Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

M,I

Покажи:
Подреди по:

Колан M,I 7024

 Оформящо и стягащо бельо бикина за тънка талия. Направен като стягащ корсет за прибиране на корема. Стяга и повдига дупето, с плоски шевове, които не личат под дрехите. Антибактериална и дишаща материя. Със силиконови ленти за да не се свлича .Състав: полиамид 88% еластан 12%..

19.80 лв.

Колан бикина M,I 2008

  Оформящо и стягащо бельо колан с висока талия под гърдите. Стяга корема ,талията ,бедрата и дупето а при ежедневна употреба помага за отслабване и стягане на тялото. Не ограничава вашите ежедневни движения. В горната част има силиконови ленти, които предпазват от свличане и набиране. Произведено от безшевна дишаща материя, без ръбове ,която не изпотява кожата. Състав: пол..

21.50 лв.

Колан бикина M,I 2813

  Луксозно оформящо и стягащо бельо бикина. Много фино на допир, оставащо усещане за комфорт и удобство. Прибира коремът ,оформя талията, стяга и повдига дупето. Без шевове - лазерно изрязано. Материята е дишаща и не позволява изпотяване и дискомфорт. Със силиконова лента от вътрешната  страна. Страхотен визуален резултат намаляващ обема на силуета с един или два размера. Състав..

39.50 лв.

Колан боди M,I 2023

                 Стягащо и оформящо боди бикина прибиращо корема, талиятаи дупето, а при ежедневна употреба помага за отслабване и стягане натялото. Изработено от анти- бактериален и дишащ плат, който не ограничававашите ежедневни движения и не изпотява кожата . Добър визуален резултатнамаляващ обема на ..

32.50 лв.

Колан пояс M,I 2025

              Страхотно стягащо и оформящо бельо колан. Стяга коремът италията ,а при ежедневна употреба помага за отслабване и стягане натялото. Изработено от дишащ и анти- бактериален плат, не прозиращпод дрехите .Със силиконов ограничител ,който не позволява да се движипо тялото и не води до дискомфорт. Добър визуален резулта..

18.90 лв.

Колан прашка M,I 2020

  Страхотно стягащо бельо прашка, с висока талия ,под гърдите. Стяга корема и талията, а при ежедневна употреба помага за отслабване и стягане на тялото. Изработено от анти - бактериален и дишащ плат, който не ограничава вашите ежедневни движения и не изпотява кожата. Със силиконов ограничител, който предпазва от свличане  и набиране. Добър визуален резултат намаляващ обема на силуета с ..

15.90 лв.

Колан рокля M,I 5060

  Страхотно стягащо и моделиращо бельо за под рокля, което оформя цялото тяло .Прибира коремът, оформя талията, бедрата и повдига дупето. Изработено от дишаща материя, която не запарва .С презрамки който се регулират .Имате комфорта от който се нуждаете . Добър визуален резултат намаляващ обема на силуета с един или два номера .Състав: полиамид 88% еластан 12%..

33.80 лв.

Колан с дълъг крачол M,I 2015

  Оформящо и стягащо бельо, с висока талия, под гърдите и дълъг крачол. Изработено от дишащ и анти - бактериален плат, не прозиращ под дрехите. Стяга коремът, талията ,бедрата и дупето, а при ежедневна употреба помага за отслабване и стягане на тялото. Със силиконов ограничител, който не позволява да се движи по тялото и не води до дискомфорт .Добър визуален резултат намаляващ обема на с..

29.80 лв.

Колан с дълъг крачол M,I 3200

 Оформящо и стягащо бельо, с висока талия, с двоино стягащ колан, в модел клин. Прибира коремът, оформя талията бедрата и дупето .Със силиконов ограничител, който не позволява да се движи по тялото и не води до дискомфорт. Изработено от анти- бактериален и дишащ плат. Добър визуален резултат намаляващ обема на силуета с един или два размера .Състав: полиамид 88% еластан 12%..

16.50 лв.

Колан с къс крачол M,I 2007

   Оформящо и стягащо бельо колан. Стяга корема ,талията ,бедрата и дупето, а при ежедневна употреба помага за отслабване и стягане на тялото. Не ограничава вашите ежедневни движения. В горната част има силиконови ленти, които предпазват от свличане и набиране. Произведено от безшевна  дишаща материя, без ръбове ,която не изпотява кожата. Състав: полиамид 88% еластан 12% ..

21.50 лв.