Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

PERFECT

Покажи:
Подреди по:

Боди Perfect 730

 Елегантно дамско тюлено боди с дълъг ръкав,  поло яка и вариант с прашка.  С удобно и комфортно закопчаване  отдолу.  Остава усещане за сексапил и изтънченост  . Състав: полиамид 83%,еластан 17% Допълнителна информация- само ръчно пране на не повече от 30 градуса,  не се глади,  забранено е избелването,  забранено е химическо чистене .  ..

15.20 лв.

Сутиен Перфект 27

              Сутиен от дантела тип на колан с  твърда чашка.Цялата чашка еоблечена във фигурална дантела.Коланът в страни и отзад е изработенот изчистен микрофибър. Моделът е със сменяеми презрамкиСъстав:външна част: полиамид 90%  еластан 10%вътрешна част:  памук 100%Допълнителна информация- ръчно пра..

26.50 лв. 22.50 лв.

Сутиен Perfect 41

          Сутиен тип на колан и половин подплънка.Цялата чашка включителнои подплънката е облечена във фигурална дантела.Коланът в предната частсъщо е с дантела а в страни и отзад е изчистен.Презрамките не се свалят.Моделподходящ  както за ежедневна употреба така и за официални случай Състав:външна част: 90% полиамид, 10% еластанвътрешн..

26.50 лв.

Сутиен Perfect 44

           Елегантен сутиен тип на колан .Моделът е с твърда чашка и допълнителниподплънки изработен от мек микрофибър.Със сменяеми регулиращи презрамкиНе се очертава под прилепнали дрехи по тялотоСъстав - външна част - полиамид 90% еластан 10%                 вътрешна част ..

24.50 лв.

Сутиен Perfect 74

          Елегантен сутиен тип на колан с твърда чашка и допълнителна подплънкаЦялата чашка е облечена във фигурална дантела а в страни и отзад е изчистенПрезрамките са регулиращи и сменяеми.Моделът е подходящ както за ежедневна употреба така и за официални случай Състав:външна част: 90% полиамид, 10% еластанвътрешна част: 100% памукДоп..

25.40 лв.

Сутиен Perfect 75

                  Елегантен дамски сутиен с половин подплънка. Цялата чашкаи подплънката е облечена във фигурална дантела . Коланът в преднатачаст и отзад е изчистен.Презрамките са несменяеми Състав:външна част: 90% полиамид, 10% еластанвътрешна част: 100% памукДопълнителна информация- само ръчно пране на не повече от 30 градусане се из..

23.90 лв.

Сутиен Perfect 80

             Елегантен сутиен с мека чашка и банел.Изработен от нежна и мека флорална  дантела . Моделът е със сменяемирегулиращи се презрамки Състав: 90% полиамид, 10% еластанДопълнителна информация- само ръчно пране на не повече от 30 градусане се глади , забранено е избелването, забранено е химическо чистене  ..

24.50 лв.

Сутиен Perfect 01-2

              Леко подплатен елегантен  сутиен с банел,  тип на колан.С гладка чашка изработена от мек микрофибър и специално захващане на гърба.  Със сменяеми,  регулиращи презрамки .Остава усещане за комфорт и удобство на вашето ежедневие.  Състав:външна част:  полиамид 85%, еластан 1..

24.50 лв.

Сутиен и бразилиана Perfect 18- 466

             Елегантен подплатен сутиен тип на колан. Чашките са твърди,леко подплатени покрити с цветна дантела.  Със сменяеми,  регулиращисе презрамки. Моделът осигурява удобство и комфорт на вашето ежедневие .Комбинира се с бразилиана съобразена с размера на сутиена .Състав: външна част-  85% &nbs..

35.00 лв.

Сутиен Perfect 82

             Практичен сутиен с мека чашка с банел.  Изработен отмек и приятен на допир микрофибър.  Моделът е особено под-ходящ за горещите летни дни.  Със сменяеми регулиращи се презрамки .Състав: 90% полиамид, 10% еластанДопълнителна информация- само ръчно пране на не повече от 30 градуса,не се глади,  забр..

19.50 лв.

Сутиен Perfect 83

              Дамски елегантен подплатен сутиен тип на колан. Чашкитеса декорирани с нежна бродерия.  Коланът встрани и отзад е изработенот изчистен микрофибър.  Моделът е със сменяеми,  регулиращи се презрамки.Състав    външна част: 85% полиамид,15% еластан       &..

27.20 лв.

Сутиен Perfect 88

             Eлегантен сутиен с твърда чашка и банел тип бриджитка.Целите чашки са покрити с нежна флорална дантела,  захванати стясно коланче.  Встрани колана е изработен от мек и приятен на допир микрофибър.  Със сменяеми регулиращи се презрамки,  моделътостава усещане за удобство и комфорт .Състав:външн..

25.40 лв.

Сутиен Perfect 89

              Елегантен и практичен сутиен с твърда чашка и банел типбриджитка . Целите чашки са покрити с нежна дантела,  захванати стясно коланче.  Встрани коланът е изработен от мек и приятен на допир микрофибър.  Със сменяеми,  регулиращи се презрамки .Моделътостава усещане за удобство и комфорт на вашето ежед..

25.40 лв.

Сутиен Perfect 92

              Елегантен дамски сутиен тип на колан с твърда чашка сбанел . Изработен от изчистен гладък микрофибър.  Със сменяеми, регулиращи се презрамки.  Не се очертава под прилепнали дрехипо тялото.  Осигурява усещане за удобство и комфорт на вашето ежедневие.Състав:       външна част:..

26.50 лв.

Боди Perfect 39

  Елегантно дамско боди с твърда чашка и бразилиана. Изработено от микрофибър и фигурална дантела в долнатачаст и отгоре на чашката . С регулиращи се презрамки и стягащ ефект. Удобно и комфортно закопчаване отдолу Състав: външна част: полиамид 85%, еластан 15% вътрешна част - памук 100 %Допълнителна информация- ръчно пране на не повече от 30 градусане се глади , за..

33.40 лв.