Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

Слип

Слип
Онлайн магазин за бельо '' МАРГО'' предлага голямо разнообразие на Български, Италиански и Турски модели слипове от водещи производители - Lormar, Sielei, Leilieve, Марис, Дафи, Боретти, Изи, Finess , Golden Lady. Качество и комфорт за всяка дама.
Покажи:
Сортирай по:

Бикини Боретти 4108

  Красив и стилен модел класическа дантелена бикина. Моделът е със силиконова лента в талията за да не се обръща. Подходяща за изискани дами. Състав: полиамид 80%, еластан 20%Допълнителна информация- пране на 30 градуса ,забранено е избелването,гладене при температура 150 градуса ,професионално химическо чистене ..

6.30 лв.

Бикини Finesse S 1.241.00 чер ОД 002

Елегантна бикина с ниска талия изработена изцяло от красива дантела.Нежна и ефирна материя,  осигуряваща комфорт и сексапил. Състав: полиамид 85%. еластан 15%Допълнителна информация- само ръчно пране , забранено е избелванетоне се глади , забранено е химическо чистене , не се суши в сушилня  ..

16.00 лв.

Бикини Finesse S 1.242.00 чер ОД 002

 Елегантна и изключително удобна бикина ,изработена от фин микрофибър, в съчетание с красива дантела. Състав: полиамид 85%. еластан 15%Допълнителна информация- само ръчно пране , забранено е избелванетоне се глади , забранено е химическо чистене , не се суши в сушилня  ..

13.00 лв.

Бикини Finesse S 1.243.00 бял ОД 002

 Елегантна и изключително удобна бикина ,изработена от фин микрофибър, в съчетание с красива дантела. Състав: полиамид 85%. еластан 15%Допълнителна информация- само ръчно пране , забранено е избелванетоне се глади , забранено е химическо чистене , не се суши в сушилня  ..

15.00 лв.

Бикини Марис 223

Дамски бикина от микрофибър и дантела.Състав: полиамид 85%, еластан 15%Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса, забранено е избелването, гладене при температура 150 градуса,професионално химическо чистене, внимателно сушене. ..

9.80 лв.

Бикини Статера 568

За жената която иска да бъде винаги желана и секси. Красив и стилен модел класическа бикина с марката Статера.Изработен изцяло от красива и мека, приятна на допир флорална дантела, която не се отбелязва под по - прилепналидрехи. Остава усещане за комфорт и удобство при носенето.Състав -  полиамид  80%  еластан 20%Допълнителна информация- само ръчно пране,не се избелва,не се глади за..

7.20 лв.

Бикини Статера 580

    Елегантна и практична дамска, класическа бикина с марката Статера.С нормална талия и хигиенично парче.Остава усещане за комфорт и удобство при носенето. Изработена от мек и приятен на допир памук съчетан с красива дантела във флорални мотиви, в предната част на талията.Състав -  памук  80%  еластан 20%Допълнителна информация- само ръчно пране,не се избелва,не се глади ..

7.20 лв.

Бикини Боретти 4166

 Стилен и красив модел дантелена бикина . Изработен от нежна дантела съвършено прилягаща на тялото и осигуряваща удобство  и комфорт за вашето ежедневие Състав: полиамид 80%, еластан 20% Допълнителна инфолмация- температура на пране не повече от 30 градуса,забранено избелването,гладене при температура 150 градуса,професионално химическо чистене,внимателно сушене  ..

5.90 лв.

Бикини Боретти 5111

  Стилен модел изработен от фин микрофибър в съчетание с тюлен колан в талията.Дамска бикина създадена за вашия комфорт и удобство Състав: полиамид 80% еластан 20% Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса,забранено избелването,гладене при температура 150 градуса,професионално  химическо чистене,внимателно сушене     ..

5.00 лв.

Бикини Боретти 5115

 Красив и стилен модел бикина изработена от качествен микрофибър в съчетание с мека дантела в предната и част.Съвършено прилягащи на тялото за вашия комфорт и удобство  Състав: полиамид 80%, еластан 20%Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса,забранено избелването,гладене при температура 150 градуса,професионалнохимическо чистене,внимателно сушене  ..

5.40 лв.

Бикини Боретти 5125

Дамска дълбока бикина изработена от качествен микрофибър в съчетание с мека дантела в страничната и част. Класически модел осигуряващ удобство и комфорт на вашето ежедневие. Състав: полиамид 80%,еластан 20%Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса, забранено е избелването,гладене при температура 150 градуса, професионално химическо чистене ,внимателно сушене. ..

6.30 лв.

Бикини Боретти 6101

Изчистена класическа бикина. Изработена от мек памук и ликра подходяща за ежедневна употреба.Състав: памук 90% , еластан 10%Допълнителна информация- температура на гладене не повече от 30 градуса, забранено е избелването,гладене при температура 150 градуса,професионално химическо чистене,внимателно сушене. ..

4.30 лв.

Бикини Боретти 6103

Класическа памучна бикина изработена от мек памук в съчетание с нежна дантела в предната част. Подходяща за ежедневна употреба, осигуряваща удобство и комфорт .Състав: памук 90%, еластан 10%Допълнителна информация-температура на пране не повече от 30 градуса,забранено е избелването, гладене при температура 150 градуса ,професионално химическо чистене внимателно сушене. ..

5.40 лв.

Бикини Боретти 6104

Памучна класическа бикина изработена от мек памук в съчетание с нежна дантела в предната част, осигуряваща удобство и комфорт.Състав: памук 90%, еластан 10%Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса, забранено е избелването,гладене при температура 150 градуса,професионално химическо чистене, внимателно сушене.  ..

5.20 лв.

Бикини Боретти 6105

Класическа елегантна бикина изработена от мек памук в съчетание с красива дантела в предната част. Осигурява удобство и комфорт на вашето ежедневие Състав: памук 90%, еластан 10%Допълнителна информация- температура на пране не повече от 30 градуса, забранено е избелването, гладене при температура 150 градуса, професионално химическо чистене, внимателно сушене. ..

5.40 лв.