Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

Блузки

Блузки

Детски блузки с къс и дълъг ръкав,  различни модели,  размери и цветове, 100% памук.Български и турски производители.

Покажи:
Сортирай по:

Детска блуза WALOX 104

 Детска памучна  блуза с дълъг ръкав.  Предлага се в различни цветове и детски щампи.  Комфорт и удобство за вашите малки съкровища .Състав: памук 95%,еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса, да се глади на ниска температура , забранено е избелването,  професионално  химическо чистене , не се суши в сушилня  ..

9.20 лв.

Детска блуза WALOX 110

 Детска памучна  блуза с дълъг ръкав . Предлага се в различни цветове и щампи.  Комфорт удобство и мекота за вашите малки съкровища. Състав: памук 95%,   еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса, да се глади на ниска температура,  забранено е избелването ,професионално  химическо чистене,  не се суши в сушилня&nbs..

9.20 лв.

Детска блуза WALOX 116

  Детска блуза с дълъг ръкав за малки госпожички. Предлага се в различни цветове щампи.  Комфорт и удобство за вашите малки съкровища . Състав: памук 95%,   еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса, да се глади на ниска температура,  забранено е избелването,  професионално химическо чистене,  не се суши в сушилня ..

9.80 лв.

Детска блуза WALOX 122

  Детска блуза с дълъг ръкав за малки госпожички. Предлага се в различни цветове и щампи. Комфорт и удобство за вашите малки съкровища Състав: памук 95%    ,еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30  градуса да се глади на ниска температура забранено е избелването  професионално химическо чистене не се суши в сушилня  ..

9.80 лв.

Детска блуза WALOX 128

  Детска блуза с дълъг ръкав за пораснали госпожици. Предлага се в различни цветове и щампи.  Комфорт,  удобство и мекота за вашите малки съкровища .Състав: памук 95%,   еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса,  да се глади на ниска температура,  забранено е избелването , професионално химическо чистене,  не ..

9.80 лв.

Детска блуза WALOX 134

  Детска блуза с дълъг ръкав за пораснали госпожици. Предлага се в различни цветове и щампи.  Комфорт и удобство за вашите малки съкровища .Състав: памук 95%,   еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса,  да се глади на ниска температура,  забранено е избелването , професионално химическо чистене,  не се суши в суши..

9.80 лв.

Детска блуза WALOX 92

  Детска памучна блуза с дълъг ръкав.  Предлага се в различни цветове и щампи.  Комфорт и удобство за вашите малки съкровища .Състав: памук 95%,еластан 5% Допълнителна информация-  температура на пране не повече от 30 градуса, да се глади при ниска температура,  забранено е избелването,  професионално химическо чистене , не се суши в сушилня&nb..

9.20 лв.