Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

Поръчка, доставка и плащане

1    КАК ДА ПОРЪЧАМ?

Поръчка може да направите директно на посоченият телефон 0887576035 във времето от ПОНЕДЕЛНИК  до ПЕТЪК в часови интервал от 10.00 до 18.00 часа.

Ако, желаете да заявите директно през магазина, следвайте стъпките:

1.   Изберете си продукт от нашия каталог

2.   За да добавите продукт към Вашите покупки следвайте следните стъпки:

 • Изберете цвят
 • Изберете размер
 • Изберете количество
 • Натиснете бутона: Поръчай

3. За да приключите поръчката влезте в Кошницата и натиснете бутона: Виж съдържание и следвайте следните стъпки:

 • Ако имате ваучер изберете: Ваучер с код
 • За да видите стойността на доставката изберете „text_shipping_estimate”, попълнете държава, град и код, и натиснете бутона: Вземи оферта
 • Изберете тарифа и натиснете бутон: Добави транспорт
 • Натиснете бутон: Плащане

Ако сте регистриран при нас влезте във Вашия профил, а ако не сте се регистрирайте от формата за регистрация или плати като гост.

Въведете точен адрес за доставка и контактна информация:

 • Име и Презиме
 • Адрес за доставка
 • Електронна поща
 • Телефон за контакт

Проверете отново дали Вашият адрес и артикулите, които сте избрали са правилни и натиснете Потвърди поръчката

 

ДОСТАВКА

        Елекронен магазин „МАРГО“ работи основно с куриерска фирма СПИДИ" АД Цената за доставка  се заплаща  заедно с поръчаните артикули, т.е. стойността на наложения платеж или банковия превод ще бъде равностойна на цената напоръчаните артикули + 4.20 /четири лева и деветдесет стотинки/. Цената е валидна за България , населени места първа зона и доставка до врата. При доставки до офис и населено място първа зона, цената е 3.20 /три лева и двадесет стотинки/. Вие НЕ дължите отделно заплащане на куриера т.е. на СПИДИ"АД СРОКЪТ ЗА ДОСТАВКА Е ДО ДВА РАБОТНИ ДНИ  (това НЕ е валидно за населени места, които се обслужват по график-малки населени места).

Ако, поръчката Ви е през ЕКОНТ ЕКСПРЕС ООД цените са според действащата тарифа за деня и цената на доставката се заплаща на куриера, при поръчки врата-врата. При поръчка до офис за първа зона цената е 4.20 /четири лева и двадесет стотинки/ и отново се заплаща на куриера. Ако направите поръчката си до 15.00 часа.,  то тя се обработва през същия работен ден и стандартно ще бъде при Вас след два работни дни до 18 часа. Ако заявката е подадена след 15.00 часа, то тя се обработва през следващия работен ден.

ЗА АРТИКУЛИ, КОИТО НЕ СА НАЛИЧНИ В МОМЕНТА, СРОКЪТ НА ДОСТАВКА ВАРИРА ОТ 2 /два/ ДО 7 /седем/ РАБОТНИ ДНИ. АКО СРОКА НА ДОСТАВКА Е ПО-ДЪЛЪГ ОТ 2 РАБОТНИ ДНИ, ТОГАВА СРОКА НА ДОСТАВКА Е ПОСОЧЕН В ОПИСАНИЕТО НА АРТИКУЛА.

За ЕВРОПА И РУСИЯ пратката ще се достави до 7 /седем/ работни дни от датата на поръчка. Доставчик на пратките е БЪЛГАРСКИ ПОЩИ ЕАД. Пример: Цена на доставката до Русия на пратка от 300 до 500 гр. е в интервала от 7.00 лв до 12.00 лв.

Припокупки над 49.90 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА за  България с куриер „СПИДИ“ АД!

При желание за ползване на други куриери доставката се заплаща от клиента!

Припокупки над 129.90 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА за Русия и Европа!  Застраховката на пратката е за наша сметка.

При допълнителни въпроси се свържете с нас на телефон +359887576035 или през чата долу в дясно.

Ще се погрижим да останете доволни!

„СПИДИ“ АД:„Врата – Врата“ – 4.20 лв.          „ЕКОНТ“  АД:„Врата – Врата“ тарифа

„СПИДИ“ АД:  „Офис – Офис“ – 3.20 лв.          „ЕКОНТ“  АД:„Офис – Офис“ 4.20 лв.

 

3.     ПЛАШАНЕ НА ПОРЪЧКАТА


Можете да заплатите вашите поръчки по няколко начина:

Наложен платеж – пощенски паричен превод.

Наложеният платеж пощенски паричен превод е валиден единствено за онлайн покупки на територията на България. Наложен платеж е услуга, при коята стойността на покупката дължима към Магазин „МАРГО“ - собственост на „Алфа Мениджмънт Консулт“ ЕТ се събира от куриер, извършващ доставката, от името на онлайн магазин „МАРГО“. Преди пратката да бъде предадена на получателя или негов представител, получателят или неговият представител трябва да заплатят сумата на поръчката на куриера.

Предварително заплащане по Банков път

Организация „Алфа Мениджмънт Консулт“  ЕТ  приема плащания, направени по банков път. Поръчката ще бъде отделена единствено след като се обадите по телефона или изпратите копие на платежното нареждане по е-поща до 48 часа след направената заявка за плащане по банков път. Поръчката ще бъде изпратена по куриер единствено след постъпване на парите по посочената банкова сметка. В случай, че не изратите копие на платежното нареждане до 48 часа след направената заявка Вашата поръчка ще бъде отменена. В случай, че желаете да направите промени по Вашата поръчка моля да се свържете с нас на телефон  +359887576035 непосредствено след заявката за поръчка. Възможно е да има случаи, при които промяна на поръчката няма да бъде възможна, но винаги ще се стараем да я изпълним.

 

Банкови детайли:

Банка: ПИРЕУС БАНК БЪЛГАРИЯ АД

BIC: PIRBBGSF

IBAN: BG19PIRB80801606378310

Бенефициент: „Алфа Мениджмънт Консулт“ ЕТ 

Основание за плащане: поръчка номер................. в сайт margobg.com

 

Плащане чрез системата на Еpay

Ако притежавате дебитна или кредитна карта или микросметка в Epay.bg и сте регистриран потребител на Epay.bg, можете да платите през системата Epay.bg. При избиране на този метод на плащане ще бъдете прехвърлени към страницата на Epay.bg където трябва да въведете потребителското си име и парола. В страницата на Epay.bg имате възможност да избирате от всички възможни методи за разплащане, които предоставя Epay. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашата банкова сметка. При получаване на пратката не дължите нищо на куриера. За повече информация и регистрация в Epay.bg можете да получите от www.epay.bg

 

Плащане с Кредитна или Дебитна карта

Ако притежавате дебитна или кредитна карта, издадена от Българска или международна банка, можете да заплатите поръчка си чрез системата БОРИКА. Ако изберете този начин на плащане, следвайте инструкциите и указанията за плащане с дебитна или кредитна карта. При получаване на пратката не дължите нищо на куриера.

Важно! Електронните транзакции с банкови карти се извършват посредством онлайн разплащателните системи ePay.bg и Борика, гарантиращи сигурността им. Сайта  www.margobg.com  няма достъп до данни за банкови карти на Потребители и не съхранява номера на банкови карти.