Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

Слип

Слип

Мъжките слипове са любимо мъжко бельо за повечето мъже. В тази категория ще намерите голямо разнообразие от модели мъжки слипове в различни цветове и материи, произведени от български и италиански производители като  Sergio Tacchini, Lord,  Бохем, Спико, Бижу, Royal Tiger. Удобство и комфорт.

Покажи:
Сортирай по:

Мъжки слип LORD 204

 Изчистен мъжки класически слип изработен от памук. Моделът е с еластичен,  вътрешен ластик облечен в плат. С логото на марката в предната част.Състав - памук  90%  еластан  10% Допълнителна информация-  температурата на пране да не е повече от 40 градуса, да се глади при ниска температура, забранено е избелването  ..

6.70 лв.

Мъжки слип LORD 244

    Класически мъжки слип изработен от мек памук Комфортен , елегантен  и еластичен  външен ластик  с логото на маркатаСъстав: памук 90%, еластан 10% Допълнителна информация-  температура на пране не повече от 40 градуса да се глади при ниска температура, забранено е избелването  ..

6.70 лв.

Мъжки слип Royal Tiger 38006

   Елегантен памучен слип с вътрешен облечен в плат  ластик. Моделът е с класическа кройка и приляга към тялото като втора кожа. Осигурява удобство и комфорт през целият ден . Предлага се в различни цветове и щампиСъстав - памук  90%  еластан  10 % Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса забранено е избелването , да се глади при ниск..

6.30 лв.

Мъжки слип Royal Tiger 39002

   Практичен памучен слип с вътрешен облечен в плат ластик. Кройката на моделът е класически и приляга към тялото като втора кожа. Осигурява удобство и комфорт на вашето ежедневие . В различни цветове и щампи.Състав: памук 90%,  еластан  10 % Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса забранено е избелването  , да се глади на ниска температур..

6.30 лв.

Мъжки слип Spiko 24862

   Практичен памучен слип с вътрешен ластик и класическа кройка прилягаща към тялото като втора кожа . Осигурява удобство и комфорт  през целият ден . Има решение -  заложете на шаренотоСъстав: памук 95 %,  еластан 5 % Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса забранено е избелването , да се глади при ниска температура , професионално химиче..

7.90 лв.

Мъжки слип Бижу 0507

Изрязан мъжки слип в цвят графит. Широкият и ефектен външен ластик създава удобство и стил по време на носене. Изработени са от висококачествени памучни материали с висока еластичност. Бъдете различни, подарете си мъжко бельо с марката 'Бижу'!Състав:- 95% Памук- 5% Еластан ..

7.90 лв.

Мъжки слип Бижу 0508

Класически и изчистен модел мъжки слип в син цвят с външен ластик. Изработен от мека памучна материя.Състав:- 95% Памук- 5% Еластан ..

7.90 лв.

Мъжки слип Бижу 0511

Класически мъжки слипове в цвят индиго. Моделът е с прикрит ластик. Произведени са от мека и еластична памучна материя. В предната част са завършени с покривен флатлок тигел, който е плосък от вътрешната страна и не дразни кожата.Състав:- 95% Памук- 5% Еластан ..

7.20 лв.

Мъжки слип Бижу 0540

Мъжки слипове в тъмносин цвят. Моделът е изработен от памучна материя като е добавен и 5% еластан за по-голяма разтегливост на слипа по време на носене. Ластикът на това изделие е с ефектен надпис и е външен. Конците използвани за направата на мъжкия слип са също памучни като те служат също за обиране на разтяганията в областта на шевовете. Периферията в предната и задната част на модела е с висок..

9.20 лв.

Мъжки слип Бижу 0549

Мъжки слипове в бял цвят. Моделът е изработен от памучна материя като е добавен и 5% еластан за по-голяма разтегливост на слипа по време на носене. Ластикът на това изделие е с ефектен надпис и е външен. Конците използвани за направата на мъжкия слип са също памучни като те осигуряват висока издръжливост и служат също за обиране на разтяганията в областта на шевовете. Торбичката в предната част на..

14.90 лв.

Мъжки слип Бохем 112

Практичен и удобен модел мъжки дълбок слип, с вътрешен облечен в плат ластик от здрава и устойчива материя. Изработени от мек и приятен на допир пениран памук, оставащ усещане за мекота и комфорт при носенето. Богато разнообразие от цветове за всеки вкус.Състав: памук 92%,еластан 8%Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градусазабранено е избелването , не се глади , забр..

6.80 лв.

Мъжки слип Бохем 124

Практичен и удобен модел мъжки слип с външен ластик от здрава и устойчива материя с различни интересни надписи  върху него. Изработен от мек и приятен на допир пениран едноцветен памук. Богато разнообразие от цветове за всеки вкус. Остават усещане за комфорт и удобство на вашето ежедневие. Състав: памук 92%,еластан 8%Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 граду..

7.20 лв.

Мъжки слип Бохем 96

Практичен и удобен модел мъжки слип с външен ластик от здрава и устойчива материя с логото на марката върху него. Изработен от мек и приятен на допир пениран едноцветен памук, съчетан с платка на райета. Богато разнообразие от цветове за всеки вкус. Остават усещане за комфорт и удобство на вашето ежедневие. Състав: памук 92%,еластан 8%Допълнителна информация- температура на пране не повеч..

7.20 лв.