Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

Lormar

Покажи:
Подреди по:

Сутиен Lormar Saturno

                 Луксозен сутиен  на италианската марка Lormarтип Balconette ,с формовани чашки, с банел, без подплънки .Изработен от красиваблестяща дантела.  С регулируеми, несменяеми презрамки. Изключително удобен сутиен, поддържащ бюста перфектно. Размер долна част 2- S , 3- M, 4-..

48.90 лв.

Сутиен Lormar Bright

          Страхотен сутиен  Lormar Bright oт серията Brilliant.Елегантна бриджитка с подплатена чашка с лека Pus up ефект,сменящи се презрамки. Изработен от прекрасна на допир материя декориран с красива дантела в  горната част на чашките.Създава усещане за комфорт на вашето ежедневие. Състав - полиамид 50% &..

36.20 лв.

Сутиен Lormar Gioiello

            Практичен и елегантен сутиен, изработен изцяло от мека флоралнадантела, с твърда чашка и силиконови подплънки с гел. С дантелен колан инесменяеми, регулиращи се презрамки . Състав - полиамид 70%  памук 19% еластан 8% вискоза 3%Допълнителна информация- само ръчно пране ,  забранено е избелванетоне се суши в ..

43.80 лв. 37.20 лв.

Сутиен Lormar Strecht

            Практичен и елегантен сутиен, с оформящи чашки, без подплънки.Изработен от луксозен и еластичен микрофибър. Моделът много добреоформя бюста. Презрамките могат да се регулират и да се свалят .Подходящза всички сезони. Състав - полиамид 74% еластан 26%Допълнителна информация- само ръчно пране ,  забранено е избелването..

41.60 лв.

Сутиен и бикина Lormar Diana

              Луксозен комплект, състоящ се от елегантен сутиен с оформени плътнии дълбоки чашки, с вертикално срязване ,без подплънки тип Balconette. Изработенот цветен микрофибър на цветя съчетан с красива дантела в страничната част на колана. Презрамките са регулируеми и са продължение на чашките. Моделът е подходящза дами с ..

58.60 лв.

Сутиен и бикина Lormar Favoloso - Perfect

          Луксозен комплект на италианската марка Lormar. Състоящ се от сутиен с формовани чашки ,без допълнителни подплънки. Изработен от висококачествена фина и мека дантела, с флорални мотиви. Няма банел, а презрамките са фиксирани. Коланът на сутиена също е от дантела ,а закопчаването е двойно. Моделът е подходящ за по - голям бюст. Долната час..

53.60 лв.

Сутиен и боксер Lormar Scarlet -Liv

          Луксозен комплект на италианската марка Lormar. Състоящ се от елегантенсутиен, с гел подплънка и повдигащ ефект. Изработен от красива флорална дантела ,върху чашките и колана. С тясно коланче в средата свързващо двете чашки. Презрам-ките са регулируеми, и не се сменят. Долната част е секси боксерки изработени от дантела,съчетана..

59.90 лв.

Сутиен и бразилиана Lormar Disco - Club

              Луксозен комплект, състоящ се от елегантен сутиен с лята чашка, без подплънки, тип Balconette. Изработен от мек и приятен на допир сатен. Чашките по периферията и отдолу колана са декорирани с бродирана дантела с малки камъчета. Колана в страни е изчистен. Презрамките са регулиращи и не се свалят. Моделът е по..

64.20 лв.

Сутиен и бразилиана Lormar Ariel

             Луксозен сутиен с твърди чашки с банел,подплънки от гел  и повдигащ ефект.Чашките са покрити с финна бродерия имитираща  плетка.Призрамките са несменяеми и регулиращи се.Моделът е  цветна бродерия по периферията в горната част на сутиена. Долната част е плетена бразилияна на дупки с нормална талия.&nb..

50.20 лв.

Сутиен и бразилиана Lormar Barbie

          Луксозен комплект състоящ се от сексапилен сутиен на точки,с твърда чашка с банел и Push up ефект, на италианската марка забельо Lormar . Финна дантела по периферията на сутиена.Несменяе- ми, регулиращи се презрамки.  Украшение в предната централна част на сутиена. Долната част е сексапилна бразилиана на точк..

49.00 лв.

Сутиен и бразилиана Lormar Class

          Ултра луксозен комплект състоящ се стилен сутиен с финна флорална дантела, комбинирана с гел подплънки за естествено изваян бюст. Мекотата на материята обгръща кожата и създава усещане за комфорт и лукс.Иновативната гел чашка създава усещането за обем и същевременно изваяни форми и лекота. Презрамките са несменяеми  и регулируем..

54.40 лв.

Сутиен и бразилиана Lormar Coconut-Fruit

          Стилен и елегантен комплект на италианската марка за бельо Lormar.Сутиен с лята чашка, с повдигащ ефект и гел подплънка. Изработен от мек иприятен на допир микрофибър, с интересен принт върху чашките. Презрамките са несменяеми и регулиращи се. Долната част е секси бразилиана, в предната част изработена в щампа, а отзад е изчистена. С този комп..

55.00 лв.

Сутиен и бразилиана Lormar Garden

              Елегантен и нежен комплект Lormar Garden, е красиво и нежнопредложение, с което ще се чуствате женствено и комфортно. Състой се от сутиен с леко подплатени чашки и повдигащ ефект. Изработен от красивадантела, върху чашките и дантелен колан. С интересни презрамки от микрофибър,които се регулират ,но не се сменят .Тясно к..

50.80 лв.

Сутиен и бразилиана Lormar Macrame

          Луксозен комплект на италианската марка Lormar .Изработен от флорална дантела върху чашките и колана.  Сутиена е с твърди, градуирани чашки с гелподплънки и повдигащ ефект. Презрамките се регулират, не се свалят. Долната часте флорална  бразилиана, с бродерия и нормална талия. Хигиенично памучно парче. Размер долна част 2- S , 3..

57.00 лв.

Сутиен и бразилиана Lormar More

          Луксозен комплект, състоящ се от елегантен сутиен ,съчетаващ микрофибъри дантела. Сутиена е с оформени твърди чашка ,с Push up ефект ,изработен от цветен микрофибър, обшит в долната част с бродирана дантела. Презрамките са регулируемии не се свалят. Долната част е бразилиана с нормална талия, декорирана  встрани и отзадс цветна данте..

55.60 лв.