OMSA
Традицията гледа към бъдещето

Омса е създадена през 50-те години на миналия век и от началото е компания за жени.
Плавна разходка, основана на високи стойности: качество на материалите YARNS, елегантност, чувствителност към атракция и мода.

Omsa се превърна в уникална опорна точка в света на жените.

Точки на силага

Omsa е първата марка, която има основите на елегантност, съблазнителност и женственост.
Вниманието към пазара и постоянните технологични изследвания позволиха на Omsa да има в колекцията си нови видове продукти като клинове и висококачествени стилове, като новите безшевни чорапогащи.

Силното желание да отиде по-нататък в изследванията и технологиите позволи на Omsa да изгради име което е известно по целия свят, заедно с уникалния си италиански стил.
Омса по света

Пораснала и по-ценена, Омса ходи с жените в много страни. Благодарение на присъствието си на международните пазари и на качеството на своите продукти, Omsa увеличава разпространението си по особен начин: От своя произход в Италия, Omsa е получила основна роля на световните пазари, предимно в Русия. От Италия до Европа, от САЩ до Азия, Omsa нарича всички жени по света своята нова публика.

Нов дом в страхотна група

През 1992 г. Омса влиза в групата на Golden Lady, най-голямата индустриална група в Италия в областта на трикотажните изделия. Благодарение на синергията на Групата, Omsa обновява технологичния си аспект и качеството на своите продукти. Omsa днес е една от най-динамичните компании в своя сектор.

Общуване

Omsa е една от първите италиански компании, които вярват, че комуникацията е средство за успех. От „Carosello“ през шейсетте години с известните крака на Kesslers до рекламната кампания „Колко жени в теб?“ през 2002/2004.

Omsa знае всичко за вас: между потребителя и марката има усещане, описано от същата женственост, искрена и свободна, автентична и уникална, точно както са чорапогащите Omsa.

Групата

Omsa е една от марките на Golden Lady Company, международна индустриална група, световен лидер и основен участник в проектирането, производството и дистрибуцията на трикотаж, бельо и облекло.

Основана през 1966 г. в Castiglione delle Stiviere (Италия, Мантуя), стратегията на групата съчетава определен италиански стил и непрекъсната диверсификация на продуктите, с отваряне на нови пазари чрез придобиване на най-добрите национални и международни марки трикотажни изделия, включително Philippe Matignon, Filodoro, SiSi и Omsa. Golden Lady може да се похвали с 6 производствени площадки, разположени в Италия и Сърбия, с общо производство от 200 милиона чорапогащи годишно, разпределени в 70 страни по света.

Ключова позиция се заема в Русия и в Източна Европа (особено Украйна, Беларус, Полша и Словакия), благодарение на местна дистрибуторска мрежа, която установи продуктите на Групата като символи на италианска елегантност. Нерино Граси е председател на групата, а централата се намира в Италия, Castiglione delle Stiviere (Мантова).

https://www.omsa.com/en/the-group/311/5/

Марка OMSA

Традицията гледа към бъдещето

Омса е родена през 50-те години на миналия век и от началото си ходи с жени. Плавна разходка, основана на високи стойности: качество на материалите YARNS, елегантност, чувствителност към атракция и мода. Omsa се превърна в уникална опорна точка в света на жените.

Точки на сила

Omsa е първата марка, която има основите на елегантност, съблазнителност и женственост. Вниманието към пазара и постоянните технологични изследвания позволиха на Omsa да има в колекцията си нови видове продукти като гамаши и висококачествени стилове, като новите безшевни чорапогащи. Силното намерение да отиде по-нататък в изследванията и технологиите позволи на Omsa да изгради името си по целия свят, заедно с уникалния си италиански стил.

Омса по целия свят

Пораснала и по-ценена, Омса ходи с жените в много страни. Благодарение на присъствието си на международните пазари и на качеството на своите продукти, Omsa увеличава разпространението си по особен начин: От своя произход в Италия, Omsa е получила основна роля на основните световни пазари, предимно в Русия. От Италия до Европа, от САЩ до Азия, Omsa нарича всички жени по света като своя нова публика.
Нов дом в страхотна група

През 1992 г. Омса влиза в групата на Golden Lady, най-голямата индустриална група в Италия в областта на трикотажните изделия. Благодарение на синергията на Групата, Omsa обновява технологичния си аспект и качеството на своите продукти. Omsa днес е едно от най-динамичните компании в своя сектор.
общуване

Omsa е една от първите италиански компании, които вярват, че комуникацията е средство за успех.
От „Carosello“ през шейсетте години с известните крака на Kesslers до рекламната кампания „Колко жени в теб?“ през 2002/2004.

Omsa знае всичко за вас: между потребителя и марката има усещане, описано от същата женственост, искрена и свободна, автентична и уникална, точно както са чорапогащите Omsa.

В нашите магазини може да намерите следните видове чорапи и чорапогащи: OMSA Superlativa Sun 8 den безшевни със сребърни йони, OMSA Super 15 den класик, OMSA Superlativa Sun 20 den безшевни със сребърни йони, Силиконови чорапи OMSA Малиция 20 Ден Класик, Чорапогащник OMSA Attiva 20 den масажиращ, OMSA Velour 30 den микрофибър, OMSA Velour 40 den микрофибър, Чорапогащник-OMSA Velour 70 den микрофибър, OMSA Velour 15 den микрофибър, OMSA Velour 120 den микрофибър, OMSA Micro Cotton 140 den микрофибър и памук, OMSA Attiva 40 den масажиращ, OMSA Attiva 70 den масажиращ.

https://www.omsa.com/en/brand/264/5/