Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

За нас

Търговска верига „МАРГО“ е организация създадена през 2000 година в гр. Бургас и през същата година създаваме първият си магазин затърговия на дребно с бельо и трикотаж. Предмета надейност на компанията е търговия сбельо - дамско, мъжко и детско, нощници, пижами, бански костюми, чорапи,чорапогащи и конфекция от трикотаж. Към настоящият моментпритежаваме пет физически магазина и склад на едро. Разполагаме с над 30 групистоки и над 1500 артикула.

Ниепредлагаме богат асортимент на стоки от търговски марки доказани на българскияи чуждестранен пазар. Разполагаме с продуктите на български, италиански,гръцки, унгарски,полски, турски и други производители. Някой от които са: Бохем-Сибел , Боретти,Девас, Евита, Ивон, Киа, Лорд, Маги М, Марис, Перфект, Рим, Сия, Спико,Статера, Тяпти, Golden Lady, JEL, FORMeasy, Bella Donna, Leilieve, Lemila,Lilly, LORMAR, M.I., NBB, ORCIDE, Pink Angel, POMPEA, ROBERTA, ROJ, SieLEI и др.

Собственик на търговскат марка“МАРГО“ е„Алфа Мениджмънт Консулт - Васил Георгиев” ЕT  един от водещите търговци в България впродажбата на: бельо и бански костюми, както и на нощници, пижами и чорапи.

Ние се стремим да предложим най-широкатагама от продукти на български и международни производители като същевременно сеподдържа 100% удовлетвореност на клиента!

Обслужването на Клиентите е Приоритет №1за нас.

Клиентът трябва да бъде винаги доволен.

 

МИСИЯ: Удоволетвореност от покупката -продукта.

 

Търговска верига „МАРГО“ търси дългосрочнивзаимоотношения с клиентите и ще поддържа тези взаимоотношения с отлични цени,гъвкавост и услуги.

През 2007 година създадохме E-shop (www.margobg.com) за търговия с бельо и трикотаж, който постоянно се подобрява и развива.