Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

Корсажи

Корсажи
 Онлайн магазин за бельо "  МАРГО " предлага различни модели дамски корсажи за всеки вкус на Италиански, Български и Турски производители :Tiara Galiano, Belinay, Боретти, Изи. Висококачествен памук, нежна дантела,  комбинирани с еластан за по- голяма разтегливост на материята,  даваща свобода и удобство на тялото! Красив дизайн в разнообразни цветове и модели.


Покажи:
Сортирай по:

Корсаж Дафи 60

  Елегантен и  практичен корсаж с широка  презрамка. Изработен от приятен на допир памук в богата цветова гама. Линията на модела е леко вталена и подчертава извивките на талията. Остава усещане за лекота и удобство при носенето .Състав: памук 95%,  еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране 30- 40 градуса забранено е избелването, гладене на сре..

8.30 лв.

Корсаж Belinay 0861

  Елегантен дамски памучен корсаж с тънка презрамка  декорирана с нежна  дантела . Изработен от мек памук и ликра даващ мекота и еластичност.  Може да се носи като връхна дреха или като бельоСъстав:  модал 50%   памук 40%  ликра 10%. Корсажа е леко умален. Например М отговаря на S.Допълнителна информация- температура на пране не повече от 40 градуса проф..

11.90 лв.

Корсаж Donella 117 вискоза

 Елегантен корсаж с тънка презрамка . Мек и приятен на допир в свежа пролетна разцветка. Може да се съчетае със същата бикина и боксер. Удобство и комфорт за вашето ежедневие Състав: вискоза 95%,еластан 5%Допълнителна информация-  температура на пране не повече от 40 градуса гладене на средна температура, забранено е избелването, професионално химическо чистене, не се центр..

8.30 лв.

Корсаж Donella памук

  Елегантен корсаж с тънка презрамка изработен от мек памук приятен на допир в различни цветове и десени. Комфорт и удобство за вашето ежедневие Състав: памук 95%,еластан 5%Допълнителна информация- температура на пране не повече от 40 градуса, гладене на средна температура, забранено е избелването професионално химическо чистене, не се центрофугира  ..

8.30 лв.

Корсаж Tiara Galiano 1206

  Изчистен и комфортен дамски корсаж с тънка презрамка .Изработен от пениран памук и ликра даващ мекота и еластичност. Идеален за вашето ежедневие Състав:   пениран памук 90%  ликра 10%  свиваемост  3%Допълнителна информация- само ръчно пране , забранено е химическо чистене не се глади , забранено е избелването , не се центрофугира  ..

7.70 лв.

Корсаж Tiara Galiano 1208

    Елегантен и комфортен памучен корсаж,  с вграден сутиен ,с полуподплатени чашки, украсени с нежна дантела в горната част.  Изработен от висококачествен пениран памук и ликра,  даващи допълнителна мекота и еластичност. С регулиращи се презрамки за по- голямо удобство. Идеален за вашето ежедневие. Състав:   пениран памук 90%  ликра 10%  свива..

21.90 лв.

Корсаж Tiara Galiano 1212

  Изчистен и комфортен дамски корсаж с тънка презрамка и декориран с мека дантела в предната част.Изработен от пениран памук и ликра даващ мекота и еластичност. Идеален за вашето ежедневие Състав:   пениран памук 90%  ликра 10%  свиваемост  3%Допълнителна информация- само ръчно пране , забранено е химическо чистене не се глади , забранено е избелването ,..

8.30 лв.

Корсаж Tiara Galiano 1213

  Изчистен и комфортен дамски корсаж с  широка  презрамка и декориран с мека дантела в предната част.Изработен от пениран памук и ликра,   даващ мекота и еластичност. Идеален за вашето ежедневие .Състав:   пениран памук 90%  ликра 10%  свиваемост  3%Допълнителна информация- само ръчно пране , забранено е химическо чистене не се глади ..

9.30 лв.

Корсаж Tiara Galiano 1813

    Елегантен корсаж от олекотена вълна с широка презрамка декориран с мека дантела в предната част . Осигурява комфорт удобство и топлина на вашето ежедневие Състав:   вискоза 70% вълна 22%  еластан   8%     свиваемост  3%Допълнителна информация- само ръчно пране , забранено е химическо чистенене се глади , забран..

14.90 лв.

Корсаж Дафи 31

  Практичен и комфортен корсаж с тънка  презрамка изработен от мек и приятен на допир памук подсилен на бието и ръкавната извивка с кант  Силуета е леко втален и подчертава извивките на тялото. Остава усещане за комфорт сексапил и елегантност на вашето ежедневие. Състав: памук 100%Допълнителна информация- температура на пране 30- 40 градуса забранено е избелването, гла..

6.20 лв.

Корсаж Дафи 37

               Практичен и комфортен корсаж с широка презрамка изработен от меки приятен на допир памук подсилен на бието и ръкавната извивка с кант Силуета е леко втален и подчертава извивките на тялото. Остава усещане закомфорт сексапил и елегантност на вашето ежедневие. Състав: памук 100%Допълнителна информация-..

6.70 лв.

Корсаж Дафи 58

Практичен и елегантен корсаж обточен по деколтето и презрамките с нежна и красива дантела. Изработен от мек и приятен на допир памук. Силуета е леко втален и подчертава извивките на тялото. Остава усещане закомфорт сексапил и елегантност на вашето ежедневие. Състав: памук 95%,  еластан 5%Допълнителна информация- температура на пране 30- 40 градуса забранено е избелването, гладен..

9.20 лв.

Корсаж Дафи 76

 Елегантен и  практичен корсаж с тънка презрамка. Изработен от приятен на допир памук, съчетан с дантела в предната част на деколтето  и в страничните части. Линията на модела е леко вталена и подчертава извивките на талията. Остава усещане за лекота и удобство при носенето .Състав: памук 95%,  еластан 5%Допълнителна информация- температура на пране 30- 40 градуса..

9.50 лв.

Корсаж Дафи 77

  Елегантен, практичен и секси корсаж с тънка презрамка и оформени чашки .Изработен от мек и приятен на допир памук, декориран с красива и нежна флорална дантела, върху чашките. Силуета е леко втален и подчертава линията на талията. Остава усещане за комфорт и удобство на вашето ежедневие. Състав: памук 95%,  еластан 5%Допълнителна информация- температура на пране 30- 40 градуса..

14.90 лв.

Корсаж Дафи 88

 Практичен и елегантен корсаж с широка презрамка, изработен от мек и приятен на допир памук, съчетан с рязана бродерия около деколтето. Силуета е леко втален и подчертава извивките на тялото. Остава усещане за комфорт сексапил и елегантност на вашето ежедневие. Състав: памук 95%,  еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране 30- 40 градуса забранено е избелването, гл..

9.70 лв.