Меню
Your Cart

КАТО СОБСТВЕНИК НА САЙТА  „MARGOBG.COM“, ЕТ „АЛФА МЕНИДЖМЪНТ КОНСУЛТ“ ВИ ИНФОРМИРА ЧЕ, ПРЕДИ ДА ПОЛЗВАТЕ ТОЗИ УЕБ САЙТ ВИE ТРЯБВА ДА ПОЗНАВАТЕ ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ, ПОЛИТИКАТА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ, КАКТО И ПОЛИТИКАТА ПО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА  (COOKIES”)-“БИСКВИТИ. ОСЪЩЕСТВЯВАЙКИ ДОСТЪП ДО УЕБСАЙТА ВИЕ ДЕКЛАРИРАТЕ, ЧЕ СТЕ ЗАПОЗНАТИ И СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА, С ЗАЩИТАТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ, КАКТО И С ПОЛИТИКАТА ПО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА „БИСКВИТИ” (COOKIES”).  Повече информация

ЗА НАС

Търговска верига „МАРГО“ е създадена през 2000 година в гр. Бургас и през същата година създаваме първият си магазин за търговия на дребно с бельо и трикотаж. Предмет на дейност на компанията е търговия с бельо - дамско, мъжко и детско, нощници, пижами, бански костюми, чорапи, чорапогащи и конфекция. Към настоящият момент притежаваме четири физически магазина. Разполагаме с над 30 групи стоки и над 1500 артикула.

Ние предлагаме богат асортимент на стоки от търговски марки доказани на българския и чуждестранен пазар. Разполагаме с продуктите на български, италиански, гръцки, унгарски, полски, турски и други производители. Някой от които са: Бохем-Сибел , Боретти, Девас, Евита, Ивон, Киа, Лорд, Маги М, Марис, Перфект, Рим, Сия, Спико, Статера, Тяпти, Golden Lady, JEL, FORMeasy, Bella Donna, Leilieve, Lemila,Lilly, LORMAR, M.I., NBB, ORCIDE, Pink Angel, POMPEA, ROBERTA, ROJ, SieLEI и др.

Собственик на търговска марка “МАРГО“ е ЕТ „Алфа Мениджмънт Консулт - Васил Георгиев”.

Ние се стремим да предложим широка гама от продукти на български и международни производители, при висока степен на удовлетвореност на клиента!


Обслужването на Клиентите е Приоритет №1 за нас.

Клиентът трябва да бъде винаги доволен.

 

МИСИЯ: Удовлетвореност от покупката-продукта.

 

Търговска верига „МАРГО“ търси дългосрочни взаимоотношения с клиентите и ще поддържа тези взаимоотношения, чрез конкурентни цени, гъвкавост при предлагане на услугата и качествени продукти.

През 2007 година създадохме E-shop (www.margobg.com) за търговия с бельо и трикотаж, който постоянно се подобрява и развива.        

    
            Shops "Margo" is available at the following addresses:

            - Burgas Street  "P. Karavelov" № 17
            - Burgas Street  "Dunav"№ 9
            - Burgas Street  "Gurko"№ 41
            - Burgas Street "Tsar Kaloyan" № 62