Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

Сутиен с бикина

Сутиен с бикина


Покажи:
Сортирай по:

Сутиен и бикина Lormar Diana

Луксозен комплект, състоящ се от елегантен сутиен с оформени плътни и дълбоки чашки, с вертикално срязване ,без подплънки тип Balconette. Изработен от цветен микрофибър на цветя съчетан с красива дантела в страничната част на колана. Презрамките са регулируеми и са продължение на чашките. Моделът е подходящ за дами с по-голям бюст. Долната част е елегантна и секси бикина изработена от цветен ..

58.60 лв.

Сутиен и бикина Lormar Favoloso - Perfect

          Луксозен комплект на италианската марка Lormar. Състоящ се от сутиен с формовани чашки ,без допълнителни подплънки. Изработен от висококачествена фина и мека дантела, с флорални мотиви. Няма банел, а презрамките са фиксирани. Коланът на сутиена също е от дантела ,а закопчаването е двойно. Моделът е подходящ за по - голям бюст. Долната час..

53.60 лв.

Сутиен и боксер Lormar Scarlet -Liv

Луксозен комплект на италианската марка Lormar. Състоящ се от елегантен сутиен, с гел подплънка и повдигащ ефект. Изработен от красива флорална дантела, върху чашките и колана. С тясно коланче в средата свързващо двете чашки. Презрамките са регулируеми, и не се сменят. Долната част е секси боксерки изработени от дантела, съчетана с мек и приятен на допир микрофибър. С хигиенично парче.&n..

59.90 лв.

Сутиен и бразилиана Finesse S 2.101.00 т.син 46974

          Комфортен и елегантен сутиен с твърда чашка, тип "бриджитка", който перфектно оформя бюста. Изработен от красива бродерия в съчетание с фин микрофибър, с презрамки, които са регулируеми и откачащи се. Сутиенът е с лека подплънка за естествен повдигащ ефект. Конструкцията позволява да се носи без презрамки. Долната част е  бразилиана ..

46.80 лв.

Сутиен и бразилиана Finesse S 2.90.00 тюркоаз

               Комфортен сутиен с твърда чашка и допълнителни полуподплънки.Изработен от фин микрофибър,  съчетан с красива бродерия в горната част начашките.  Регулируеми и откачащи се презрамки.  Долната част е бразилиана ,изработена също от мек и приятен на допир микрофибър,  декориран с бродерияв страни и..

43.20 лв.

Сутиен и бразилиана Lormar Disco - Club

Луксозен комплект, състоящ се от елегантен сутиен с лята чашка, без подплънки, тип Balconette. Изработен от мек и приятен на допир сатен. Чашките по периферията и отдолу колана са декорирани с бродирана дантела с малки камъчета. Колана в страни е изчистен. Презрамките са регулиращи и не се свалят. Моделът е подходящ за по - голям бюст. Долната част е елегантна и секси  бразилиана, &..

64.20 лв.

Сутиен и бразилиана Lormar Academy - Music

Сексапилна и елегантна бриджитка от микрофибър, с Push up ефект, с ляти чашки от гел,  декорирани в страничната част с красива дантела продължаваща и отзад към колана. Ефект на уголемяване с два номера. С откачащи се регулируеми презрамки. Долната част е бразилиана,  изработена от мек и приятен на допир микрофибър в предната част и съчетан с мека дантела отзад .Състав - полиестер 94..

55.70 лв.

Сутиен и бразилиана Lormar Ariel

Луксозен сутиен с твърди чашки с банел,подплънки от гел и повдигащ ефект. Чашките са покрити с финна бродерия имитираща плетка. Призрамките са несменяеми и регулиращи се. Моделът е с цветна бродерия по периферията в горната част на сутиена. Долната част е плетена бразилияна на дупки с нормална талия. Състав - полиестер 100%Допълнителна информация- само ръчно пране ,  забранено е изб..

50.20 лв.

Сутиен и бразилиана Lormar Barbie

Луксозен комплект състоящ се от сексапилен сутиен на точки, с твърда чашка с банел и Push up ефект, на италианската марка за бельо Lormar . Финна дантела по периферията на сутиена .Несменяеми, регулиращи се презрамки.  Украшение в предната централна част на сутиена. Долната част е сексапилна бразилиана на точки с дантела по периферията от двете страни на модела. С&nbs..

49.00 лв.

Сутиен и бразилиана Lormar Class

          Ултра луксозен комплект състоящ се стилен сутиен с финна флорална дантела, комбинирана с гел подплънки за естествено изваян бюст. Мекотата на материята обгръща кожата и създава усещане за комфорт и лукс.Иновативната гел чашка създава усещането за обем и същевременно изваяни форми и лекота. Презрамките са несменяеми  и регулируеми.Дол..

54.40 лв.

Сутиен и бразилиана Lormar Coconut-Fruit

Стилен и елегантен комплект на италианската марка за бельо Lormar. Сутиен с лята чашка, с повдигащ ефект и гел подплънка. Изработен от мек и приятен на допир микрофибър, с интересен принт върху чашките. Презрамките са несменяеми и регулиращи се. Долната част е секси бразилиана, в предната част изработена в щампа, а отзад е изчистена. С този комплект ще бъдете секси и забележима. Състав - поли..

55.00 лв.

Сутиен и бразилиана Lormar Extra Double

Луксозен комплект, състоящ се от елегантна  и секси  бриджитка, от сатениран микрофибър, с повдигащ ефект и ляти чашки от гел. Ефект на уголемяване с два размера. Конструкцията позволява да се носи и без презрамки. Долната част е класическа, изчистена бразилиана, изработена от сатениран микрофибър, изключително мек и приятен на допир. Нормална талия с памучно парче. Отзад е двойно подпла..

59.40 лв.

Сутиен и бразилиана Lormar Garden

Елегантен и нежен комплект Lormar Garden, е красиво и нежно предложение, с което ще се чуствате женствено и комфортно. Състой се от сутиен с леко подплатени чашки и повдигащ ефект. Изработен от красива дантела, върху чашките и дантелен колан. С интересни презрамки от микрофибър, които се регулират ,но не се сменят. Тясно коланче между чашките съединяващо ги с връзка. Долната част е бразилиана изра..

50.80 лв.

Сутиен и бразилиана Lormar Macrame

 Луксозен комплект на италианската марка Lormar .Изработен от флорална дантела върху чашките и колана.  Сутиена е с твърди, градуирани чашки с гел подплънки и повдигащ ефект. Презрамките се регулират, не се свалят. Долната часте флорална  бразилиана, с бродерия и нормална талия. Хигиенично памучно парче. Размер долна част 2- S , 3- M, 4-L, 5-XL .Състав - полиамид ..

57.00 лв.

Сутиен и бразилиана Lormar More

Луксозен комплект, състоящ се от елегантен сутиен ,съчетаващ микрофибър и дантела. Сутиена е с оформени твърди чашка ,с Push up ефект ,изработен от цветен микрофибър, обшит в долната част с бродирана дантела. Презрамките са регулируеми и не се свалят. Долната част е бразилиана с нормална талия, декорирана  встрани и отзад с цветна дантела. С хигиенично парче.Състав - полиамид 90% &n..

55.60 лв.