Меню
Your Cart

КАТО СОБСТВЕНИК НА САЙТА  „MARGOBG.COM“, ЕТ „АЛФА МЕНИДЖМЪНТ КОНСУЛТ“ ВИ ИНФОРМИРА ЧЕ, ПРЕДИ ДА ПОЛЗВАТЕ ТОЗИ УЕБ САЙТ ВИE ТРЯБВА ДА ПОЗНАВАТЕ ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ, ПОЛИТИКАТА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ, КАКТО И ПОЛИТИКАТА ПО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА  (COOKIES”)-“БИСКВИТИ. ОСЪЩЕСТВЯВАЙКИ ДОСТЪП ДО УЕБСАЙТА ВИЕ ДЕКЛАРИРАТЕ, ЧЕ СТЕ ЗАПОЗНАТИ И СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА, С ЗАЩИТАТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ, КАКТО И С ПОЛИТИКАТА ПО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА „БИСКВИТИ” (COOKIES”).  Повече информация

Дебела презрамка

Дебела презрамка
Бранд: BELINAY
Дамски комфортен корсаж с плътни дантелени презрамки и съчетан с дантела в предната, задната  и долната част. Идеален за вашето ежедневие  Състав:  модал 50 %  памук 40 %  ликра 10%Допълнителна информация- професионално химическо чистене температура на пране не повеч..
13.80 лв.
Без данък:13.80 лв.
Бранд: BELINAY
Елегантен дамски памучен корсаж с тънка презрамка  декорирана с нежна  дантела . Изработен от мек памук и ликра даващ мекота и еластичност.  Може да се носи като връхна дреха или като бельо Състав:  модал 50%   памук 40%  ликра 10%. Корсажа е леко умален. Наприм..
11.90 лв.
Без данък:11.90 лв.
Бранд: Tiara Galiano
Изчистен и комфортен дамски корсаж с  широка  презрамка и декориран с мека дантела в предната част.Изработен от пениран памук и ликра,   даващ мекота и еластичност. Идеален за вашето ежедневие . Състав:   пениран памук 90%  ликра 10%  свиваемост  ..
9.30 лв.
Без данък:9.30 лв.
Бранд: Tiara Galiano
Елегантен корсаж от олекотена вълна с широка презрамка декориран с мека дантела в предната част . Осигурява комфортудобство и топлина на вашето ежедневие.Състав:   вискоза 70% вълна 22%  еластан   8%     свиваемост  3%Допълнителна информация- само ръ..
14.90 лв.
Без данък:14.90 лв.
Бранд: БОРЕТТИ
  Изчистен и комфортен дамски корсаж с широка презрамка. Изработен от мек памук леко втален и подчертаващ нежно извивките на тялото. Разтегливостта на материята осигурява удоволствие при носенето.Състав - памук 90%  еластан 10 % Допълнителна информация - температура на пране 30 -..
7.00 лв.
Без данък:7.00 лв.
Бранд: ДАФИ
Практичен и комфортен корсаж с широка презрамка изработен от мек и приятен на допир памук подсилен на бието и ръкавната извивка с кант. Силуета е леко втален и подчертава извивките на тялото. Остава усещане за комфорт сексапил и елегантност на вашето ежедневие.  Състав: памук 100%Допълнителн..
6.70 лв.
Без данък:6.70 лв.
Бранд: ДАФИ
Практичен и елегантен корсаж обточен по деколтето и презрамките с нежна и красива дантела. Изработен от мек и приятен на допир памук. Силуета е леко втален и подчертава извивките на тялото. Остава усещане закомфорт сексапил и елегантност на вашето ежедневие.  Състав: памук 95%,  ел..
9.20 лв.
Без данък:9.20 лв.
Бранд: ДАФИ
Елегантен и  практичен корсаж с широка  презрамка. Изработен от приятен на допир памук в богата цветова гама. Линията на модела е леко вталена и подчертава извивките на талията. Остава усещане за лекота и удобство при носенето . Състав: памук 95%,  еластан 5% Допълни..
8.30 лв.
Без данък:8.30 лв.
Бранд: ДАФИ
Практичен и елегантен корсаж с широка презрамка, изработен от мек и приятен на допир памук, съчетан с рязана бродерия около деколтето. Силуета е леко втален и подчертава извивките на тялото. Остава усещане за комфорт сексапил и елегантност на вашето ежедневие.  Състав: памук 95%,  еласт..
9.70 лв.
Без данък:9.70 лв.
Бранд: MISS MARIS
Памучен корсаж от леко рипсено трико обточен по краищата и презрамките с нежна и красива дантела. Моделът е леко втален и подчертава нежно извивките на тялото. Разтегливостта на материята осигурява комфорт и удоволствие при носенето  Състав: памук 85%    еластан 15% Допълнител..
12.50 лв.
Без данък:12.50 лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)