Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

Детско

За комфортното усещане през деня много важен е изборът на бельо.Материята, от която са направени трябва да е естествена и да е нежна към детската кожа.Цвета и щампата изберете по свой вкус сред едно от всичките ни предложения.

Покажи:
Сортирай по:

Детска блуза WALOX 104

 Детска памучна  блуза с дълъг ръкав.  Предлага се в различни цветове и детски щампи.  Комфорт и удобство за вашите малки съкровища .Състав: памук 95%,еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса, да се глади на ниска температура , забранено е избелването,  професионално  химическо чистене , не се суши в сушилня  ..

9.20 лв.

Детска блуза WALOX 110

 Детска памучна  блуза с дълъг ръкав . Предлага се в различни цветове и щампи.  Комфорт удобство и мекота за вашите малки съкровища. Състав: памук 95%,   еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса, да се глади на ниска температура,  забранено е избелването ,професионално  химическо чистене,  не се суши в сушилня&nbs..

9.20 лв.

Детска блуза WALOX 116

  Детска блуза с дълъг ръкав за малки госпожички. Предлага се в различни цветове щампи.  Комфорт и удобство за вашите малки съкровища . Състав: памук 95%,   еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса, да се глади на ниска температура,  забранено е избелването,  професионално химическо чистене,  не се суши в сушилня ..

9.80 лв.

Детска блуза WALOX 122

  Детска блуза с дълъг ръкав за малки госпожички. Предлага се в различни цветове и щампи. Комфорт и удобство за вашите малки съкровища Състав: памук 95%    ,еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30  градуса да се глади на ниска температура забранено е избелването  професионално химическо чистене не се суши в сушилня  ..

9.80 лв.

Детска блуза WALOX 128

  Детска блуза с дълъг ръкав за пораснали госпожици. Предлага се в различни цветове и щампи.  Комфорт,  удобство и мекота за вашите малки съкровища .Състав: памук 95%,   еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса,  да се глади на ниска температура,  забранено е избелването , професионално химическо чистене,  не ..

9.80 лв.

Детска блуза WALOX 134

  Детска блуза с дълъг ръкав за пораснали госпожици. Предлага се в различни цветове и щампи.  Комфорт и удобство за вашите малки съкровища .Състав: памук 95%,   еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса,  да се глади на ниска температура,  забранено е избелването , професионално химическо чистене,  не се суши в суши..

9.80 лв.

Детска блуза WALOX 92

  Детска памучна блуза с дълъг ръкав.  Предлага се в различни цветове и щампи.  Комфорт и удобство за вашите малки съкровища .Състав: памук 95%,еластан 5% Допълнителна информация-  температура на пране не повече от 30 градуса, да се глади при ниска температура,  забранено е избелването,  професионално химическо чистене , не се суши в сушилня&nb..

9.20 лв.

Детски комплект BRIX - момче

        Детски комплект за момче различни разцветкиСъстав: памук 100 % ..

9.80 лв.

Детски комплект BRIX - момче

           Детски комплект за момче с различни картинкиСъстав: памук 100% ..

9.80 лв.

Детски комплект - момиче DONELLA 2/3

  Детски комплект за малки госпожици.  Изработен от мек памук осигуряващ удобство и комфорт на вашето малко съкровище. Моделът се предлага в различни цветове и детски щампи .Състав: памук 95%,   еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 40 градуса, забранено е химическо чистене ,забранено е избелването ,гладене на средна температура&nbs..

9.80 лв.

Детски комплект - момиче DONELLA 4/5

 Детски комплект от две части за малки госпожички. Изработен от мек памук,  осигуряващ удобство и комфорт на вашето малко съкровище. Моделът се предлага в различни цветове и детски щампи .Състав: памук 95%,   еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 40 градуса, гладене на средна температура , забранено е химическо чистене,  забранено&n..

9.80 лв.

Детски комплект - момиче DONELLA 6/7

  Детски комплект от две части за малки госпожички . Изработен от мек памук,  осигуряващ удобство и комфорт на вашето малко съкровище.  Моделът се предлага в различни цветове и детски щампи .Състав: памук 95%  ,еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 40 градуса ,гладене на средна температура,  забранено е избелването, забранено е хими..

9.80 лв.

Детски комплект - момиче DONELLA 8/9

  Детски комплект от две части за малки госпожички.  Изработен от мек памук,  осигуряващ комфорт и удобство на вашето малко съкровище. Моделът се предлага в различни детски щампи и цветове .Състав: памук 95%,  еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 40 градуса, гладене на средна температура,  забранено е химическо чистене,  забра..

9.80 лв.

Детски комплект Doni - момче

Прекрасно бельо за малки и пораснали господа. Детският комплект включва потник и удобни боксерки с вътрешен и външен ластик. Изработени от мека и приятна на допир памучна материя, която гарантира удобството и комфорта на вашето дете. Дизайните са най - различни - разполагаме с модели със закачливи надписи, десен на райета и различни фигури и весели щампи. Подарете на вашето дете комфорта които зас..

11.90 лв.