Меню
Your Cart

КАТО СОБСТВЕНИК НА САЙТА  „MARGOBG.COM“, ЕТ „АЛФА МЕНИДЖМЪНТ КОНСУЛТ“ ВИ ИНФОРМИРА ЧЕ, ПРЕДИ ДА ПОЛЗВАТЕ ТОЗИ УЕБ САЙТ ВИE ТРЯБВА ДА ПОЗНАВАТЕ ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ, ПОЛИТИКАТА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ, КАКТО И ПОЛИТИКАТА ПО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА  (COOKIES”)-“БИСКВИТИ. ОСЪЩЕСТВЯВАЙКИ ДОСТЪП ДО УЕБСАЙТА ВИЕ ДЕКЛАРИРАТЕ, ЧЕ СТЕ ЗАПОЗНАТИ И СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА, С ЗАЩИТАТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ, КАКТО И С ПОЛИТИКАТА ПО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА „БИСКВИТИ” (COOKIES”).  Повече информация

Тънка презрамка

Тънка презрамка
Бранд: BELINAY
Изчистен и комфортен дамски корсаж с тънка презрамка декориран в предната част с дантела. Изработен от мек памук и ликра даващ мекота и еластичност. Идеален за вашето ежедневие. Състав : модал 50%,памук 40%,ликра 10%Допълнителна информация-  професионално химическо чистене температура на пра..
11.90 лв.
Без данък:11.90 лв.
Бранд: DONELLA
 Елегантен корсаж с тънка презрамка . Мек и приятен на допир в свежа пролетна разцветка. Може да се съчетае със същата бикина и боксер. Удобство и комфорт за вашето ежедневие  Състав: вискоза 95%,еластан 5%Допълнителна информация-  температура на пране не повече от 40 градуса ..
8.30 лв.
Без данък:8.30 лв.
Бранд: DONELLA
  Елегантен корсаж с тънка презрамка,  мек и приятен на допир в свежа пролетна разцветка. Удобство и комфорт за вашето ежедневие Може да се съчетае с бикина ,   боксер или прашка в същата разцветка . Състав:  вискоза 95%,  еластан 5%Допълнителна информация-..
8.30 лв.
Без данък:8.30 лв.
Бранд: DONELLA
  Елегантен корсаж с тънка презрамка,  мек и приятен на допир,  в свежа флорална  разцветка. Удобство и комфорт за вашето ежедневие.  Може да се съчетае с бикина ,   боксер или прашка в същият десен Състав:  вискоза 95%,  еластан 5%Допълнителна ин..
8.30 лв.
Без данък:8.30 лв.
Бранд: DONELLA
Елегантен корсаж с тънка презрамка изработен от мек памук приятен на допир в различни цветове и десени. Комфорт и удобство за вашето ежедневие  Състав: памук 95%,еластан 5%Допълнителна информация- температура на пране не повече от 40 градуса, гладене на средна температура, забранено е и..
8.30 лв.
Без данък:8.30 лв.
Бранд: Tiara Galiano
Изчистен и комфортен дамски корсаж с тънка презрамка .Изработен от пениран памук и ликра даващ мекота и еластичност. Идеален за вашето ежедневие  Състав:   пениран памук 90%  ликра 10%  свиваемост  3%Допълнителна информация- само ръчно пране , забранено е химиче..
7.70 лв.
Без данък:7.70 лв.
Бранд: Tiara Galiano
    Елегантен и комфортен памучен корсаж,  с вграден сутиен ,с полуподплатени чашки, украсени с нежна дантела в горната част.  Изработен от висококачествен пениран памук и ликра,  даващи допълнителна мекота и еластичност. С регулиращи се презрамки за по- голямо удобство. Иде..
21.90 лв.
Без данък:21.90 лв.
Бранд: Tiara Galiano
  Изчистен и комфортен дамски корсаж с тънка презрамка и декориран с мека дантела в предната част.Изработен от пениран памук и ликра даващ мекота и еластичност. Идеален за вашето ежедневие  Състав:   пениран памук 90%  ликра 10%  свиваемост  3%Допълнителна инфор..
8.30 лв.
Без данък:8.30 лв.
Бранд: Tiara Galiano
 Комфортен вълнен корсаж с тънка презрамка.  Изработен от олекотена вълна, декориран с мека дантела в предната част. Осигуряващ комфорт удобство и топлина на вашето ежедневие.  Състав:   вискоза 70%  вълна 22%  еластан   8%    ..
13.90 лв.
Без данък:13.90 лв.
Бранд: БОРЕТТИ
   Памучен дамски корсаж с тънка презрамка . Моделът в предната част е с нежна дантелена платка придаваща комфорт и удобство при носене  Състав: памук 90%,еластан 10%Допълнителна информация- температура на пране 30- 40 градуса забранено е избелването, гладене на средна температура ..
8.70 лв.
Без данък:8.70 лв.
Бранд: БОРЕТТИ
Комфортен и изчистен дамски корсаж с тънка презрамка Изработен от мек памук , леко втален  и подчертаващ нежно извивките на тялото. Идеален за вашето ежедневие. Състав: памук 90%  ,еластан 10%Допълнителна информация- температура на пране 30 - 40 градуса забранено е избелването , гладен..
6.70 лв.
Без данък:6.70 лв.
Бранд: ДАФИ
Практичен и комфортен корсаж с тънка  презрамка изработен от мек и приятен на допир памук подсилен на бието и ръкавната извивка с кант  Силуета е леко втален и подчертава извивките на тялото. Остава усещане за комфорт сексапил и елегантност на вашето ежедневие.  Състав: памук ..
6.20 лв.
Без данък:6.20 лв.
Показани 1 от 12 | 15 (2 Страници)