Меню
Your Cart

КАТО СОБСТВЕНИК НА САЙТА  „MARGOBG.COM“, ЕТ „АЛФА МЕНИДЖМЪНТ КОНСУЛТ“ ВИ ИНФОРМИРА ЧЕ, ПРЕДИ ДА ПОЛЗВАТЕ ТОЗИ УЕБ САЙТ ВИE ТРЯБВА ДА ПОЗНАВАТЕ ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ, ПОЛИТИКАТА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ, КАКТО И ПОЛИТИКАТА ПО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА  (COOKIES”)-“БИСКВИТИ. ОСЪЩЕСТВЯВАЙКИ ДОСТЪП ДО УЕБСАЙТА ВИЕ ДЕКЛАРИРАТЕ, ЧЕ СТЕ ЗАПОЗНАТИ И СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА, С ЗАЩИТАТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ, КАКТО И С ПОЛИТИКАТА ПО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА „БИСКВИТИ” (COOKIES”).  Повече информация

MARGOBG - BLOG RSS Feed

10 Jan Полезни съвети как да избираме бельо
margobg 0 230
Независимо какъв е типа на тялото всеки има нещо което харесва в себе си и е добре да подчертае.  Друга пък иска да скрие. Добре подбраното бельо дава увереност, самочувствие и сексапил. Ето няколко с..
17 Jan Модни тенденции в бельото
margobg 0 261
Избор на дамско бельо                 Дамското бельо е изключително важно не само защото е необходимост, без която една жена не може, но и защото то денонощно гали кожата й.  Изработва от деликатни  ..
26 Jan Цветовете пролет/лято 2017
margobg 0 238
Три определения описват тенденциите на сезон пролет/лято и това са: жизненост, почивка и колкото се може повече време прекарано навън сред природата.  както ярки и жизнени тонове, така и по-земни нюан..
26 Jan Модни тенденции в грима през 2017
margobg 1 286
Както във всяка сфера, така и в сферата на красотата има тенденции. Благодарение на социалните мрежи все повече хора се влияят от модните тенденциите. Централен красота-тенденция 2017 г. – грим в нюан..
26 Jan Leilieve
margobg 0 315
        Известната италианска марка Leilieve вече дълъг период от време доста успешно се налага в производството на бельо от висок клас  за жените. Марката не напразно има  такава популярност и прести..
30 Apr Сиси Колекция Пролет-Лято 2017
margobg 0 361
SiSi стартира новата колекция пролет-лято 2017 с чорапи и дрехи в нежни нотки и неутрални тонове. Чорапогащите са безшевни,  комфортни  и изключително нежни. Използвана е флорална дантела, мрежестта т..
15 May Сиси - производител
margobg 0 154
Сиси представлява историята на чорапогащи в Италия.  Компанията е основана през 1925 година от тогава тя е главният герой на женския свят. През 1980-год. тя става част от групита компании, обединени п..
15 May SISI NEW COLLECTION Пролет-Лято 2019
margobg 0 142
SISI NEW COLLECTION SPRING ЛЯТО 2019 Новата колекция SiSi Spring Summer е колекция от прошепната женственост, замърсена от улични, рок и пънк елементи. Така класическата комбинация от черно и бяло пов..
21 May Golden Lady - производител
margobg 0 544
Golden lady е една от марките на Golden Lady Company, международна индустриална група, световен лидер и ключов играч в проектирането, производството и продажбата на трикотаж и бельо. Основана през 19..
17 Apr Pompea - Производител
margobg 0 19
Италианско сърце, международна мисия https://www.pompea.com/en/company/about-us Помпеа е създадена през 1996 г. в Медоле, в провинция Мантуя, Италия, от своя основател Адриано Родела. Въз основа ..
17 Apr OMSA - Производител
margobg 0 9
OMSAТрадицията гледа към бъдещето Омса е създадена през 50-те години на миналия век и от началото е компания за жени. Плавна разходка, основана на високи стойности: качество на материалите YARNS, е..
01 Sep SISI НОВА КОЛЕКЦИЯ ЕСЕН ЗИМА 2019-20
margobg 0 8
SISI НОВА КОЛЕКЦИЯ Есен Зима 2019-20Нов сезон и нови тенденции, но без да забравяме никога ДНК на марката .... SiSi подчертава и затвърждава своите ценности, като им дава нова интерпретация.Шареният м..
Показани 1 от 12 | 16 (2 Страници)