Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

PERFECT

Покажи:
Подреди по:

Боди Perfect 730

Елегантно дамско тюлено боди с дълъг ръкав,  поло яка и вариант с прашка.  С удобно и комфортно закопчаване  отдолу.  Остава усещане за сексапил и изтънченост. Състав: полиамид 83%, еластан 17% Допълнителна информация- само ръчно пране на не повече от 30 градуса,  не се глади,  забранено е избелването,  забранено е химическо чистене . ..

15.20 лв.

Сутиен Перфект 27

Сутиен от дантела тип на колан с  твърда чашка.Цялата чашка е облечена във фигурална дантела. Коланът в страни и отзад е изработен от изчистен микрофибър. Моделът е със сменяеми презрамкиСъстав: външна част: полиамид 90%  еластан 10%, вътрешна част: памук 100%Допълнителна информация- ръчно пране не повече от 30 градуса, не се глади, забранено е избелването, забранено е хими..

26.50 лв.

Сутиен Perfect 41

          Сутиен тип на колан и половин подплънка.Цялата чашка включително и подплънката е облечена във фигурална дантела.Коланът в предната част също е с дантела а в страни и отзад е изчистен. Презрамките не се свалят. Модел подходящ  както за ежедневна употреба така и за официални случай Състав: външна част: 90% полиамид, 10% еластан, вътрешн..

26.50 лв.

Сутиен Perfect 44

Елегантен сутиен тип на колан. Моделът е с твърда чашка и допълнителни подплънки изработен от мек микрофибър. Със сменяеми регулиращи презрамки. Не се очертава под прилепнали дрехи по тялотоСъстав - външна част - полиамид 90% еластан 10%, вътрешна част - памук 100%Допълнителна информация- само ръчно пране на не повече от 30 градуса не се глади, забранено е избелването, забранено е химиче..

24.50 лв.

Сутиен Perfect 74

Елегантен сутиен тип на колан с твърда чашка и допълнителна подплънка. Цялата чашка е облечена във фигурална дантела а в страни и отзад е изчистен. Презрамките са регулиращи и сменяеми.Моделът е подходящ както за ежедневна употреба така и за официални случай.Състав: външна част: 90% полиамид, 10% еластан, вътрешна част: 100% памукДопълнителна информация- само ръчно пране на не повече от 30 гр..

25.40 лв.

Сутиен Perfect 75

Елегантен дамски сутиен с половин подплънка. Цялата чашка и подплънката е облечена във фигурална дантела. Коланът в предната част и отзад е изчистен. Презрамките са несменяеми.Състав: външна част: 90% полиамид, 10% еластан, вътрешна част: 100% памукДопълнителна информация- само ръчно пране на не повече от 30 градуса не се избелва , не се глади , забранено е химическо чистене. ..

23.90 лв.

Сутиен Perfect 80

Елегантен сутиен с мека чашка и банел. Изработен от нежна и мека флорална  дантела. Моделът е със сменяеми регулиращи се презрамки.Състав: 90% полиамид, 10% еластанДопълнителна информация - само ръчно пране на не повече от 30 градуса не се глади, забранено е избелването, забранено е химическо чистене. ..

24.50 лв.

Сутиен Perfect 01-2

Леко подплатен елегантен  сутиен с банел,  тип на колан. С гладка чашка изработена от мек микрофибър и специално захващане на гърба.  Със сменяеми,  регулиращи презрамки. Остава усещане за комфорт и удобство на вашето ежедневие.  Състав: външна част:  полиамид 85%, еластан 15%, вътрешна част: 100%  памукДопълнителна информация- само ръчно пране на н..

24.50 лв.

Сутиен Perfect 82

Практичен сутиен с мека чашка с банел.  Изработен от мек и приятен на допир микрофибър.  Моделът е особено подходящ за горещите летни дни.  Със сменяеми регулиращи се презрамки.Състав: 90% полиамид, 10% еластанДопълнителна информация - само ръчно пране на не повече от 30 градуса, не се глади,  забранено е избелването, забранено е химическо чистене. ..

19.50 лв.

Сутиен Perfect 83

Дамски елегантен подплатен сутиен тип на колан. Чашките са декорирани с нежна бродерия.  Коланът встрани и отзад е изработен от изчистен микрофибър.  Моделът е със сменяеми,  регулиращи се презрамки.Състав    външна част: 85% полиамид,15% еластан, вътрешна част: 100% памукДопълнителна информация - температура на пране не повече от 30 градуса, не се глади,  забран..

27.20 лв.

Сутиен Perfect 88

Eлегантен сутиен с твърда чашка и банел тип бриджитка. Целите чашки са покрити с нежна флорална дантела,  захванати стясно коланче.  Встрани колана е изработен от мек и приятен на допир микрофибър.  Със сменяеми регулиращи се презрамки,  моделът остава усещане за удобство и комфорт.Състав: външна част: 85% полиамид, 15% еластан, вътрешна част: 100% памукДопълнителна информа..

25.40 лв.

Сутиен Perfect 89

Елегантен и практичен сутиен с твърда чашка и банел тип бриджитка. Целите чашки са покрити с нежна дантела,  захванати стясно коланче.  Встрани коланът е изработен от мек и приятен на допир микрофибър. Със сменяеми,  регулиращи се презрамки. Моделът остава усещане за удобство и комфорт на вашето ежедневие.Състав -  външна част- полиамид 85%  еластан 15%, вътрешна част..

25.40 лв.

Сутиен Perfect 92

Елегантен дамски сутиен тип на колан с твърда чашка с банел. Изработен от изчистен гладък микрофибър.  Със сменяеми, регулиращи се презрамки.  Не се очертава под прилепнали дрехи по тялото.  Осигурява усещане за удобство и комфорт на вашето ежедневие.Състав: външна част: 85% полиамид,15% еластан, вътрешна част: 100% памукДопълнителна информация - ръчно пране на 30 градуса, &nbs..

26.50 лв.

Боди Perfect 39

Елегантно дамско боди с твърда чашка и бразилиана. Изработено от микрофибър и фигурална дантела в долнатачаст и отгоре на чашката . С регулиращи се презрамки и стягащ ефект. Удобно и комфортно закопчаване отдолу Състав: външна част: полиамид 85%, еластан 15% вътрешна част - памук 100 %Допълнителна информация- ръчно пране на не повече от 30 градусане се глади , забранено..

33.40 лв.

Боди Perfect 64

 Елегантно боди с твърда чашка и безшевна  бикина. Изработено от микрофибър и фигурална дантела в долнатачаст и отгоре на чашката . С регулиращи се сменяеми презрамки и стягащ ефект. Удобно и комфортно закопчаване отдолу Състав: външна част: полиамид 85%, еластан 15% вътрешна част: памук 100%Допълнителна информация-  ръчно пране на не повече от 30 градуса не се гл..

35.90 лв.