Сиси представлява историята на чорапогащи в Италия.  Компанията е основана през 1925 година от тогава тя е главният герой на женския свят. През 1980-год. тя става част от групита компании, обединени под общия бранд «Golden Lady». В 1990 г. компанията Sisi продава 20 милиона чорапогащи. Сега Sisi е една от най-известните производителки на дамски чорапи и чорапогащи, а също и безусловно един от най-добрите разпостранители и продавачи на продуктите си. Сиси е марката, която означава качество и стил в света на модата, това е абсолютната бляскава марка на дамски трикотаж и чорапогащи.

Сиси е в състояние да изнася своя стил по целия свят с огромно разпространение в Европа, Русия и Близкия изток. Жената Сиси е млада, но с ясни идеи за стила. Тя е решена и сигурна, винаги е хладна и модерна. Сиси е неустоимо оригинален, прогресивен и чувствен и винаги представя нови идеи. Чорапогащите Sisi са не само аксесоари, но задължителни за всички жени, които обръщат внимание на модните тенденции и обичат фините детайли.

Има две линии чорапи и чорапогащи, подходящи за всеки случай: Линиите SISI CLASSIC, с високо качество и изработени със специални комфортни прежди, ги правят много удобни за всеки повод. SISI MODA линии, богати на цвят и дизайн за модерен външен вид, забавен и секси, включително гама от коляно и глезена. Дългите традиции в качеството се свеждат до иновации, като се вземат предвид нуждите на различните видове потребители.

Сиси има за цел да даде пълен поглед с различни линии от бельо до гамаши, бельо до плажно облекло, всички седящи до чорапогащи в магазините GOLDEN POINT. Sisi колекции имат много стилове, които отговарят на качеството с оригиналност.

През 2014 г. SISI стартира линия Touch Effect, новите безшевни чорапогащи, които съчетават високо качество на Lycra 3D прежди с безшевна технология. Красота и комфорт за краката. За пореден път SISI променя концепцията за красотата на краката.

Sisi е компания, която винаги е в крак с времето и е една от компаниине създващи модните тенденции, стремйки се да подържа собствена визия за моделите и техният стил. Компанията е съвременна и високотехнологична. Сиси вярва в качеството и елегантността, Сиси вярва в страстта и да се чувства невероятно: грижата за детайлите, изискания вид и женствеността са в душата му.

http://www.sisi.com/en/brand/332/5/