Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

Сутиен с бикина

Сутиен с бикина


Покажи:
Сортирай по:

Сутиен и бикина Lormar Diana

              Луксозен комплект, състоящ се от елегантен сутиен с оформени плътнии дълбоки чашки, с вертикално срязване ,без подплънки тип Balconette. Изработенот цветен микрофибър на цветя съчетан с красива дантела в страничната част на колана. Презрамките са регулируеми и са продължение на чашките. Моделът е подходящза дами с ..

58.60 лв.

Сутиен и бикина Lormar Favoloso - Perfect

          Луксозен комплект на италианската марка Lormar. Състоящ се от сутиен с формовани чашки ,без допълнителни подплънки. Изработен от висококачествена фина и мека дантела, с флорални мотиви. Няма банел, а презрамките са фиксирани. Коланът на сутиена също е от дантела ,а закопчаването е двойно. Моделът е подходящ за по - голям бюст. Долната час..

53.60 лв.

Сутиен и боксер Lormar Scarlet -Liv

          Луксозен комплект на италианската марка Lormar. Състоящ се от елегантенсутиен, с гел подплънка и повдигащ ефект. Изработен от красива флорална дантела,върху чашките и колана. С тясно коланче в средата свързващо двете чашки. Презрам-ките са регулируеми, и не се сменят. Долната част е секси боксерки изработени от дантела,съчетана ..

59.90 лв.

Сутиен и бразилиана Finesse S 2.101.00 т.син 46974

          Комфортен и елегантен сутиен с твърда чашка, тип "бриджитка", който перфектно оформя бюста. Изработен от красива бродерия в съчетание с фин микрофибър, с презрамки, които са регулируеми и откачащи се. Сутиенът е с лека подплънка за естествен повдигащ ефект. Конструкцията позволява да се носи без презрамки. Долната част е  бразилиана ..

46.80 лв.

Сутиен и бразилиана Finesse S 2.90.00 тюркоаз

               Комфортен сутиен с твърда чашка и допълнителни полуподплънки.Изработен от фин микрофибър,  съчетан с красива бродерия в горната част начашките.  Регулируеми и откачащи се презрамки.  Долната част е бразилиана ,изработена също от мек и приятен на допир микрофибър,  декориран с бродерияв страни и..

43.20 лв.

Сутиен и бразилиана Lormar Disco - Club

           Луксозен комплект, състоящ се от елегантен сутиен с лята чашка, без подплънки, тип Balconette. Изработен от мек и приятен на допир сатен. Чашките по периферията и отдолу колана са декорирани с бродирана дантела с малки камъчета. Колана в страни е изчистен. Презрамките са регулиращи и не се свалят. Моделът е подходящ за по - гол..

64.20 лв.

Сутиен и бразилиана Lormar Ariel

             Луксозен сутиен с твърди чашки с банел,подплънки от гел и повдигащ ефект.Чашките са покрити с финна бродерия имитираща плетка. Призрамките са несменяеми и регулиращи се. Моделът е с цветна бродерия по периферията в горната част на сутиена. Долната част е плетена бразилияна на дупки с нормална талия. Състав - по..

50.20 лв.

Сутиен и бразилиана Lormar Barbie

          Луксозен комплект състоящ се от сексапилен сутиен на точки,с твърда чашка с банел и Push up ефект, на италианската марка забельо Lormar . Финна дантела по периферията на сутиена.Несменяе- ми, регулиращи се презрамки.  Украшение в предната централна част на сутиена. Долната част е сексапилна бразилиана на точк..

49.00 лв.

Сутиен и бразилиана Lormar Class

          Ултра луксозен комплект състоящ се стилен сутиен с финна флорална дантела, комбинирана с гел подплънки за естествено изваян бюст. Мекотата на материята обгръща кожата и създава усещане за комфорт и лукс.Иновативната гел чашка създава усещането за обем и същевременно изваяни форми и лекота. Презрамките са несменяеми  и регулируеми.Дол..

54.40 лв.

Сутиен и бразилиана Lormar Coconut-Fruit

          Стилен и елегантен комплект на италианската марка за бельо Lormar.Сутиен с лята чашка, с повдигащ ефект и гел подплънка. Изработен от мек иприятен на допир микрофибър, с интересен принт върху чашките. Презрамките са несменяеми и регулиращи се. Долната част е секси бразилиана, в предната част изработена в щампа, а отзад е изчистена. С този комп..

55.00 лв.

Сутиен и бразилиана Lormar Garden

              Елегантен и нежен комплект Lormar Garden, е красиво и нежнопредложение, с което ще се чуствате женствено и комфортно. Състой се от сутиен с леко подплатени чашки и повдигащ ефект. Изработен от красивадантела, върху чашките и дантелен колан. С интересни презрамки от микрофибър,които се регулират ,но не се сменят .Тясно к..

50.80 лв.

Сутиен и бразилиана Lormar Macrame

          Луксозен комплект на италианската марка Lormar .Изработен от флорална дантела върху чашките и колана.  Сутиена е с твърди, градуирани чашки с гелподплънки и повдигащ ефект. Презрамките се регулират, не се свалят. Долната часте флорална  бразилиана, с бродерия и нормална талия. Хигиенично памучно парче. Размер долна част 2- S , 3..

57.00 лв.

Сутиен и бразилиана Lormar More

          Луксозен комплект, състоящ се от елегантен сутиен ,съчетаващ микрофибъри дантела. Сутиена е с оформени твърди чашка ,с Push up ефект ,изработен от цветен микрофибър, обшит в долната част с бродирана дантела. Презрамките са регулируемии не се свалят. Долната част е бразилиана с нормална талия, декорирана  встрани и отзадс цветна данте..

55.60 лв.

Сутиен и бразилиана Lormar My Class

          Луксозен комплект, състоящ се от елегантен сутиен, с вграденисиликонови подплънки с Push up ефект. Изработен от нежна флорал-на дантела.  Презрамките са несменяеми и регулиращи се. Изключи-телно удобен модел, подходящ за по- малък бюст. Долната част е бра-зилиана ,изработена изцяло от финна  флорална дантела. С нормалнаталия и хигиен..

51.40 лв.

Сутиен и бразилиана Lormar Prestige

          Луксозен комплект, състоящ се от елегантен сутиен с ляти чашки с повдигащ ефекти цял дантелен колан Моделът е изработен от фина дантела с меки откачащи се презрамкиОформя бюста като му придава сексапил и финес Подходящ за дрехи с V - образно деколтеДолната част е елегантна бразилиана изработена изцяло от мека флорална дантела Мн..

50.30 лв.