Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

Пролет/Лято


Покажи:
Сортирай по:

Дамска нощница Bella Donna 7820

За дамите,които обичат да се чувстват неустоими и специални,и в същото време удобно и свободно е нашето предложение за къса луксозна нощница с марката Bella Donna.Изработена от прозрачна и лека фигурална материя декорирана с дантела по периферията на деколтето и в долната част.В страничната част може да се набира с панделка.С този модел ще бъдете винаги желана и неустоима.Осигурява комфорт и удобс..

36.00 лв.

Дамска нощница Fawn 2706

   Практична дамска нощница - рокля с широка презрамка.  Изработена от мека и приятнана допир памучна материя в различни десени.  Създава усещане за удобство и комфорт на вашето ежедневие. Може да се ползва и като домашна рокля .Състав: памук 100 %Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса,  забранено е избелването,  да се глади на ниск..

15.00 лв.

Дамска нощница Fawn 2709

Практична дамска нощница - рокля с широка презрамка .Изработена от мека и приятна на допир памучна материя в различни десени.  Създава усещане за удобство и комфорт на вашето ежедневие . Може да се ползва и като домашна рокля . Състав: памук 100 %Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса, забранено е избелването,  да се глади на ниска температура,  з..

15.00 лв.

Дамска нощници Fawn 2704

Практична дамска нощница - рокля с тънка  презрамка.  Изработена от мека и приятна на допир памучна материя в различни десени.  Създава усещане за удобство и комфорт на вашето ежедневие.  Може да се ползва и като домашна рокля .Състав: памук 100 % Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса,  забранено е избелването,  да се глад..

15.00 лв.

Дамска нощница Дафи 188

 Дамска елегантна и ефирна дълга нощница с къс ръкав изработена от мека  и приятна  на допир материя,  съчетана  с рязана бродерия в горната част на деколтето. Остава усещане за комфорт, лекота и удобство на вашия сън.Състав: ПЕК 100% ..

15.50 лв.

Дамска нощница Дафи 79

 Дамска елегантна и ефирна свободна нощница с къс ръкав изработена от промазана материя и декорирана с бродирана тюлена платка в предната част. Остава усещане за комфорт лекота и удобство на вашия сън Състав:  ПЕК 100% ..

13.60 лв.

Дамска нощница JASMIN 262 сатен

 За твоя ежедневен секси стил.  Елегантна и женствена къса нощница с тънка презрамка.  Изработена от висококачествен сатен и декорирана с изящна дантела на деколтето.  Състав: полиестер 100 % Допълнителна информация-  температура на пране 40 градуса, забранено е избелването,  гладене на средна температура , професионално химическо чистене,  не се центрофугира. ..

23.80 лв.