Меню
Your Cart

КАТО СОБСТВЕНИК НА САЙТА  „MARGOBG.COM“, ЕТ „АЛФА МЕНИДЖМЪНТ КОНСУЛТ“ ВИ ИНФОРМИРА ЧЕ, ПРЕДИ ДА ПОЛЗВАТЕ ТОЗИ УЕБ САЙТ ВИE ТРЯБВА ДА ПОЗНАВАТЕ ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ, ПОЛИТИКАТА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ, КАКТО И ПОЛИТИКАТА ПО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА  (COOKIES”)-“БИСКВИТИ. ОСЪЩЕСТВЯВАЙКИ ДОСТЪП ДО УЕБСАЙТА ВИЕ ДЕКЛАРИРАТЕ, ЧЕ СТЕ ЗАПОЗНАТИ И СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА, С ЗАЩИТАТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ, КАКТО И С ПОЛИТИКАТА ПО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА „БИСКВИТИ” (COOKIES”).  Повече информация

Чорапи 5/6 и 7/8

Чорапи 5/6 и 7/8

Луксозни силиконови чорапи с дантелен кант и силиконова лента.  Фина прозирна материя с ликра и фигури в горната част.Различна големина и модел на дантелата. Голям избор от цветове и материи.Произведени от италиански производители Sisi, Pompea, Golden Lady.Подчертайте красотата на вашите крака!

Бранд: Соник - 2
Изключително меки и комфортни 3/4 дамски чорапи. Изработени от висококачествени материали, които в успешна комбинация създават изключително дишаща материя, предпазваща от изпотяване по време на носене през целия ден. Богата гама от цветове гарантираща завършека на вашата визия.Състав - пениран памук..
3.50 лв.
Без данък:3.50 лв.
Бранд: POMPEA
 Еластични, прозрачни силиконови чорапи Състав: полиамид 90%, еластан 10%..
9.90 лв.
Без данък:9.90 лв.
Бранд: POMPEA
Еластични, прозрачни силиконови чорапи Състав: полиамид 90%, еластан 10%..
10.90 лв.
Без данък:10.90 лв.
Бранд: Fiore
Спандекс 14 % Полиамид 86 %..
20.00 лв.
Без данък:20.00 лв.
Показани 1 от 12 | 91 (8 Страници)