Меню
Your Cart

КАТО СОБСТВЕНИК НА САЙТА  „MARGOBG.COM“, ЕТ „АЛФА МЕНИДЖМЪНТ КОНСУЛТ“ ВИ ИНФОРМИРА ЧЕ, ПРЕДИ ДА ПОЛЗВАТЕ ТОЗИ УЕБ САЙТ ВИE ТРЯБВА ДА ПОЗНАВАТЕ ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ, ПОЛИТИКАТА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ, КАКТО И ПОЛИТИКАТА ПО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА  (COOKIES”)-“БИСКВИТИ. ОСЪЩЕСТВЯВАЙКИ ДОСТЪП ДО УЕБСАЙТА ВИЕ ДЕКЛАРИРАТЕ, ЧЕ СТЕ ЗАПОЗНАТИ И СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА, С ЗАЩИТАТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ, КАКТО И С ПОЛИТИКАТА ПО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА „БИСКВИТИ” (COOKIES”).  Повече информация

БЛУЗА МОМИЧЕ

БЛУЗА МОМИЧЕ

Детски блузки с къс и дълъг ръкав,  различни модели,  размери и цветове, 100% памук.Български и турски производители.

Бранд: WALOX
 Детска памучна  блуза с дълъг ръкав.  Предлага се в различни цветове и детски щампи.  Комфорт и удобство за вашите малки съкровища . Състав: памук 95%,еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса, да се глади на ниска температура ..
9.20 лв.
Без данък:9.20 лв.
Бранд: WALOX
 Детска памучна  блуза с дълъг ръкав . Предлага се в различни цветове и щампи.  Комфорт удобство и мекота за вашите малки съкровища. Състав: памук 95%,   еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса, да се глади на ниска температура, ..
9.20 лв.
Без данък:9.20 лв.
Бранд: WALOX
  Детска блуза с дълъг ръкав за малки госпожички. Предлага се в различни цветове щампи.  Комфорт и удобство за вашите малки съкровища . Състав: памук 95%,   еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса, да се глади на ниска температура, &n..
9.80 лв.
Без данък:9.80 лв.
Бранд: WALOX
  Детска блуза с дълъг ръкав за малки госпожички. Предлага се в различни цветове и щампи. Комфорт и удобство за вашите малки съкровища  Състав: памук 95%    ,еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30  градуса да се глади на ниска темпер..
9.80 лв.
Без данък:9.80 лв.
Бранд: WALOX
  Детска блуза с дълъг ръкав за пораснали госпожици. Предлага се в различни цветове и щампи.  Комфорт,  удобство и мекота за вашите малки съкровища . Състав: памук 95%,   еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса,  да се гл..
9.80 лв.
Без данък:9.80 лв.
Бранд: WALOX
  Детска блуза с дълъг ръкав за пораснали госпожици. Предлага се в различни цветове и щампи.  Комфорт и удобство за вашите малки съкровища . Състав: памук 95%,   еластан 5% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса,  да се глади на ниска т..
9.80 лв.
Без данък:9.80 лв.
Бранд: WALOX
  Детска памучна блуза с дълъг ръкав.  Предлага се в различни цветове и щампи.  Комфорт и удобство за вашите малки съкровища . Състав: памук 95%,еластан 5% Допълнителна информация-  температура на пране не повече от 30 градуса, да се глади при ниска темпера..
9.20 лв.
Без данък:9.20 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)