Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

Начини на плащане

Можете да заплатите вашите поръчки по няколко начина:

Наложен платеж

Наложеният платеж е валиден единствено за онлайн покупки на територията на България. Наложен платеж е услуга, при коята стойността на покупката дължима към Магазин „МАРГО“ - собственост на „Алфа Мениджмънт Консулт“ ЕТ се събира от куриер, извършващ доставката, от името на онлайн магазин „МАРГО“. Преди пратката да бъде предадена на получателя или негов представител, получателят или неговият представител трябва да заплатят сумата на поръчката на куриера.

Предварително заплащане по Банков път

Организация „Алфа Мениджмънт Консулт“  ЕТ  приема плащания, направени по банков път. Поръчката ще бъде отделена единствено след като изпратите сканирано копие на платежното нареждане до 48 часа след направената заявка за плащане по банков път. Поръчката ще бъде изпратена по куриер единствено след постъпване на парите по посочената банкова сметка. В случай, че не изратите копие на платежното нареждане до 48 часа след направената заявка Вашата поръчка ще бъде отменена. В случай, че желаете да направите промени по Вашата поръчка моля да се свържете с нас на телефон +359885634626 и +359885281439, непосредствено след заявката за поръчка. Възможно е да има случаи, при които промяна на поръчката няма да бъде възможна, но винаги ще се стараем да Ви помогнем.

 

Банкови детайли:

Банка: SGEB ЕКСПРЕСБАНК ЕАД

BIC: TTBBBG22

IBAN: BG07TTBB94001526553474

Бенефициент: „Алфа Мениджмънт Консулт“ ЕТ 

Основание за плащане: поръчка номер................. в сайт margobg.com

 

Плащане чрез системата на Еpay

Ако притежавате дебитна или кредитна карта или микросметка в Epay.bg и сте регистриран потребител на Epay.bg, можете да платите през системата Epay.bg. При избиране на този метод на плащане ще бъдете прехвърлени към страницата на Epay.bg където трябва да въведете потребителското си име и парола. В страницата на Epay.bg имате възможност да избирате от всички възможни методи за разплащане, които предоставя Epay. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашата банкова сметка. При получаване на пратката не дължите нищо на куриера. За повече информация и регистрация в Epay.bg можете да получите от www.epay.bg

 

Плащане с Кредитна или Дебитна карта

Ако притежавате дебитна или кредитна карта, издадена от Българска или международна банка, можете да заплатите поръчка си чрез системата БОРИКА. Ако изберете този начин на плащане, следвайте инструкциите и указанията за плащане с дебитна или кредитна карта. При получаване на пратката не дължите нищо на куриера.

Важно! Електронните транзакции с банкови карти се извършват посредством онлайн разплащателните системи ePay.bg и Борика, гарантиращи сигурността им. www.margobg.com  няма достъп до данни за банкови карти на Потребители и не съхранява номера на банкови карти.