по:

Дамски комплекти Марис 73

  За всички които не носят боди.  Комплект с корсаж от мека вълна обточен по краищата и презрамките с нежна и красива дантела.  Моделът е леко втален и подчертава извивките на тялото.  Разтегливостта на материята осигурява комфорт и удоволствие при носенето. Удобни и комфортни боксерки .Състав: Допълнителна информация-  само ръчно пране , забранено е избелван..

16.20 лв.

Дамски комплекти Дафи 121

  За всички които не носят боди,  елегантен и секси комплект от две части. Горната част е корсаж с тънка презрамка, изработен от мек и приятен на допир памук, комбиниран с красива бродирана дантела в горната и долната част .Моделът е леко втален и подчертава извивките на тялото .  Долната част е класическа бикина от памук съчетан с красива дантелана платка в талията продъл..

15.80 лв.

Дамски комплекти Дафи 133

   За всички които не носят боди,  елегантен и секси комплект от две части. Горната част е корсаж с тънка презрамка, изработен от мек и приятен на допир памук, комбиниран с красива бродерия върху тюл .Моделът е леко втален и подчертава извивките на тялото. Долната част е класическа бикина декорирана в двете странични предни части с бродиран тюл. Състав: памук 95%,еластан 5%..

15.30 лв.

Дамски комплекти Дафи 43

   За всички които не носят боди,  елегантен и секси комплект от две части. Горната част е корсаж с широка презрамка обточена с красива и нежна дантела, с продължение към деколтето и в долната част на модела. Линията е леко вталена  и подчертава извивките на тялото .  Долната част е класическа бикина от памук, декорирана с дантела в двете странични части. Ко..

16.20 лв.

Дамски комплекти Дафи 95

  За всички които не носят боди,  елегантен и секси комплект от две части. Горната част е корсаж с тънка презрамка, изработен от мек и приятен на допир памук, комбиниран с красива рязана бродерия в предната и странична част на модела . Линията е леко вталена  и подчертава извивките на тялото .  Долната част е класическа бикина от памук, съчетан с красива дантелан..

15.30 лв.

Дамски комплекти Стела- вълна

  За всички,  които не носят боди. Елегантен и практичен,  вълнен комплект, от две части.  Горната част е изчистен корсаж с широка презрамка,  изработен от мека и приятна на допир материя,  осигуряваща комфорт,  удобство и топлина през целият ден.  Долната част е класическа бикина .   Състав: вълна  95%,    е..

15.90 лв.