Меню
Your Cart

КАТО СОБСТВЕНИК НА САЙТА  „MARGOBG.COM“, ЕТ „АЛФА МЕНИДЖМЪНТ КОНСУЛТ“ ВИ ИНФОРМИРА ЧЕ, ПРЕДИ ДА ПОЛЗВАТЕ ТОЗИ УЕБ САЙТ ВИE ТРЯБВА ДА ПОЗНАВАТЕ ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ, ПОЛИТИКАТА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ, КАКТО И ПОЛИТИКАТА ПО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА  (COOKIES”)-“БИСКВИТИ. ОСЪЩЕСТВЯВАЙКИ ДОСТЪП ДО УЕБСАЙТА ВИЕ ДЕКЛАРИРАТЕ, ЧЕ СТЕ ЗАПОЗНАТИ И СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА, С ЗАЩИТАТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ, КАКТО И С ПОЛИТИКАТА ПО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА „БИСКВИТИ” (COOKIES”).  Повече информация

Купони и промоции

Станете наш клиент и редовно ще получавате предложения за тстъпки и различни месечни  и седмични промоции.


Условия за ползване на купони и отстъпки

1.     Купон за 10% отстъпка и безплатна доставка при първа покупка над 89 лв. Този купон ви дава възможност при първата си регистрация да получите 10% отстъпка върху стойността на стоката. Той може да се ползва веднъж – при първа регистрация, ако пърчката надхвърля сумата от 89 лева преди отстъпката.

2.     Купон за 10% отстъпка при първа покупка. Той дава възможност при първа покупка да получите 10% отстъпка върху стойността на стоката. Може да се ползва веднъж – при първа регистрация независимо от стойността на стоката. За да ползвате този купон трябва да се регистрирате за нашите нови предложения и новини, чрез E-MAIL си.

3.     Купон VIP за 10% ОТСТЪПКА И БЕЗПЛАТНИ ДОСТАВКИ ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ ПРИ ПОКУПКИ НАД 299 лв. Този купон ви дава възможност при достигане на сума от 299 лв. независимо от периода и броя покупки да ползвате 10% отстъпка върху всяка своя следваща покупка. Той може да се ползва многократно и за неограничен срок.


4.     Купон за 5% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ПОКУПКИ СЛЕД ПЪРВА ПОКУПКА. Той ви дава възможност да пазарувате с 5% отстъпка независимо от периода и броя покупки до достигане на VIP  купона. Той може да се ползва многократно и за неограничен срок до достигане на следващата по-висока цел.

 

ВАЖНО!              ВАЖНО!                    ВАЖНО!

ЗА ДА ПОЛЗВАТЕ КУПОНА ВЪВЕДЕТЕ КОДА В ПОЛЕТО ПОД КОШНИЦАТА НА ВАШИЯТ АДМИНИСТРАТИВЕН ПАНЕЛ.

Всички купони са валидни за стоки които не са в промоция, различни кампании и акции. Ако някоя стока е в промоция и е с по-нисък процент на остъпка от купона тогава важи правилото за прилагане на по-високата отстъпка на купона.

Ако определена промоция e с по-висока отстъпка от купона то се прилага правилото за по-високата отстъпка на промоцията или кампанията.

Ако, вашата първа покупка е на промоционална стока с по-висок или равен процент на отстъпка от този на купона правота да ползвате купона се обезсилва. Добре е при първи покупки да се ползват купоните за стоки които нямат остъпки или не са в ромоции.

Ако, ползвате купон с 5% или 10% за лоялен клиент, а в кошницата има продукти с по-висок процент, то ползвате купона за тези продукти за които няма отстъпка. За продуктите с по-висок процент отстъпка се прилага промоционалният по-висок процент.