Меню
Your Cart

КАТО СОБСТВЕНИК НА САЙТА  „MARGOBG.COM“, ЕТ „АЛФА МЕНИДЖМЪНТ КОНСУЛТ“ ВИ ИНФОРМИРА ЧЕ, ПРЕДИ ДА ПОЛЗВАТЕ ТОЗИ УЕБ САЙТ ВИE ТРЯБВА ДА ПОЗНАВАТЕ ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ, ПОЛИТИКАТА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ, КАКТО И ПОЛИТИКАТА ПО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА  (COOKIES”)-“БИСКВИТИ. ОСЪЩЕСТВЯВАЙКИ ДОСТЪП ДО УЕБСАЙТА ВИЕ ДЕКЛАРИРАТЕ, ЧЕ СТЕ ЗАПОЗНАТИ И СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА, С ЗАЩИТАТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ, КАКТО И С ПОЛИТИКАТА ПО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА „БИСКВИТИ” (COOKIES”).  Повече информация

Поръчка, доставка и плащане

1            КАК ДА ПОРЪЧАМ?

 Поръчка може да направите директно на посоченият телефон 0887576035 във времето от ПОНЕДЕЛНИК  до ПЕТЪК в часови интервал от 10.00 до 18.00 часа.

Ако, желаете да заявите директно през магазина, следвайте стъпките:

1.   Изберете си продукт от нашия каталог

2.   За да добавите продукт към Вашите покупки следвайте следните стъпки:

 • Изберете цвят
 • Изберете размер
 • Изберете количество
 • Натиснете бутона: Поръчай

3. За да приключите поръчката влезте в Кошницата и натиснете бутона: Виж съдържание и следвайте следните стъпки:

 • Ако имате ваучер изберете: Ваучер с код
 • За да видите стойността на доставката изберете „text_shipping_estimate”, попълнете държава, град и код, и натиснете бутона: Вземи оферта
 • Изберете тарифа и натиснете бутон: Добави транспорт
 • Натиснете бутон: Плащане

Ако сте регистриран при нас влезте във Вашия профил, а ако не сте се регистрирайте от формата за регистрация или плати като гост.

Въведете точен адрес за доставка и контактна информация:

 • Име и Презиме
 • Адрес за доставка
 • Електронна поща
 • Телефон за контакт

Проверете отново дали Вашият адрес и артикулите, които сте избрали са правилни и натиснете Потвърди поръчката

 

        ДОСТАВКА

        Елекронен магазин „МАРГО“ работи основно с куриерска фирма СПИДИ" АД Цената за доставка  се заплаща  заедно с поръчаните артикули, т.е. стойността на наложения платеж или банковия превод ще бъде равностойна на цената на поръчаните артикули + 4.40 /четири лева и четирдесет стотинки/. Цената е валидна за България , населени места първа зона и доставка до врата. При доставки до офис и населено място първа зона, цената е + 3.30 /три лева и тридесет стотинки/. Вие НЕ дължите отделно заплащане на куриера т.е. на СПИДИ"АД СРОКЪТ ЗА ДОСТАВКА Е ДО ДВА РАБОТНИ ДНИ  (това НЕ е валидно за населени места, които се обслужват по график-малки населени места).

Ако, поръчката Ви е през ЕКОНТ ЕКСПРЕС ООД цените са според действащата тарифа за деня и цената на доставката се заплаща на куриера, при поръчки врата-врата. При поръчка до офис за първа зона цената е 4.80 /четири лева и осемдесет стотинки/ и отново се заплаща на куриера. Ако направите поръчката си до 15.00 часа.,  то тя се обработва през същия работен ден и стандартно ще бъде при Вас след два работни дни до 18 часа. Ако заявката е подадена след 15.00 часа, то тя се обработва през следващия работен ден.

ЗА АРТИКУЛИ, КОИТО НЕ СА НАЛИЧНИ В МОМЕНТА, СРОКЪТ НА ДОСТАВКА ВАРИРА ОТ 2 /два/ ДО 7 /седем/ РАБОТНИ ДНИ. АКО СРОКА НА ДОСТАВКА Е ПО-ДЪЛЪГ ОТ 2 РАБОТНИ ДНИ, ТОГАВА СРОКА НА ДОСТАВКА Е ПОСОЧЕН В ОПИСАНИЕТО НА АРТИКУЛА.

При покупки над 59 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА за  България с куриер „СПИДИ“ АД!

При желание за ползване на други куриери доставката се заплаща от клиента!

При допълнителни въпроси се свържете с нас на телефон +359887576035 или през чата долу в дясно.

Ще се погрижим да останете доволни!

„СПИДИ“ АД:„Врата – Врата“ – 4.40лв.          „ЕКОНТ“  АД:„Врата – Врата“ тарифа

„СПИДИ“ АД:  „Офис – Офис“ – 3.30 лв.          „ЕКОНТ“  АД:„Офис – Офис“ 4.80 лв.

 

               ПЛАШАНЕ НА ПОРЪЧКАТА

        Можете да заплатите вашите поръчки по няколко начина:

Наложен платеж – пощенски паричен превод.

        Наложеният платеж пощенски паричен превод е валиден единствено за онлайн покупки на територията на България. Наложен платеж е услуга, при която стойността на покупката дължима към Магазин „МАРГО“ - собственост на „Алфа Мениджмънт Консулт“ ЕТ се събира от куриер, извършващ доставката, от името на онлайн магазин „МАРГО“. Преди пратката да бъде предадена на получателя или негов представител, получателят или неговият представител трябва да заплатят сумата на поръчката на куриера.

Предварително заплащане по Банков път

        Организация „Алфа Мениджмънт Консулт“  ЕТ  приема плащания, направени по банков път. Поръчката ще бъде отделена единствено след като се обадите по телефона или изпратите копие на платежното нареждане по е-поща до 48 часа след направената заявка за плащане по банков път. Поръчката ще бъде изпратена по куриер единствено след постъпване на парите по посочената банкова сметка. В случай, че не изпратите копие на платежното нареждане до 48 часа след направената заявка Вашата поръчка ще бъде отменена. В случай, че желаете да направите промени по Вашата поръчка моля да се свържете с нас на телефон  +359887576035 непосредствено след заявката за поръчка. Възможно е да има случаи, при които промяна на поръчката няма да бъде възможна, но винаги ще се стараем да я изпълним.

 

Банкови детайли:

Банка: ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД

BIC: BPBIBGSF

IBAN: BG57BPBI81701606378310

Бенефициент: „Алфа Мениджмънт Консулт“ ЕТ 

Основание за плащане: поръчка номер................. в сайт margobg.com