Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

Парфюми


Покажи:
Сортирай по:

Мъжки парфюм Adidas " Men Dinamic Pulse "

Парфюмът дава още повече самочуствие и харизматичност на съвременният и динамичен мъж.Аромата е изчистен за да може активният мъж да придобие още повече стил и увереност в себе си.Завладяващата комбинация е съставена от свеж цитрус хладна мента и топъл кедър.Аромат за доброто стартиране на деня траещ чак до вечерта...

19.50 лв. 16.60 лв.

Мъжки парфюм Adidas " Men Extreme Power "

Парфюм създаден за мъжа които обожава нови предизвикателства и екстремни усещания.Изкушаваща парфюмна комбинация която придава на динамичният и уверен в себе си мъж още повече харизматичност и чар.Композицията оживява благодарение на свежият дървесен аромат побран в модерна опаковка...

19.50 лв. 16.60 лв.

Мъжки парфюм Adidas " Men Get Ready "

С този мъжки аромат можеш да постигнеш перфектно съчетание между спорта и стила и начина ти на живот.Парфюмната композиция е изкушаваща за да може да  даде още повече увереност стил и свобода на активният мъж.Аромат оставащ усещане за добро стартиране на деня траещ чак до вечерта...

19.50 лв. 16.60 лв.

Мъжки парфюм Adidas " Men Ice Dive "

Впечатляващ и изтънчен аромат с ледено морска свежест за динамичният и уверен в себе си джентълмен.Изкушаваща парфюмна комбинация придаваща на мъжа още повече сила харизматичност и чар.За допълване на енергията е използван свеж изчистен озонен аромат.Парфюма е в модерна опаковка лесна и удобна за употреба благодарение на ергономичната си форма и релефност отстрани.Страртирайте деня си с хубаво нач..

19.50 лв. 16.60 лв.

Мъжки парфюм Adidas " Pure Game "

За мъжа с динамичен начин на живот както на терена така и извън него.За изкушаващата  парфюмна композиция е използван свеж горски аромат.Неустоимо съчетание побрано в модерна лесна и удобна за употреба опаковка благодарение на своята ергономична форма.За вашето добро стартиране на деня и свежест и енергия чак до вечерта...

19.50 лв. 16.60 лв.

Мъжки парфюм La Rive " Brave Man "

Аромат съчетаващ в себе си мъжката енергия и същевременно силата на природата.Връхните нотки с които композицията оживява са цитрусов щрих от мандарина и грейпфрут и свеж аромат с морски оттенъци.Сърцевината се състои от изтънчен жасмин и дафинов лист.Базовите нотки са от ухание на гваяково дърво аромат на дъбов мъх и привкус на екзотично пачули и чуствен кехлибар...

17.00 лв.

Мъжки парфюм La Rive " Cabana "

Създаден за мъжа с бунтарски характер търсещ нови изживявания опитал много неща до сега но живота продължава да е изкушение за него.Връхните нотки с които композицията оживява са топъл щрих канела и леко пикантен кардамон.Сърцевината на парфюма се съъстои от евкалипт карамфил и опияняващ аромат на лавандула.Базовите нотки с които завършва композицията са нюанси от бял мъх и топли акорди ванилия.Ос..

17.00 лв.

Мъжки парфюм La Rive " Cash "

Почуствайте кръвта как кипи във вените ви и се отдайте на нови предизвикателства.Живота не спира да ви изкушава дори да ви се струва че вече сте опитали всичко.Връхните нотки са от червена мандарина свежо цитрусово ухание от грейпфрут и хладна мента.Сърцевината се състои от аромат на роза щрих канела носещ ориенталско усещане.Базовите нотки завършващи композицията са топъл кехлибар ухание на светл..

17.00 лв.

Мъжки парфюм La Rive " Extreme Story "

Силата да се чуствате свободни да рушите граници и клишета ще получите с пармюм  " Extreme Story ".Ще разкрие дивото и първичното във вашата мъжка природа.Връхните нотки с които композицията оживява са горцив цитрусов нюанс от бергамот и аромат на елеми.В сърцевината се крият цветни акорди от виоитка здравец пикантен оттенък от кардамон лавандула докосване от божур и щрих сладост от роза.Бази..

17.00 лв.

Мъжки парфюм La Rive " Password "

Събудете енергията и душата си на истински ловец и се отдайте на нови приключения и предизвикателства с този аромат.Връхните нотки са сладко-пикантен аромат на анасон нюанс от кедър и цитрусово ухание на мандарина.В сърцевината и се крият щрих от цветове на маслиново дърво и пикантен оттенък от розмарин.Базовите нотки завършващи композицията са от бобова тонка чувствен мускус с кехлибар.С този аро..

17.00 лв.

Мъжки парфюм La Rive " Rock "

Комбинация от стил обаяние и завладяващ аромат е тайната на мъжа които привлича погледите върху себе си.Връхните нотки с които композицията оживява са цитрусово ухание от бергамот пикантен щрих от черен пипер и свежо докосване от мандарина.В сърцевината и се крият топъл аромат на канела и лавандула.Базовите нотки са кехлибар чуствен мускус и дървесен нюанс от ветивер.Подходящ за леко небрежни мъже..

17.00 лв.

Мъжки парфюм La Rive " The Hunting Man "

Събудете енергията и душата си на истински ловец и се отдайте на нови предизвикателства.Връхните нотки са цитрусови акорди от лимон и свеж щрих от ябълка.В сърцевината и се крият топъл нюанс от канела пикантен аромат на индийско орехче здравец джинджифил оттенък от розмарин.Базовите нотки затварящи композицията са топъл кехлибар бобова тонка доза привкус от пачули и дълбок нюанс от ветивер.За моде..

17.00 лв.

Мъжки парфюм La Rive "315 Prestige"

Мъжки парфюм съчетаващ в себе си мъжественост и стил.Връхните нотки с които оживява композицията са щрих от джинджифил черен хайвер маракуя цитрусов нюанс от лайм и черен пипер.Сърцевината на парфюма се състои от топла канела ободряващ аромат на джин карамфил водка и мента.Базовите нотки завършващи композицията са кехлибар дървесни нюанси и кожа.Дизайнът на опаковката му загатва за шик и елегантно..

17.00 лв.

Мъжки парфюм La Rive "Blue Line"

За мъжа които се чуства силен и уверен в себе си и винаги иска да е харизматичен и стилен.Връхните нотки с които композицията оживява са бергамот цитрусов щрих от мандарина и бреза.В сърцевината му се крие аромат от хвойна виолетка ветивер сандал и кедър.Базисните нотки завършващи композицията са пачули амбер мускус и топла ванилия.С този аромат ще бъдете винаги желани от любимата жена до вас...

17.00 лв.

Мъжки парфюм La Rive "Mens World "

Почуствайте кръвта как кипи във вените ви и се отдайте на нови предизвикателства.Изкуството на съблазняването  бавно и с трепетно очакване това олицетворява парфюмът "Mens World ".Връхните нотки с които оживява композицията са морски и акватични оттенъци и цитросови акорди от лимон бергамот и портокал.В сърцевината се крият ухание от кедър пикантен джинджифил аромат на лавандула и екзотични п..

17.00 лв.