Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

Чорапи мъжки

Чорапи мъжки

Богат асортимент от мъжки чорапи: спортни, елегантни, ежедневни, къси и дълги, памучни и синтетични, маркови, всесезонни, бамбук, мериносова вълна в различни цветове, размери, от български и турски производители: Derby, Jorg, ABC, Bross, Pristis и др.

Покажи:
Сортирай по:

Мъжки терлик ABC

Разчупете рамките и събудете живота в краката си с мъжки памучен терлик ABC. Изработени от висококачествени материали, които в успешна комбинация създават изключително дишаща материя, която трябва да е неизменна част от ежедневието ви. Подходящи както за леки разходки така и за ежедневния ви спортq Предлагат се в различни цветове и шарки.Състав: памук 82%, полиамид 15%, еластан 3%Допълнителна ..

1.80 лв.

Мъжки терлик ABC ажур

Разчупете рамките и събудете живота в краката си с мъжки ажурен терлик ABC. Изработени от висококачествени материали, които в успешна комбинация създават изключително дишаща материя, която трябва да е неизменна част от ежедневието ви. Подходящи както за леки разходки така и за ежедневния ви спортq Предлагат се в различни цветове.Състав: памук 85%, полиамид 15%Допълнителна информация - температ..

1.80 лв.

Мъжки терлик Design

            Мъжки памучен терликСъстав: памук 80%,полиамид 17%,еластан 3% ..

1.50 лв.

Мъжки чорапи ABC ажур

Събудете живота в краката си и разчупете рамките с мъжки ажурени чорапи ABC.Изработени от висококачествени материали които в успешна комбинация създават изключително дишаща материя която трябва да е неизменна част от ежедневието ви.Предлагат се в изчистен десен за да се комбинират лесно с всяка обувкаСъстав:  памук 85%  полиамид 15%Допълнителна информация- температура на пране 40 гра..

2.10 лв.

Мъжки чорапи ABC без ластик

Събудете живота и комфорта в краката си с къси мъжки чорапи без ластик ABC. Изработени от висококачествени материали, които в успешна комбинация създават изключително дишаща материя, която трябва да е неизменна част от ежедневието ви. Изработени в изчистен десен, за да се комбинират лесно с всяка обувка. Подходящи за хора с проблеми при подуване на краката.Състав:  памук 82%  полиами..

2.20 лв.

Мъжки чорапи ABC вълна 70%

Разчупете рамките и не ходете боси. За вас е нашето предложение - вълнени мъжки чорапи с марката ABC. Произведени от висококачествени прежди, гаранция за здравина и комфорт на вашето ежедневие. Няма нужда да усещате студ дори в най - мразовитите зимни дни.Състав: вълна 40%, акрил 42% полиамид 15% еластан 3%Допълнителна информация- температура на пране 30 градуса не се глади не се избелва ..

3.80 лв.

Мъжки чорапи ABC пениран памук

За да обхванем всеки един детайл от облеклото ви, който да наситим с още повече удобство ви предлагаме мъжки класически чорапи от пениран памук. Изработени от висококачествени материали, които създават изключително дишаща материя, която трябва да е неизменна част от вашето ежедневие. Предлагат се в изчистен десен за да се комбинират лесно с всяка обувка и в няколко цвята за по - смелите.Състав..

2.20 лв.

Мъжки чорапи ABC термо

Разчупете рамките и събудете живота в краката си с мъжки термо чорапи ABC.Изработени от висококачествени материали, които в успешна комбинация създават изключително дишаща материя, която трябва да е неизменна част от ежедневието ви.Предлагат се в изчистен десен за да се комбинират лесно с всяка обувка. С този модел няма да усещате студ дори в най - мразовитите зимни дни.Състав:  памук 82%..

2.80 лв.

Мъжки чорапи ABC термо ходило

За да обхванем всеки един детайл от вашето облекло, който да наситим с още повече удобство и комфорт ви предлагаме мъжки чорапи с подсилено термо ходило. Произведени от висококачествени прежди гаранция за здравина и комфорт. Осигуряват лекота на стъпалото, като ги прави подходящи както за ежедневния спорт така и за леки разходки. Предлагат се в изчистен десен за да се комбинират лесно с всяка обув..

2.50 лв.

Мъжки чорапи Bross бамбук

Разчупете рамките и събудете живота в краката си с мъжки памучни чорапи с бамбук. Изработени от висококачествени материали, които в успешна комбинация създават изключително дишаща материя, която трябва да е неизменна част от ежедневието ви. Осигуряват лекота и прохлада на крака, като ги прави подходящи както за леки разходки така и за ежедневния спорт. Предлагат се в изчистен десен за да се комбин..

2.90 лв.

Мъжки чорапи BROSS вълна

За да обхванем всеки един детайл от облеклото ви, които да наситим с още повече удобство ви предлагаме мъжки вълнени чорапи Bross. Произведени от висококачествени прежди гаранция за здравина и комфорт на вашето ежедневие. Няма нужда да усещате студ дори и в най - мразовитите зимни дни.Състав - овча вълна 80% полиамид 20%Допълнителна информация - температура на пране 30 градуса не се глади не се из..

5.30 лв.

Мъжки чорапи Bross къс конч бамбук

Разчупете рамките и събудете живота в краката си с мъжки памучни чорапи с бамбук. Изработени от висококачествени материали, които в успешна комбинация създават изключително дишаща материя, която трябва да е неизменна част от ежедневието ви. Осигуряват лекота и прохлада на крака, като ги прави подходящи както за леки разходки така и за ежедневния спорт. Предлагат се в изчистен десен за да се комбин..

2.50 лв.

Мъжки чорапи Derby

            Мъжки къси чорапи от памукСъстав:памук 80%,полиамид 20% ..

2.00 лв.

Мъжки чорапи Derby

За да обхванем всеки един детайл от облеклото ви който да наситим с още повече удобство ви предлагаме мъжки класически памучни чорапи Изработени от висококачествени материали които създават изключително дишаща материя която трябва да е неизменна част от вашето ежедневие Изработени са в изчистен десен за да се комбинират лесно с всяка обувкаСъстав:памук 80%, полиамид 17% еластан 3%Допълнителна ..

1.90 лв.

Мъжки чорапи Derby вълна

Разчупете рамките и не ходете боси. За вас е нашето предложение - вълнени мъжки чорапи с марката Дерби. Произведени от висококачествени прежди, гаранция за здравина и комфорт на вашето ежедневие. Няма нужда да усещате студ дори в най - мразовитите зимни дни.Състав: вълна 50%,полиамид 19% , акрил 30% , еластан 1%. ..

2.70 лв.