ЗА НАС

Успешна история - От 1970 г. върху кожата на жените

SièLei предлага колекции бельо и плажно облекло, посветени на дистрибуцията на едро. Те предлагат богат избор от дрехи в перфектна комбинация от елегантност и комфорт.

Intima Moda е основана в Модена през 1972 г. като семейна компания; това беше просто малка лаборатория за производство и продажба на бельо. В наши дни Intima Moda, за да затвърди лидерската позиция на компанията на пазара, е реалност, в която семейната традиция и високо модерната управленска организация съжителстват.

Intima Moda присъства на италианския и международния пазар с марката SièLei за канала на едро и Verdissima за средно-високия канал за дистрибуция на дребно.

Създаването на бельо и плажно облекло за повече от 4 десетилетия не означава само разбиране на пазарните промени, но най-вече желанията на жените. Постоянно предизвикателство, което изисква дълбокото познаване на вселената в непрекъсната еволюция.

https://www.sielei.it/en/corporate.html

Развитие на моделите на SieLei

Идва 1972 година, когато братята Франсиоси започват своето приключение заедно със седем служители, които режат и шият корсети и сутиени за пазара на бельо на едро. Приключение, което става реалност с раждането на марките: Falck, Prima Visione, Rose Rosse, Stella и Valentina. През 1976 г. Се ражда компанията Falck.

През 2001 г. се ражда SièLei и съдържа цялата философия на корпоративните марки. Отначало марката се използва само за основната колекция бельо, като колекциите, които се предлагат целогодишно, имат специфични характеристики, свързани с износеност, комфорт и внимание към нуждите.

Марката SièLei се развива: първите колекции за плажни дрехи и бански се раждат през лятото на 2005 г. заедно с покривала и кафтани, завършващи цялостния облик на лятото. Гарантиран успех, удовлетворяващ вкуса на купувачите от година на година, обръщайки внимание и на нуждите на "кривите" жени с ad hoc колекции с внимание, обръщано на най-малките детайли и износоустойчивостта.

През годините образът на SièLei е представен от красиви отзиви, сред които Ранди Ингерман, Аида Йеспика, Мириана Тревисан, Рафаела Фико, Елисабета Грегорачи, които са носили колекциите бельо, бельо и плажно облекло.


SièLei е официален спонсор на изданието Miss Miss Italia 2011. Бикините SièLei се носят от финалистите по време на категоричните спектакли на събитието, спечелени от Мария Лудовика Перисиното, Miss Elegance SièLei 2011.