Меню
Your Cart

КАТО СОБСТВЕНИК НА САЙТА  „MARGOBG.COM“, ЕТ „АЛФА МЕНИДЖМЪНТ КОНСУЛТ“ ВИ ИНФОРМИРА ЧЕ, ПРЕДИ ДА ПОЛЗВАТЕ ТОЗИ УЕБ САЙТ ВИE ТРЯБВА ДА ПОЗНАВАТЕ ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ, ПОЛИТИКАТА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ, КАКТО И ПОЛИТИКАТА ПО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА  (COOKIES”)-“БИСКВИТИ”. ОСЪЩЕСТВЯВАЙКИ ДОСТЪП ДО УЕБСАЙТА ВИЕ ДЕКЛАРИРАТЕ, ЧЕ СТЕ ЗАПОЗНАТИ И СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА, С ЗАЩИТАТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ, КАКТО И С ПОЛИТИКАТА ПО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА „БИСКВИТИ” (COOKIES”).  Още информация

Полезно RSS Feed

В тази секция на блога ще се постараем да дадем полезни съвети, как да се използва бельото, дрехите, обувките, чантите и  различните аксесоари.

17 яну Модни тенденции в бельото
margobgzxc 0 771
Избор на дамско бельо                 Дамското бельо е изключително важно не само защото е необходимост, без която една жена не може, но и защото то денонощно гали кожата й.  Изработва от деликатни  ..
26 яну Цветовете пролет/лято 2017
margobgzxc 0 616
Три определения описват тенденциите на сезон пролет/лято и това са: жизненост, почивка и колкото се може повече време прекарано навън сред природата.  както ярки и жизнени тонове, така и по-земни нюан..
26 яну Модни тенденции в грима през 2017
margobgzxc 1 753
Както във всяка сфера, така и в сферата на красотата има тенденции. Благодарение на социалните мрежи все повече хора се влияят от модните тенденциите. Централен красота-тенденция 2017 г. – грим в нюан..
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)