Меню
Your Cart

КАТО СОБСТВЕНИК НА САЙТА  „MARGOBG.COM“, ЕТ „АЛФА МЕНИДЖМЪНТ КОНСУЛТ“ ВИ ИНФОРМИРА ЧЕ, ПРЕДИ ДА ПОЛЗВАТЕ ТОЗИ УЕБ САЙТ ВИE ТРЯБВА ДА ПОЗНАВАТЕ ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ, ПОЛИТИКАТА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ, КАКТО И ПОЛИТИКАТА ПО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА  (COOKIES”)-“БИСКВИТИ. ОСЪЩЕСТВЯВАЙКИ ДОСТЪП ДО УЕБСАЙТА ВИЕ ДЕКЛАРИРАТЕ, ЧЕ СТЕ ЗАПОЗНАТИ И СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА, С ЗАЩИТАТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ, КАКТО И С ПОЛИТИКАТА ПО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА „БИСКВИТИ” (COOKIES”).  Повече информация

Чорапи терлик

Чорапи терлик
Бранд: DESIGN
            Дамски памучен терлик за вашата спортна визия.Предлага се в различни цветове и щампи.  Състав: памук 70%,  полиамид 27%,  еластан 3%Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса,забранен..
1.70 лв.
Без данък:1.70 лв.
Бранд: ABC
Дамски цветен терлик за вашата спортна визия. Състав: памук 96%,еластан 4%Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса,забранено е избелването,  не се глади,  забранено е химическо чистене . ..
1.80 лв.
Без данък:1.80 лв.
Бранд: Dore
Фини дамски чорапи тип терлик изработени от висококачествени прежди гаранция за удобство и комфорт при ежедневна употреба. Подходящи за пролетно - летният сезон, за вашите разходки и ежедневен спорт. Чорапите са в универсален размер 36 - 40.Състав - памук 65% полиамид 30 еластан 5% Допълнителна инфо..
1.80 лв.
Без данък:1.80 лв.
Бранд: Dundar
Модерен и елегантен фин дамски терлик с нишки от златисто и сребърно ламе. Изработени от висококачествен модал гарантиращ мекота, удобство и комфорт при носенето. Предлагат се в различни цветове за всеки вкус и предпочитания. Подходящ за пролетно - летният сезон, за ежедневните ви разходки и спорт.С..
2.80 лв.
Без данък:2.80 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)