Меню
Your Cart

КАТО СОБСТВЕНИК НА САЙТА  „MARGOBG.COM“, ЕТ „АЛФА МЕНИДЖМЪНТ КОНСУЛТ“ ВИ ИНФОРМИРА ЧЕ, ПРЕДИ ДА ПОЛЗВАТЕ ТОЗИ УЕБ САЙТ ВИE ТРЯБВА ДА ПОЗНАВАТЕ ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ, ПОЛИТИКАТА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ, КАКТО И ПОЛИТИКАТА ПО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА  (COOKIES”)-“БИСКВИТИ”. ОСЪЩЕСТВЯВАЙКИ ДОСТЪП ДО УЕБСАЙТА ВИЕ ДЕКЛАРИРАТЕ, ЧЕ СТЕ ЗАПОЗНАТИ И СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА, С ЗАЩИТАТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ, КАКТО И С ПОЛИТИКАТА ПО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА „БИСКВИТИ” (COOKIES”).  Още информация

Новини RSS Feed

В тази секция поместваме интересни новини от света на модата, свързани с дрехи, бельо, обувки, аксесоари и други принадлежности. Също, така в секцията ще се поместват нови за нови продукти и очаквани нови колекции за различните модни сезони. Предоставят се нови за различните модни брандове, интересни теми и събития. Тук могат да се поместват и различни дискусии свързани с модата и нейните тенденции.

10 яну Полезни съвети как да избираме бельо
margobgzxc 0 633
Независимо какъв е типа на тялото всеки има нещо което харесва в себе си и е добре да подчертае.  Друга пък иска да скрие. Добре подбраното бельо дава увереност, самочувствие и сексапил. Ето няколко с..
30 апр Сиси Колекция Пролет-Лято 2017
margobgzxc 0 744
SiSi стартира новата колекция пролет-лято 2017 с чорапи и дрехи в нежни нотки и неутрални тонове. Чорапогащите са безшевни,  комфортни  и изключително нежни. Използвана е флорална дантела, мрежестта т..
15 май SISI NEW COLLECTION Пролет-Лято 2019
margobgzxc 0 554
SISI NEW COLLECTION SPRING ЛЯТО 2019 Новата колекция SiSi Spring Summer е колекция от прошепната женственост, замърсена от улични, рок и пънк елементи. Така класическата комбинация от черно и бяло пов..
01 сеп SISI НОВА КОЛЕКЦИЯ ЕСЕН ЗИМА 2019-20
margobgzxc 0 414
SISI НОВА КОЛЕКЦИЯ Есен Зима 2019-20Нов сезон и нови тенденции, но без да забравяме никога ДНК на марката .... SiSi подчертава и затвърждава своите ценности, като им дава нова интерпретация.Шареният м..
02 апр ЧЕСТИТ НОВ РОК СЕЗОН! НОВАТА ЛЯТНА КОЛЕКЦИЯ 2020 НА SISI E ТУК!
margobgzxc 0 406
ЧЕСТИТ НОВ РОК СЕЗОН! НОВАТА ЛЕСНА КОЛЕКЦИЯ НА ПРОИЗВОДСТВОТО НА SISI е ТУК.Ако сте малко бунтар, но не прекалено много, новата колекция SiSi Spring Summer е за вас!Колекция, която иска да бъде реинте..
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)