Меню
Your Cart

КАТО СОБСТВЕНИК НА САЙТА  „MARGOBG.COM“, ЕТ „АЛФА МЕНИДЖМЪНТ КОНСУЛТ“ ВИ ИНФОРМИРА ЧЕ, ПРЕДИ ДА ПОЛЗВАТЕ ТОЗИ УЕБ САЙТ ВИE ТРЯБВА ДА ПОЗНАВАТЕ ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ, ПОЛИТИКАТА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ, КАКТО И ПОЛИТИКАТА ПО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА  (COOKIES”)-“БИСКВИТИ. ОСЪЩЕСТВЯВАЙКИ ДОСТЪП ДО УЕБСАЙТА ВИЕ ДЕКЛАРИРАТЕ, ЧЕ СТЕ ЗАПОЗНАТИ И СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА, С ЗАЩИТАТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ, КАКТО И С ПОЛИТИКАТА ПО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА „БИСКВИТИ” (COOKIES”).  Повече информация

ДЕТСКО

За комфортното усещане през деня много важен е изборът на бельо.Материята, от която са направени трябва да е естествена и да е нежна към детската кожа.Цвета и щампата изберете по свой вкус сред едно от всичките ни предложения.

Бранд: WALOX
 Детска памучна  блуза с дълъг ръкав.  Предлага се в различни цветове и детски щампи.  Комфорт и удобство за вашите малки съкровища . Състав: памук 95%,еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса, да се глади на ниска температура ..
9.20 лв.
Без данък:9.20 лв.
Бранд: WALOX
 Детска памучна  блуза с дълъг ръкав . Предлага се в различни цветове и щампи.  Комфорт удобство и мекота за вашите малки съкровища. Състав: памук 95%,   еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса, да се глади на ниска температура, ..
9.20 лв.
Без данък:9.20 лв.
Бранд: WALOX
  Детска блуза с дълъг ръкав за малки госпожички. Предлага се в различни цветове щампи.  Комфорт и удобство за вашите малки съкровища . Състав: памук 95%,   еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса, да се глади на ниска температура, &n..
9.80 лв.
Без данък:9.80 лв.
Бранд: WALOX
  Детска блуза с дълъг ръкав за малки госпожички. Предлага се в различни цветове и щампи. Комфорт и удобство за вашите малки съкровища  Състав: памук 95%    ,еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30  градуса да се глади на ниска темпер..
9.80 лв.
Без данък:9.80 лв.
Бранд: WALOX
  Детска блуза с дълъг ръкав за пораснали госпожици. Предлага се в различни цветове и щампи.  Комфорт,  удобство и мекота за вашите малки съкровища . Състав: памук 95%,   еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса,  да се гл..
9.80 лв.
Без данък:9.80 лв.
Бранд: WALOX
  Детска блуза с дълъг ръкав за пораснали госпожици. Предлага се в различни цветове и щампи.  Комфорт и удобство за вашите малки съкровища . Състав: памук 95%,   еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса,  да се глади на ниска т..
9.80 лв.
Без данък:9.80 лв.
Бранд: WALOX
  Детска памучна блуза с дълъг ръкав.  Предлага се в различни цветове и щампи.  Комфорт и удобство за вашите малки съкровища . Състав: памук 95%,еластан 5% Допълнителна информация-  температура на пране не повече от 30 градуса, да се глади при ниска темпера..
9.20 лв.
Без данък:9.20 лв.
Бранд: BRIX
      Памучен комплект за малки господа Състав: памук 100 %..
9.80 лв.
Без данък:9.80 лв.
Бранд: BRIX
        Детски комплект за момче различни разцветки Състав: памук 100 %..
9.80 лв.
Без данък:9.80 лв.
Бранд: BRIX
           Детски комплект за момче с различни картинки Състав: памук 100%..
9.80 лв.
Без данък:9.80 лв.
Бранд: DONELLA
  Детски комплект за малки госпожици.  Изработен от мек памук осигуряващ удобство и комфорт на вашето малко съкровище. Моделът се предлага в различни цветове и детски щампи . Състав: памук 95%,   еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 40 гра..
9.80 лв.
Без данък:9.80 лв.
Бранд: DONELLA
 Детски комплект от две части за малки госпожички. Изработен от мек памук,  осигуряващ удобство и комфорт на вашето малко съкровище. Моделът се предлага в различни цветове и детски щампи . Състав: памук 95%,   еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не по..
9.80 лв.
Без данък:9.80 лв.
Показани 1 от 12 | 23 (2 Страници)