OMSA
Традицията гледа към бъдещето

Омса е създадена през 50-те години на миналия век и от началото е компания за жени.
Плавна разходка, основана на високи стойности: качество на материалите YARNS, елегантност, чувствителност към атракция и мода.

Omsa се превърна в уникална опорна точка в света на жените.

Точки на силага

Omsa е първата марка, която има основите на елегантност, съблазнителност и женственост.
Вниманието към пазара и постоянните технологични изследвания позволиха на Omsa да има в колекцията си нови видове продукти като клинове и висококачествени стилове, като новите безшевни чорапогащи.

Силното желание да отиде по-нататък в изследванията и технологиите позволи на Omsa да изгради име което е известно по целия свят, заедно с уникалния си италиански стил.
Омса по света

Пораснала и по-ценена, Омса ходи с жените в много страни. Благодарение на присъствието си на международните пазари и на качеството на своите продукти, Omsa увеличава разпространението си по особен начин: От своя произход в Италия, Omsa е получила основна роля на световните пазари, предимно в Русия. От Италия до Европа, от САЩ до Азия, Omsa нарича всички жени по света своята нова публика.

Нов дом в страхотна група

През 1992 г. Омса влиза в групата на Golden Lady, най-голямата индустриална група в Италия в областта на трикотажните изделия. Благодарение на синергията на Групата, Omsa обновява технологичния си аспект и качеството на своите продукти. Omsa днес е една от най-динамичните компании в своя сектор.

Общуване

Omsa е една от първите италиански компании, които вярват, че комуникацията е средство за успех. От „Carosello“ през шейсетте години с известните крака на Kesslers до рекламната кампания „Колко жени в теб?“ през 2002/2004.

Omsa знае всичко за вас: между потребителя и марката има усещане, описано от същата женственост, искрена и свободна, автентична и уникална, точно както са чорапогащите Omsa.

Групата

Omsa е една от марките на Golden Lady Company, международна индустриална група, световен лидер и основен участник в проектирането, производството и дистрибуцията на трикотаж, бельо и облекло.

Основана през 1966 г. в Castiglione delle Stiviere (Италия, Мантуя), стратегията на групата съчетава определен италиански стил и непрекъсната диверсификация на продуктите, с отваряне на нови пазари чрез придобиване на най-добрите национални и международни марки трикотажни изделия, включително Philippe Matignon, Filodoro, SiSi и Omsa. Golden Lady може да се похвали с 6 производствени площадки, разположени в Италия и Сърбия, с общо производство от 200 милиона чорапогащи годишно, разпределени в 70 страни по света.

Ключова позиция се заема в Русия и в Източна Европа (особено Украйна, Беларус, Полша и Словакия), благодарение на местна дистрибуторска мрежа, която установи продуктите на Групата като символи на италианска елегантност. Нерино Граси е председател на групата, а централата се намира в Италия, Castiglione delle Stiviere (Мантова).

https://www.omsa.com/en/the-group/311/5/

Марка OMSA

Традицията гледа към бъдещето

Омса е родена през 50-те години на миналия век и от началото си ходи с жени. Плавна разходка, основана на високи стойности: качество на материалите YARNS, елегантност, чувствителност към атракция и мода. Omsa се превърна в уникална опорна точка в света на жените.

Точки на сила

Omsa е първата марка, която има основите на елегантност, съблазнителност и женственост. Вниманието към пазара и постоянните технологични изследвания позволиха на Omsa да има в колекцията си нови видове продукти като гамаши и висококачествени стилове, като новите безшевни чорапогащи. Силното намерение да отиде по-нататък в изследванията и технологиите позволи на Omsa да изгради името си по целия свят, заедно с уникалния си италиански стил.

Омса по целия свят

Пораснала и по-ценена, Омса ходи с жените в много страни. Благодарение на присъствието си на международните пазари и на качеството на своите продукти, Omsa увеличава разпространението си по особен начин: От своя произход в Италия, Omsa е получила основна роля на основните световни пазари, предимно в Русия. От Италия до Европа, от САЩ до Азия, Omsa нарича всички жени по света като своя нова публика.
Нов дом в страхотна група

През 1992 г. Омса влиза в групата на Golden Lady, най-голямата индустриална група в Италия в областта на трикотажните изделия. Благодарение на синергията на Групата, Omsa обновява технологичния си аспект и качеството на своите продукти. Omsa днес е едно от най-динамичните компании в своя сектор.
общуване

Omsa е една от първите италиански компании, които вярват, че комуникацията е средство за успех.
От „Carosello“ през шейсетте години с известните крака на Kesslers до рекламната кампания „Колко жени в теб?“ през 2002/2004.

Omsa знае всичко за вас: между потребителя и марката има усещане, описано от същата женственост, искрена и свободна, автентична и уникална, точно както са чорапогащите Omsa.

https://www.omsa.com/en/brand/264/5/