Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

Общи условия

Елекронен магазин „МАРГО“ работи основно с куриерска фирма СПИДИ" АД Цената за доставка  се заплаща  заедно с поръчаните артикули, т.е. стойността на наложения платеж или банковия превод ще бъде равностойна на цената на поръчаните артикули + 4.20 /четири лева и деветдесет стотинки/. Цената е валидна за България , населени места първа зона и доставка врата-врата. При доставки офис – офис и населено място първа зона, цената е 3.20 /три лева и двадесет стотинки/. Вие НЕ дължите отделно заплащане на куриера т.е. на СПИДИ"АД СРОКЪТ ЗА ДОСТАВКА Е ДО ДВА РАБОТНИ ДНИ  (това НЕ е валидно за населени места, които се обслужват по график-малки населени места).

Ако, поръчката Ви е през ЕКОНТ ЕКСПРЕС ООД цените са според действащата тарифа за деня и цената на доставката се заплаща на куриера, при поръчки врата-врата. При поръчка офис – офис за първа зона цената е 4.20 /четири лева и двадесет стотинки/и отново се заплаща на куриера. Ако направите поръчката си до15.00ч.,  то тя се обработва през същия работен ден и стандартно ще бъде при Вас след два работни дни до 18 ч. Ако заявката е подадена след 15.00ч., то тя се обработва през следващия работен ден.

ЗА АРТИКУЛИ, КОИТО НЕ СА НАЛИЧНИ В МОМЕНТА, СРОКЪТ НА ДОСТАВКА ВАРИРА ОТ 2 ДО 5 РАБОТНИ ДНИ. АКО СРОКА НА ДОСТАВКА Е ПО-ДЪЛЪГ ОТ 2 РАБОТНИ ДНИ, ТОГАВА СРОКА НА ДОСТАВКА Е ПОСОЧЕН В ОПИСАНИЕТО НА АРТИКУЛА.

За ЕВРОПА И РУСИЯ пратката ще се достави до 7 /седем/ работни дни от датата на поръчка. Доставчик на пратките е БЪЛГАРСКИ ПОЩИ ЕАД. Пример: Цена на доставката до Русия на пратка от 300 до 500 гр. е в интервала от 7.00 лв до 12.00 лв.

Припокупки над 49.90 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА за  България с куриер „СПИДИ“ АД!

При желание за ползване на други куриери доставката се заплаща от клиента!

Припокупки над 129.90 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА за Русия и Европа!  Застраховката на пратката е за наша сметка.

При допълнителни въпроси се свържете с нас на телефон +359885634626; +359885 281 439 или през чата долу в дясно.

Ще се погрижим да останете доволни!

„СПИДИ“ АД:„Врата – Врата“ 4.20 лв.        „ЕКОНТ“  АД:„Врата – Врата“ тарифа

„СПИДИ“ АД:„Офис – Офис“ 3.20 лв.        „ЕКОНТ“  АД:„Офис – Офис“ 4.20 лв.