Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

MISS MARIS

Покажи:
Подреди по:

Бикини Марис 223

Дамски бикина от микрофибър и дантела.Състав: полиамид 85%, еластан 15%Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса, забранено е избелването, гладене при температура 150 градуса,професионално химическо чистене, внимателно сушене. ..

9.80 лв.

Боди Марис 837

За жената която,иска да изглежда винаги желана  и секси е нашето предложение за елегантно боди с широка презрамка. Изработено от мек и приятен на допир памук съчетан с мрежеста платка в горната част и декорирана с дантела. Моделът е във вариант с прашка.     Състав: памук 85%,еластан 15% ..

25.50 лв.

Боди Марис 843

За жената която,иска да изглежда винаги елегантна и секси е нашето предложение за боди Марис 843. Изработено от ефирен и прозрачен тюл съчетан с красива и нежна дантела. С широка презрамка и  кръстосани ленти на гърба. Моделът е във вариант с прашка. Остава усещане за лекота и комфорт на вашето ежедневие.   Състав: полиамид 85%,еластан 15% ..

24.70 лв.

Бразилиана Марис 2124

 Дамска луксозна кокетна бразилиана  изработена от висококачествен микрофибър и дантела . Изключително удобен модел осигуряващ усещане за елегантност и комфорт  Състав: полиамид 85%. еластан 15% Допълнителна информация-  само ръчно пране , забранено е избелването не се глади , забранено е химическо чистене , не се суши в сушилня  ..

6.90 лв.

Бразилиана Марис 331

Кокетна и елегантна дамска бразилиана.  Изработена от висококачествен микрофибър в  предната  и мека и флорална дантела в задната и част. Комфортен модел,  с които ще бъдете винаги желана и секси. Състав: полиамид 85%. еластан 15%Допълнителна информация- само ръчно пране,  забранено е избелването, не се глади , забранено е химическо чистене,  не се суши ..

7.90 лв.

Бразилиана Марис 332

Кокетна и елегантна бразилиана за жената,която иска да се чуства винаги желана и секси.Изработена от мек и приятен на допир микрофибър в предната част, съчетан с красива флорална дантела в страни, продължаваща в задната част на модела.С този модел ще се чуствате винаги удобно и комфортно.Състав: полиамид 85%. еластан 15%Допълнителна информация- само ръчно пране,  забранено е избелването, ..

7.70 лв.

Дамски боксерки Марис 205

  Стилни и елегантни дамски боксери.  Изработени от мек и приятен на допир микрофибър съчетан с флорална дантела.  Подчертават вашата женственост и сексапил .Състав: 85% полиамид, 15% еластан Допълнителна информация-  само ръчно пране забранено е избелването,не се глади,  забранено е химическо чистене,  не се суши в сушилня . ..

6.30 лв.

Корсаж Марис 7010

Памучен корсаж от леко рипсено трико обточен по краищата и презрамките с нежна и красива дантела. Моделът е леко втален и подчертава нежно извивките на тялото. Разтегливостта на материята осигурява комфорт и удоволствие при носенето Състав: памук 85%    еластан 15% Допълнителна информация- само ръчно пране , забранено е избелването не се глади , забранено е химическо чистен..

12.50 лв.

Стринг Марис 3053

  Стилна дамска прашка изработена от мек и приятен на допир микрофибър съчетан с нежна дантела и тюл.  Осигурява усещане за сексапил и изтънченост. Състав: полиамид 85%. еластан 15% Допълнителна информация- само ръчно пране,  забранено е избелването , не се глади , забранено е химическо чистене,  не се суши в сушилня  ..

6.70 лв.

Стринг Марис 3058

 Стилна и елегантна дамска прашка,  изработена от мек и приятен на допир микрофибър,  съчетан с нежна флорална  дантела и тюл.  Осигурява усещане за сексапил и изтънченост . Предлага се и в памучен вариант . Състав: полиамид 85%, еластан 15% Допълнителна информация- само ръчно пране,  забранено е избелването, не се глади,  забранено е химическо чист..

5.10 лв.

Стринг Марис 325

  Стилна и елегантна дамска прашка.  Изработена от мек и приятен на допир микрофибър,  съчетан с нежна дантела в долната и задната и част.  Осигурява усещане за сексапил и изтънченост  .Състав: полиамид 85%, еластан 15% Допълнителна информация- само ръчно пране , забранено е избелването,  не се глади,  забранено е химическо чистене,  не се суши в сушилня..

6.90 лв.

Стринг Марис 3054

  Eлегантна и стилна дамска прашка изработена от мек и приятен на допир микрофибър , съчетан  с нежна флорална дантела. Осигурява усещане за сексапил и изтънченост  .Състав: полиамид 85%, еластан 15% Допълнителна информация- само ръчно пране,  забранено е избелването, не се глади,  забранено е химическо чистене , не се суши в сушилня . ..

5.90 лв.

Стринг Марис 3059

   Елегантна и стилна прашка от мек и приятен на допир микрофибър съчетан с тюл и флорална дантела.  Осигурява усещане за изтънченост и сексапил . Състав: полиамид 85%, еластан 15% Допълнителна информация- само ръчно пране,  забранено е избелването , не се глади,  забранено е химическо чистене , не се суши в сушилня . ..

6.70 лв.

Стринг Марис 307

  Eлегантна и стилна дамска прашка изработена от мек и приятен на допир микрофибър съчетан с еластична дантела в горната част на талията.  Комфорт ,  сексапил и изтънченост за вашето ежедневие .Състав: полиамид 85%, еластан 15% Допълнителна информация- само ръчно пране,  забранено е избелването, не се глади,  забранено е химическо чистене,  не се суши в сушил..

6.20 лв.

Дамски боксерки Марис 220

  Стилни и елегантни дамски боксери.  Изработени от мек и приятен на допир микрофибър съчетан с флорална дантела.  Подчертават вашата женственост и сексапил .Състав: 85% полиамид, 15% еластан Допълнителна информация-  само ръчно пране забранено е избелването, не се глади,  забранено е химическо чистене,  не се суши в сушилня . Стильные  и элег..

8.20 лв.