Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

Бразилиана

Бразилиана

 Онлайн магазин за бельо '' МАРГО'' предлага седмични и месечни намаление на български и италиански  модели бразилиани от водещи производители- Lormar, Sielei, Leilieve, Марис, Дафи, Боретти, Изи, Finess , Golden Lady на ТОП цени. Обновете своето чекмедже за бельо с многобройните ни модели бразилиани .Лукс, качество и комфорт за всяка дама.

Покажи:
Сортирай по:

Бразилиана Бижу 0715

 Дамски бикини бразилиана изработени в интересна щампа на сърца. Предната част на този модел се характеризира с това, че е направена от висококачествена памучна материя в комбинация с тюл. Под самия тюл, а и по периферията на задната част дизайнът е съчетан с красива италианска дантела. Конците са памучни като са добре разтегливи, за да могат да служат добре за обиране на разтяганията в облас..

6.30 лв. 5.35 лв.

Бразилиана Бижу 0716

Лазерно изрязани бикини бразилиана в розов цвят. Този модел бикини бразилиана е изработен от памучна, еластична материя. Дамско бельо с марката „Бижу“ е гаранция за високото качество на продукта.Състав:- 95% Памук- 5% Еластан..

5.70 лв. 4.85 лв.

Бразилиана Бижу 0732

Модерни бикини тип бразилиана в цвят капучино с декорация от луксозна дантела. Моделът е памучен и с лека еластичност за повече комфорт. Структурата на тази бразилиана е съобразена е естествените форми на женското тяло. Приляга перфектно и го подчертава. Състав:- 95% Памук- 5% Еластан..

8.20 лв. 7.00 лв.

Бразилиана Бижу 1701

  Лазерно изрязани дамски бикини бразилиана в светъл коралов цвят. Материята използвана за направата на този модел е полиамид, като сме заложили и 5% еластан, за да може изделието да е леко разтегливо, което несъмнено поражда по-голям комфорт и удобство по време на носене. Предната част на този продукт е съчетана с красива, бяла италианска дантела, а между нея и ластика на бикините има т..

8.20 лв. 7.00 лв.

Бразилиана Бижу 1732

Елегантни дамски бикини бразилиана в цвят какао. Декорирана е с италианска дантела. Материята е полиамидна и силно еластична. Структурата е анатомична и приляга по тялото. Този модел дамско бельо е подходящо както за ежедневието, така и за по-специални поводи!Състав:- 95% Полиамид- 5% Еластан ..

8.20 лв. 7.00 лв.