Уважаеми клиенти, този сайт използва "бисквити" за да подобрим нашето обслужване към Вас.

Бански две части

Бански две части


Покажи:
Сортирай по:

Бански Anabel Arto 95004

Елегантен и секси бански от две части. Сутиен с push up и формирани чашки ,със силиконови възглавнички. Изискана бродерия и релефна мрежа в центъра. Презрамките се завързват и на шията и на колана на сутиена. Долната част е със съблазнителни мрежести детайли и ниска линия на талията .Състав: полиамид 80,   еластан 20%Допълнителна информация-  само ръчно пране забранено е химиче..

37.50 лв.

Бански Anabel Arto 95010-1

Елегантен и секси бански от две части. Сутиен Push up, с формирани пяна,чашки. Релефа на чашката изразява апликация от метални кристали. Презрамките могат да се завържат на шията и на колана на сутиена.  Долната част е с ниска линия на талията, без връзки. Изработен от бързосъхнеща материя,  устойчива на слънце и пясък, непрозрачна.Състав: полиамид 80,   елас..

46.50 лв.

Бански Anabel Arto 95016-2

Елегантен и секси бански от две части. Сутиен тип бриджитка, с формирани пяна чашки. Презрамките са свалящи се, с регулатор на дължината. Между чашките има изискана метална брошка с кристали. Долната част е бразилиана с ниска талия, без връзки. Изработен от бързосъхнеща материя, устойчива на слънце и пясък, непрозрачна.Състав: полиамид 80,   еластан 20 %Допълнителна ин..

41.50 лв.

Бански Anabel Arto 96000

Елегантен и секси бански от две части.Ефектна комбинация от едноцветна долница и сутиен в флорален принт. Горната част е с формирани пяна чашки, със силиконови подплънки и повдигащ ефект. Презрамките могат да бъдат завързани около врата или закрепени към колана на сутиена. Долната част е бикини с ниска талия, без връзки. Изработен от бързосъхнеща материя, устойчива на слънце и пясък, непрозра..

45.80 лв.

Бански Prestije 669-18

Елегантен дамски бански от две части.  Горната част е тип бриджитка с Push up ефект,  която перфектно повдига и оформя бюста. С метална закопчалка  на гърба,  презрамките са регулиращи и подвижни.  Долнатачаст е бикини .   Изработен от висококачествен плат устойчив наслънце и пясък , непрозрачен.  Банският е подплатен с анти- бактериален плат ..

36.90 лв.

Бански Prestije 669A -18

Елегантен дамски бански от две части.  Горната част е тип бриджитка с Push up ефект,  която перфектно повдига и оформя бюста. С метална закопчалка  на гърба,  презрамките са регулиращи и подвижни.  Долната част е бикини .   Изработен от висококачествен плат устойчив на слънце и пясък , непрозрачен.  Банският е подплатен с анти- бактериален пла..

36.90 лв.

Бански Prestije 692- 18

Елегантен дамски бански от две части.  Горната част е тип сутиен  с Push up ефект,  който  перфектно повдига и оформя бюста. С метална закопчалка  на гърба,  презрамките са регулиращи.  Долната част е бикини. Изработен от висококачествен плат устойчив на слънце и пясък , непрозрачен.  Банският е подплатен с анти- бактериален платот вътрешната част ..

30.90 лв.

Бански Prestije 705 - 51

Елегантен дамски бански от две части.  Горната част е сутиен с мека чашка,  която много добре оформя и повдига бюста. С метална закопчалка  на гърба,  презрамките са регулиращи. Долната част е дълбока  бикини. Изработен от висококачествен плат устойчив на слънце и пясък, непрозрачен.  Банският е подплатен с анти- бактериален платот вътрешната част. Подходящ ..

41.90 лв.

Бански Tiara Galiano 1147

Елегантен дамски бански от две части.  Горната част е мека триъгълна чашка с връзка през врата и на гърб.  Долнат част е бикина с връзки. Изработен от висококачествен плат, устойчив на слънце и пясък, непрозрачен и бързосъхнещ. Банският е подплатен с анти - бактериален плат от вътрешната част .Перфектен за малък и среден бюст.Допълнителна информация-  само ръчно пране..

25.90 лв.

Бански Tiara Galiano 1725

 Елегантен  дамски  бански от две части.  Горната част е тип  бриджитка,  с Push up ефект,  която перфектно повдига и оформя бюста.Презрамките са регулируеми и подвижни.  Долната част е бикина с връзки.Изработен от висококачествен плат,  устойчив на слънце и пясък,  непрозрачен и бързосъхнещ .Банският е подплатен с анти - бактериален плат от вътреш..

35.00 лв.

Бански Tiara Galiano 1785

 Елегантен дамски бански от две части.  Горната част е тип бриджитка с Push up ефект,  която перфектно повдига и оформя бюста. Със завързване на гърба,  презрамките са регулиращи и подвижни.  Долната част е бикини  с връзки.   Изработен от висококачествен плат устойчив на слънце и пясък , непрозрачен.  Банският е подплатен с анти- бактериален плат ..

32.80 лв.